JUL 01.12 – 26.12

FROKOST & AFTEN 

FORRET

* 4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken *

 -Kroketter af bygotto fra Mejnerts Mølle m/ mayo

-Glad julegris fra Sagnlandet lejre m/ urter fra baghaven

-Oprørt hav m/ musling & “perle”

-Julegrønt fra Søtoftes jordbrug

 Forretter/mellemretter bliver serveret m/ rustikt “snobrød” og pisket smør

MELLEMRET

* Krydret mørksej / frisk ost / fennikel / dildolie *

* Røget skinke / karl johan / glaskål / vesterhavsost *

HOVEDRET

* Øko. Velfærds gris m/ poppede svær / løg pure / kål / sky  *

* And / selleri / pastinak / salvie / havtorn / julesows *

Hovedretterne serveres med danske rødder & syrlig grøn salat fra Søtofte jordbrug

OST

* Hj. lavet frisk osteservering af mælk fra Mannerup Møllegaard m/ sylt & urter  *

Hertil ristet knækbrød

DESSERT

* Kanel panacotta / svesker / rum / rosinis *

* Ris a la mande / kirsebær / mandler *

3 retter kr. 350,-

Tilvalg af Mellemret/Ost +75

ELLER HOVEDRET FRA “BUFFET”

* Bitre julesalater med sennep / kerner *

* Rødkål / appelsin / valnød *

* Rosenkål / grønkål *

* Tærte / svampe / rosmarin / timian *

* Smørglaseret kartofler/rødder m/ urter fra egen haven*

* Øko. Velfærdsgris m/ gulerod & kraftig “sows” *

* And m/citron og salvie *

Tillæg +75,-

 

SELSKABSMENU

* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø

* Menu efter eget valg og årstiden

* Efter maden serveres øko. Kaffe/the og petit fours

* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster

* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale

* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug

Pris pr. couv. v/ min 20 pers kr. 550,-

På gensyn i Herthadalen