Efterår / 01.09 – 30.11

FROKOST & AFTEN 

FORRET

* Lun kulmule / var. af selleri / muslingesauce / skilt grøn olie *

* Fasan / brombær / kantareller / madeira *

* Dyrekølle / jordskokker / sort kål / havesyre * – Tillæg kr. 40,-

Alle forretter/mellemretter serveres m/ rustik landbrød og økologisk kærnemælkssmør

MELLEMRET

 * Taskekrabbe / boghvedekerner / glaskål / dild / skaldyrsskum *

HOVEDRET

* Kalv / grillet svampe / kastanje / variation af løg / spidskål / vild brøndkarse *

* Vildsvin / crudite af beder / syltet røde beder / tallerkensmækker *

* Skovdue farseret / grønkål / skovsvampe / kepaløg * – Tillæg kr. 50,-

Hovedretterne serveres med danske kartofler/rodfrugter, syrlig grøn salat og “sows”

OST

* Havgus / røget marv / syltede agurker / rugbrød *

DESSERT

* Mørke bær / chokolade / marengs / blød is & knas *

* Æble / granatæble / honning / chokolade  / vaniljeis *

Pris pr. couv. v/ min. 20 pers

2 retter 275,-

3 retter 350,-

4 retter 400,-

ELLER HOVEDRET SERVERET FRA DET STORE BORD “BUFFET”

* Sprøde gule & røde tomater vendt m/citron, hvidløg og olier på panden *

* Efterårets salat med syltet pærer *

* Blandede beder vendt med citron og vild brøndkarse *

* Tærte / svampe /rosmarin / timian *

* Kartofler / rodfrugter *

* Syrlig dressing til det grønne *

* Vælg selv hvad der skal grilles: vildsvin / lam eller kalv med kraftig “sows” *

* Perlehøne m/citron og æble *

tillæg 50,-

På gensyn i Herthadalen