Efterår / 01.09 – 30.11

FROKOST & AFTEN I PERIODEN 01.09 – 15.10

FORRET/MELLEMRET

* Kuller / bagte beder / tyttebær / kål / sennepsemulsion *

* Consumme / gravad okse / svampe / trøffel *

* Jomfruhummer / bisque / græskar / dild * – Tillæg kr. 50,-

Alle forretter/mellemretter serveres m/ rustik landbrød og økologisk pisket smør

HOVEDRET

* Kalv / grillet spidskål / variation af løg / persille / “Sows” *

* Frilandskylling / salvie / selleri / glacé *

Hovedretterne serveres med danske kartofler/rodfrugter & syrlig grøn salat

OST

* Havgus / røget marv / syltede agurker / rugbrød *

DESSERT

* Pannacotta / sensommerbær / sorbet på alléens æbler *

* Pære / skyr / 3 slags chokolade fra Mikkel Friss-Holm *

Pris pr. couv. v/ min. 20 pers

3 retter 350,-

FROKOST & AFTEN I PERIODEN 15.10 – 30.11

FORRET/MELLEMRET

* Gravad fasan (obs. på hagl) / mørke bær / jordskokker *

* Røget kammusling / citron / brunet smør / hasselnød *

* Jomfruhummer / bisque / græskar / dild * – Tillæg kr. 50,-

Alle forretter/mellemretter serveres m/ rustik landbrød og økologisk pisket smør

HOVEDRET

* Kalv / grillet spidskål / variation af løg / persille / “Sows” *

* Vildt Wellington / svampe / lokal chokolade / sauce på Herslev/Grønvirkes “safter” – Tillæg kr. 50,- *

Hovedretterne serveres med danske kartofler/rodfrugter & syrlig grøn salat

OST

* Havgus / røget marv / syltede agurker / rugbrød *

DESSERT

* Pannacotta / efterårsbær / sorbet på alléens æbler *

* “Kæmpeeskimo” – chokolade / vanilje / solbær –  MUMS *

Pris pr. couv. v/ min. 20 pers

3 retter 350,-

ELLER HOVEDRET SERVERET FRA DET STORE BORD “BUFFET”

* Sprøde gule & røde tomater vendt m/citron, hvidløg og olier på panden *

* Efterårets salat med syltet pærer *

* Blandede beder vendt med citron og vild brøndkarse *

* Tærte / svampe /rosmarin / timian *

* Kartofler / rodfrugter *

* Syrlig dressing til det grønne *

* Vælg enten frilandsgris eller kalv som serveres med kraftig “sows” *

* Perlehøne m/citron og æble *

Tillæg kr. 50,-

På gensyn i Herthadalen