Forår

Frokost & aften i perioden fra ca. 01.03 – 15.04

Forret

* Stenbiderrogn (indtil sæsonen slutter) / dild mayo / sprøde salater / mormor / brioche *

* Gravad urokse fra Sagnlandet Lejre / syltet beder / solbær mayo / sennep / urter*

 Forretter/mellemretter serveres m/ rustikt landbrød og pisket smør

Mellemret

 * Ramsløgsyltede blåmuslinger / aspargeskål / fløde / peberrodssne / kørvel *

Hovedret

 * Kalv / gulebeder & rødder / gulerodspure / skank / lys “sows” / forårets urter *

* Lokal høne / ramsløg og brændt citron / selleri / løg / æbler / hønsefumet *

Hovedretterne serveres med danske rødder & syrlig grøn salat på bordene

Ost

* Havgus / røget marv / syltede agurker / rugbrød *

Dessert

* Kærnemælksfromage / shortbread / saltet karamel / sprød honning *

* Chokolade / chokolade & chokolade fra Mikkel Friis Holm / hertil knas & pæresorbet *

Pris pr. couv. v/ min. 20 pers

2 retter 275,-

3 retter 350,-

4 retter 400,-

Frokost & aften i perioden fra ca. 16.04 – 31.05

Forret

* Hørøget helt / confiteret æggeblomme / rugbrød / nye skud og blomster *

* Rimmet torsk / bladselleri / spinat / blomsterkarse / havgus / urteolie *

Forretter/mellemretter serveres m/ rustikt landbrød og pisket smør

Mellemret

* Glaseret hvide asparges / Stenbiderrogn (indtil sæsonen slutter) / karse / lun mayo *

Hovedret

* Kalv / grønne asparges / knoldselleri / skank en krokette / nye skud fra haven *

* Lokal høne i nye asparges / gulerod / ærteskud / hønsefumet *

Hovedretterne serveres med danske rødder & syrlig grøn salat på bordene

Ost

* Havgus / røget marv / syltede agurker / rugbrød *

Dessert

* Citronfromage / brændt marengs / kakaosorbet *

* Grøn rabarber / hvid chokolade parfait / skovsyre *

Pris pr. couv. v/ min. 20 pers

2 retter 275,-

3 retter 350,-

4 retter 400,-

Eller vælg hovedretten serveret fra det store bord “buffet” i hele perioden

* Sprøde salater / tomat / mormor *

* Brændte pærer / spinat / moden ost / pærevinaigrette *

* Broccoli / agurker / bønner / røget dressing *

* Bagte løg / selleri & æbler *

* Lun perlebyg m/ forårets nye skud *

* Gulebeder & rødder *

* Rosastegt kalv med kraftig “sows” *

* Perlehøne m/citron og ramsløg *

Tillæg 50,-

På gensyn i Herthadalen