Jul / 01.12 – 26.12

FROKOST & AFTEN 

FORRET

* Krydret mørksej / frisk ost / fennikel / dildolie *

* Røget skinke / karl johan / glaskål / vesterhavsost *

Alle forretter/mellemretter serveres m/ rustik landbrød og økologisk kærnemælkssmør

MELLEMRET

 * Dampet ising / blåmuslingesauce / sago *

HOVEDRET

* Glad gris m/ poppede svær / løg pure / kål / sky  *

* And / selleri / pastinak / salvie / havtorn / julesows *

Begge hovedretter serveres med danske kartofler/rodfrugter, syrlig grøn salat og “sows”

OST

* Danske og udenlandske gårdoste m/sødt og sprødt samt druer *

DESSERT

* Kanel panacotta / svesker / rum / rosinis *

* Ris a la mande / kirsebær / mandler *

Pris pr. couv. v/ min. 20 pers

3 retter 350,-

ELLER HOVEDRET SERVERET FRA DET STORE BORD “BUFFET”

* Bitre julesalater med sennep / kerner *

* Rødkål / appelsin / valnød *

* Rosenkål / grønkål *

* Kartofler / rodfrugter *

* Syrlig dressing til det grønne *

* Glad gris m/ poppede svær / løgpure & sky *

* And m/salvie og havtorn *

tillæg 50,-

På gensyn i Herthadalen