EFTERÅR 01.09 – 30.11

FROKOST & AFTEN

FORRET

* 4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken *

 -Kroketter af bygotto fra Mejnerts Mølle m/ urtemayo

-Glad gris fra Sagnlandet lejre m/ urter fra baghaven

-Oprørt hav m/ musling & “perle”

-Efterårsgrønt fra Søtoftes jordbrug

 Forretter/mellemretter bliver serveret m/ rustikt “snobrød” og pisket smør

MELLEMRET

* Kuller / bagte beder / tyttebær / kål / sennepsemulsion *

* Gravad fasan (obs. på hagl) / mørke bær / jordskokker *

HOVEDRET

* Øko. Dansk okse / grillet spidskål / variation af løg / persille / “Sows” *

* Øko. Frilandskylling / salvie / selleri / glacé *

Hovedretterne serveres med danske rødder & syrlig grøn salat fra Søtofte jordbrug

OST

* Hj. lavet frisk osteservering af mælk fra Mannerup Møllegaard m/ sylt & urter  *

Hertil ristet knækbrød

DESSERT

* Pannacotta / sensommerbær / sorbet på alléens æbler *

* Pære / skyr / 3 slags chokolade fra Mikkel Friss-Holm *

3 retter kr. 350,-

Tilvalg af Mellemret/Ost +75

HOVEDRET FRA “BUFFET”

* Sprøde gule & røde tomater vendt m/citron, hvidløg og olier på panden *

* Efterårets salat med syltet pærer *

* Blandede beder vendt med citron og vild brøndkarse *

* Tærte / svampe /rosmarin / timian *

* Smørglaseret kartofler/rødder m/ urter fra egen haven*

* Øko. Velfærdsgris m/ gulerod & kraftig “sows” *

* Dansk frilandskylling m/citron og salvie *

Tillæg + 75,-

 

SELSKABSMENU

* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø

* Menu efter eget valg og årstiden

* Efter maden serveres øko. Kaffe/the og petit fours

* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster

* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale

* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug

Pris pr. couv. v/ min 20 pers kr. 550,-

På gensyn i Herthadalen