EFTERÅR 17.09 – 30.11

FROKOST & AFTEN

FORRET

* 4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken *

 –Saltbagt rødbede, trøffelmayo & friterede boghvedekerner

Kyllingechips m/ urtemayo

-Kålsruller m/svampe. Hertil fermenteret bærjuice

-Jordskokkeskaller m/puré på frugten, samt æble

 Forretten bliver serveret m/ rustikt brød og pisket smør

MELLEMRET

* Gravad & røget andebryst m/bitre salater fra Marken, brombær & ristede nødder *

eller

* Kold gazpacho på fermenterede tomater m/sylt & purløg *

HOVEDRET

* Braiserede oksekæber / svampe / selleri / kalveglace & bær fra haven *

eller

* Fasan fra Ledreborg i 2 tilberedninger / græskar / stegt grønkål / spiselige blomster *

Hovedretterne serveres med danske efterårsrødder & grøn salat m/dressing

OST

* Lokal gedeost i 2 varianter / hjemmelavet knækbrød / honning fra Drejergården / urter *

DESSERT

* Rødbede & chokomousse m/ saltet brownie & sukkersprøde rødbedestrimler *

eller

* Alléens æbler som karamelliseret æbletærte m/ honning / creme fraiche is & knas *

HOVEDRET FRA “BUFFET”

* 2 årstidsbestemte salater *

* 1 perlebygssalat m/sylt *

* Skindstegt kylling m/ urter & citron *

* Langtidsstegt kalv m/årstidens grøntsager *

* Vegetarisk tærte m/løg & svampe *

* Efterårsrødder m/ masser af urter fra haven og “sows” *

Hertil madbrød & pisket smør

 

SELSKABSMENU

* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø

* Menu efter eget valg og årstiden

* Efter maden serveres øko. Kaffe/the og petit fours

* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster

* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale

* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug

 

Pris pr. person inkl. 3 retter v/ min 20 personer kr. 550,-

Tillæg 75,- ved ønske om:

– Buffet ved hovedretten

– 2. servering på hovedretten

– Mellemret / ost

På gensyn i Herthadalen