Brunch 2017

(Serveres i jeres eget lokale i tidsrummet kl. 10.00 – 15.00 / medmindre andet aftales)

Brunchmenuen serveres over flere omgange ved jeres borde

Dette er blot et forslag  til menuen hvor vi selvfølgelig kan rette det hele til efter jeres ønsker og behov.

1.Servering

Æble – Solbær – Honning

2.Servering

”Oprørt Hav” – Sæsonens rørte fisk/rogn

Charcuteri med hjemmelavet pålæg fra Sagnlandet Lejre

Solbær Mayo – Sylt

Hønsesalat af lokal Høne

Danske Gårdoste – Knækbrød – Marmelade

3.Servering

Egg Benedict / æg fra hegnsholt / sagnlandsbacon / grillet landbrød / lun emulsion / frisee

Brunchpølser / grillet hjertesalat

4.Servering

Pandekager – Bær – Sukker – Hjemmelavet Sirup

Kanelsnurra

Hjemmebagt landbrød m/økologisk pisket smør, marmelader & chokoladesmør

Øko. Kaffe/the hele dagen samt lokal æblemost og frugt

Inkl. opdækning med hvide duge, stofservietter og naturblomster

Pris pr. couv. v/min. 30 pers.

350,-

 

Tilvalg

Limfjordsøsters  25,-

Eftermiddagskaffe & hjemmebag 75,-

Ét glas Cava Grande Reserva enten ved ankomst eller til brunchen, kr. 65,- / 350,-

På gensyn i Herthadalen