FORÅR 01.04 – 17.06

FROKOST & AFTEN

FORRET

* 4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken *

 –Kyllingechips m/ ramsløgsdip

Sellerirulle m/rørt ørred og spiselige blomster

Fiskedeller m/ mayo

“Forårsfrikasse” lavet på årstidens grøntsager porcheret m/ lun veloté m/urter

 Forretten bliver serveret m/ rustikt snobrød og pisket smør

MELLEMRET

 * Saltede kammuslinger / stegte skorzonerødder m/ ramsløgsolie & skorzonerodsmælk *

eller

* “Ratatouille”: Årstidens spæde grøntsager m/ puré / urter *

HOVEDRET

 * Braiseret spidsbryst / pastinak / glaskålspasta i dildolie & portvinssauce *

eller

* Lam i 2 tilberedninger m/Bok Choy, årstidens puré, rosmarin & nye hvidløg *

Hovedretterne serveres med danske rødder & årstidens grønne salat

OST

* Lokal gedeost / sprød honning fra Drejergården / sylt / urter & hjemmelavet knækbrød *

DESSERT

* Hvid chokolade m/ ristet havregryn / passionsfrugt *

eller

* Rabarber i flere varianter m/knas & blød is *

HOVEDRET FRA “BUFFET”

* 3 grønne forårssalater *

* Vegetarisk tærte pyntet med grønt *

* Smørglaseret kartofler & rødder m/ urter fra egen haven*

* Grillet okse på spyd m/syltede hvidløg og ramsløgspulver *

* Langtidsstegt dansk kylling m/ en masse urter *

* “sows”, madbrød & pisket smør *

SELSKABSMENU

* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø

* Menu efter eget valg og årstiden

* Efter maden serveres øko kaffe/te og hjemmelavede Petit Fours

* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster

* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale

* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug

 

Pris pr. person inkl. 3 retter v/ min 20 personer kr. 550,- 

Tillæg 75,- ved ønske om:

– Buffet ved hovedretten

– 2. servering på hovedretten

– Mellemret / ost

På gensyn i Herthadalen