FORÅR 01.04 – 17.06

FROKOST & AFTEN

FORRET

* 4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken *

 -Kroketter af bygotto fra Mejnerts Mølle m/ Ramsløgsmayo

-Glad gris fra Sagnlandet lejre m/ urter fra baghaven

-Oprørt hav m/  “perle”

-Nye skud fra Søtoftes jordbrug

 Forretter/mellemretter bliver serveret m/ rustikt “snobrød” og pisket smør

MELLEMRET

 * Rimmet kammusling m/ citron gelé / ristede mandler / dild & spirer *

* Rørt tartar / mayo / kartoffelchips / peberrod / urter *

HOVEDRET

 * Øko. Velfærdsgris m/ gulerods puré / forårets grøntsager & glace *

* Øko. Dansk kalv m/ broccoli puré / små grønne asparges / bordelaise ” Sows” *

Hovedretterne serveres med danske rødder & syrlig grøn salat fra Søtofte jordbrug

OST

* Hj. lavet frisk osteservering af mælk fra Mannerup Møllegaard m/ sylt & urter  *

Hertil ristet knækbrød

DESSERT

* Rabarber & hvid chokolade m/ mandelkage & sorbet *

* Knækket citrontærte m/ mørdej & pistacie *

3 retter kr. 350,-

Tilvalg af Mellemret/Ost +75

HOVEDRET FRA “BUFFET”

* 3 x forskellige salater fra foråret og med brug af lokale råvarer *

* Tærte m/ friskrevet ost*

* Smørglaseret kartofler/rødder m/ urter fra egen haven*

* Øko. Velfærdsgris m/ gulerod & kraftig “sows” *

* Dansk frilandskylling m/citron og ramsløg *

Tillæg +75,-

SELSKABSMENU

* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø

* Menu efter eget valg og årstiden

* Efter maden serveres øko. Kaffe/the og petit fours

* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster

* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale

* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug

Pris pr. couv. v/ min 20 pers kr. 550,-

På gensyn i Herthadalen