JUL 01.12 – 26.12

Julemenu

1. Servering “FISK & LUNT”

* Krydret mørksej / frisk ost / fennikel / dildolie *

* Paneret fladfisk / citron / grov remoulade *

* Stegt sild / æggeblomme / kapers / løgringe *

* Specialiteter fra fadeburet – skinke / pate / røget and m.m. *

Hertil hjemmebagt groft landbrød m/ øko. pisket smør

2. Servering Hovedret

* Glad gris m/ poppede svær / løgpure / kål / sky *

Hertil serveres sprøde grønne & røde salater på bordene med rodfrugter og “julesows”

  3. Servering Sprødt og sødt

  * Ris a la mande / kirsebær / mandler *

Menu kr. 350,-

Tilvalg af Mellemret/Ost +75

ELLER HOVEDRET FRA “BUFFET”

* Bitre julesalater med sennep / kerner *

* Rødkål / appelsin / valnød *

* Rosenkål / grønkål *

* Tærte / svampe / rosmarin / timian *

* Smørglaseret kartofler/rødder m/ urter fra egen haven*

* Øko. Velfærdsgris m/ gulerod & kraftig “sows” *

* And m/citron og salvie *

Tillæg +75,-

 

SELSKABSMENU

* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø

* Menu efter eget valg og årstiden

* Efter maden serveres øko. Kaffe/the og petit fours

* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster

* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale

* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug

Pris pr. couv. v/ min 20 pers kr. 550,-

På gensyn i Herthadalen