Location

Natur / Location

Belligenheden er unik, tæt ved de store indfaldsveje kun 30 min. fra København. De spændende lokaler, og brugen af årstidens lokale råvarer, er alt sammen væsentlige faktorer for virksomhedernes valg af Herthadalen og Ledreborg Slot til afvikling af f.eks. skovtur, møde, kursus, produktpræsentation, konference eller julefrokost/nytårskur m.m.

Lokale & størrelse

Vi har 4 forskellige lokaler og plads til 100 personer ved borde eller 150 personer til foredrag, og på Ledreborg Slot har vi plads helt op til 600 personer. Vi har selvfølgelig WiFi, Hotspot og alt projektorudstyr.

Koncept

Vi ønsker at benytte princippet nærhed. Derfor får vi råvarer fra Ledreborg Slot, og vi har vores egen urtehave, som vi benytter dagligt. Et andet princip er, at vi ønsker at bruge hele dyr – fra snude til hale – så man undgår spild.

Menuen og udskæringen bestemmes af, hvilke dyr vi har, samt hvilke urter og grøntsager der er sæson for. Vi leverer derfor et bærerdygtigt produkt med forståelse for økologi og dyrenes velfærd – Glade dyr smager bare bedre!

På gensyn i Herthadalen