Brunch 2018

(Serveres i jeres eget lokale i tidsrummet kl. 10.00 – 15.00 / medmindre andet aftales)

Brunchmenuen serveres over flere omgange ved jeres borde

Dette er blot et forslag  til menuen hvor vi selvfølgelig kan rette det hele til efter jeres ønsker og behov.

1.Servering

Charcuteribræt fra det Lokale & Nationalparken m.m.

”Oprørt Hav” – Sæsonens rørte fisk/rogn

Danske oste m/ sylt og frugter og knækbrød

Skyr m/ knasende granola og lokal honning

Chokoladesmør & kærnemælkshorn

Hertil hjemmebagt mørkt og hvidt landbrød m/økologisk pisket smør

2.Servering

Æg fra Hegnsholt Hønseri og urter fra baghaven samt “stegt flæsk”

hertil nye skud fra Søtofte jordbrug

3.Servering

Vi serverer her en kold/lun ret som skifter i henhold til sæsonen

4.Servering

Vafler – syltetøj – sukker – bær – råcreme

Øko. Kaffe/the hele dagen samt lokal æblemost

Inkl. opdækning med hvide duge, stofservietter og naturblomster

Pris pr. couv. v/min. 30 pers.

kr. 350,-

 

Tilvalg

Østers købes til dagspris,-

Eftermiddagskaffe eller Lemonade & hjemmebag 75,-

Ét glas Cava Grande Reserva enten ved ankomst eller til brunchen, kr. 65,- / 395,-

På gensyn i Herthadalen