Brunch 2019

(Serveres i jeres eget lokale i tidsrummet kl. 10.00 – 15.00 / medmindre andet aftales)

Brunchmenuen serveres over flere omgange ved jeres borde

Dette er blot et forslag  til menuen hvor vi selvfølgelig kan rette det hele til efter jeres ønsker og behov.

Ved ankomst vil der serveres  sprøde snacks ude på terrassen med udsigt over knapsø (hvis vejret tillader det).

 

1.Servering

* Skærebræt med hjemmelavet pålæg fra lokale dyr *

* ”Oprørt Hav” – Sæsonens rørte fisk *

* Danske oste m/ sylt, Drejergårdens honning & hjemmelavet knækbrød *

* Hjemmelavet chokoladesmør & sød kompot på årstidens bær *

Hertil snobrød, frisklavet rugbrød & pisket smør *

2.Servering

* Årstidens skovsalat m/grønt fra lokale gårde *

Økologiske solæg fra Søtofte jordbrug m/rugbrødflager & kryddermayo *

* Lune krydderpølser m/æbler & urter fra haven *

3.Servering – serveres fra baren

* Skovtærter m/ bær & creme fraiche *

* Årstidens kompot *

 

Afrunding på dagen med hjemmelavet lemonade & Petit Fours

 

Øko. Kaffe/the hele dagen samt lokal æblemost

Inkl. lokaleleje, opdækning med hvide duge, stofservietter og naturblomster

Drikkevarer afregnes efter forbrug

Pris pr. couv. v/min. 20 pers.

kr. 425,-

 

På gensyn i Herthadalen