Mødebreak ?

I forbindelse med jeres arrangement i Herthadalen kunne det være en mulighed at tænke “ud af bygningen”.

Så hold gerne en lidt længere pause og brug de smukke omgivelser i Danmarks nye Nationalpark eller se herunder for forslag til mødebreaks på dagen.

Tag gerne kontakt til os så vi kan sammensætte dagen for jer.

 

Vildtpleje 

Vildtpleje er både en nødvendighed og en fast del af arbejdet for skytten på Ledreborg Slot. Området byder på masser af råvildt og fuglevildt, og det er helt naturligt at restaurant Herthadalen bruger hele dyr fra snude til hale.

Lad mødet få lidt frisk luft og hør skyttens og kokkens historier fra skovens hemmeligheder. Se på tæt hold hvordan dyrene ender på tallerkenen, som kokken selvfølgelig tilbereder og servere efter mødet.

 

Herthadalens kokkeskole

Skal mødet have en velfortjent pause, så er det oplagt at hjælpe kokken med maden. Skift rammerne fra mødet ud med køkkenknive, forklæder og gastronomiske udfordringer. Med kokken som facilitator, står den både på holdånd, konkurrence og efterfølgende fælles nydelse af den tilberedte menu og tilhørende vine.

Spring ud i en anderledes holdsport hvor alle vinder i den efterfølgende smagning.
Deltagerne opdeles i hold og sendes eventuelt ud i skoven. Derefter skal der dystes i bordopdækning, en 3-retters menu der skal laves fra bunden, samt valg af vine.

 

Bålpladsen

Findes der et bedre mødebreak end frisk luft og naturlige rammer? Restaurant Herthadalen er omringet af skoven, dyrelivet og udsigt til Knapsø. Derfor har vi placeret en naturlig oase og bålsted mellem de høje træer. Her kan mødedeltagerne lade op med lejrbål, lækre forfriskninger og en lille gåtur i skoven.

Vi sørger selvfølgelig for at tænde op i bålet og bringe lækre forfriskninger til ud til bålstedet.

 

Øl på kroen/skovkroen

Når fyraftenen trænger sig på, kan en god kop øl være det helt rigtige til at slukke tørsten med.

Herthadalen samarbejder med det lokale bryghus Herslev, der personligt byder på en række velsmagende økologiske bryg. Kokken serverer selvfølgelig mad der er særligt tilpasset øllets smag og nuancer.

Test dine egne og dine kollegers viden med en lokal smagsoplevelse i Herthadalen.

Vælg mellem den lette smagning på terrassen, der inkluderer sprøde salte snacks fra køkkenet, eller den store smagning med sammensætning af køkkenets 2 retters øl-menu.

 

Sagnlandet

Lad mødet eller konferencen blive inspireret af Sagnlandets mange forhistoriske fortællinger og team building øvelser.
Sammen med vores naboer byder vi indenfor til et historisk land, fyldt med muligheder for fysiske aktiviteter, hvilket er opfriskende for en hver forsamling.

Vælg mellem dyster, læring og foredrag, eller nøjes med at tage en rundtur for inspirationens skyld.

Bueskydning

Løft buen, og træk strengen så langt tilbage du kan. Lad pilen hvisle af sted, og se, om du ville kunne have skaffet din familie aftensmad med et af fortidens sejeste jagtvåben.
Instruktøren tager imod jer ved indgangen til Sagnlandet og tager jer med til buebanen. I hører om bueskydnings historie og bliver introduceret til udstyret. Der er plads til to der skyder ad gangen. I ventetiden kan man træne sit sigte og kaste med jernalderspyd og man kan gå en tur igennem “tidsmaskinen” og få helt tjek på sin viden om fortidens perioder.
Varighed: 1 time inkl. gåturen til og fra Sagnlandet
Pris: 150 kr. p/p, med minimumspris på 1500 kr. (inkl. moms)

 

Vikingekrigere og deres våben

Hvad var det for noget med de der vikinger? Hvorfor vandt de så meget frem i kamp og hvor forsvandt de hen igen?
Først bliver I præsenteret for vikingernes våbensamling og så er det jeres tur til selv at være med i vikingeeksercits.
Varighed: 1 time inkl. gåturen til og fra Sagnlandet
Pris: 225 kr. p/p, med minimumspris på 2250 kr. (inkl. moms)

 

Sørines causerier

Underholdende indslag om livet på landet i 1800-tallet – lokalt og i et større perspektiv. Sørine landbokone kommer forbi med sin mælkespand på hovedet og fortæller om sit liv i Krikkebjerghuse lige ved Herthadalen og det store gods Ledreborg som sine naboer. Hun beretter om en tid med H.C. Andersen, Grundtvig og fiskekoner, om at drage mange mil på gå-ben til kongstaden og meget mere. Hun er også en knag til at sætte perspektiv på lige netop jeres fag eller metier, hvis hun for nys om – på forhånd, hvem I er!
Varighed: 30 min
Pris: 2500 kr. (inkl. moms)

På gensyn i Herthadalen