EFTERÅR 17.09 – 30.11

FROKOST & AFTEN

FORRET

* 4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken *

 –Saltbagt rødbede, trøffelmayo & friterede boghvedekerner

Ande chips m/ andemayo

-Savoykålsruller m/svampe. Hertil soya på brombærjuice

-“Oprørt hav” – rørt fisk/rogn med urter

 Forretten bliver serveret m/ rustikt snobrød og pisket smør

MELLEMRET

* Gravad & røget andebryst m/bitre salater, brombær, portvins gel & ristede hasselnødder *

eller

* Jordskokkesuppe / kammuslinger / salte mandler / vinterkarse *

HOVEDRET

* Braiseret spidsbryst / kantareller / selleripuré m/ brunet smør / kalveglace & bær *

eller

* Fasan fra Ledreborg i 2 tilberedninger / syltet selleri / fumé / stegt grønkål *

Hovedretterne serveres med danske efterårsrødder & syrlig grøn salat m/dressing

OST

* Lokal gedeost i 2 varianter / hjemmelavet knækbrød / honning fra Drejergården / urter *

DESSERT

* Sukkersyltede havtorn / sorbet / hvid chokolade chifon & tørret karamel mousse *

eller

* Alléens æbler i 2 variationer / honning fra Drejergården / valnødder / ylette citronis *

HOVEDRET FRA “BUFFET”

* Sprøde gule & røde tomater vendt m/citron, hvidløg og olier på panden *

* 2 efterårs salater m/ syltet pærer & kål *

* Blandede beder vendt med citron og vild brøndkarse *

* Tærte / svampe /rosmarin / timian *

* Grillet okse på spyd m/svampe *

* Langtidsstegt kylling m/citron og salvie *

 

SELSKABSMENU

* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø

* Menu efter eget valg og årstiden

* Efter maden serveres øko. Kaffe/the og petit fours

* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster

* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale

* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug

 

Pris pr. person inkl. 3 retter v/ min 20 personer kr. 550,-

Tillæg 75,- ved ønske om:

– Buffet ved hovedretten

– 2. servering på hovedretten

– Mellemret / ost

På gensyn i Herthadalen