Det helt Vildt

Vildtaften hver fredag aften i Sep., Okt., og Nov.

 

5 – Retter 348,-

Inkl. sprøde snacks ved ankomst

Menuen vil varierer  afhængigt af hvilke klovvildt, fuglevildt og frilandsdyr vi kan få i den pågældende uge.

Eksempel på menu

*Kulmulle, små beder, skaldyrskum og karse*

 *Urokse carpacio, broccoli, syrer, rød melde blade og Karl Johan-mayo *

*Skovdue med variation af jordskokke og brøndkarse *

*Vildsvin, grønkål, vilde svampe, syltede og brændte løg samt danske rodfrugter*

* Fennikel tartin med is, Bronze fennikel og blomster*

Vinmenu 248,-

*Gewurztraminer, Domaine Clement Klur, 2008, Alsace, Frankrig*

*Pinot Noir, La playa Block Selection, 2011, Chile ( Serves afkølet )*

*Sangiovese, Cipressi 2011,   Toscana, Italien* 

*Sauterne, Chârteau Piada Barsac, Bordeaux, Frankrig*

Kontakt os gerne for en  udspecificeret menu den pågældende fredag, ellers husk at book bord, da vi har begrænsede pladser.