SOMMER 18.06 – 31.08 

FROKOST & AFTEN

FORRET

* 4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken *

 -Kroketter af bygotto fra Mejnerts Mølle m/ Ramsløgsmayo

-Glad gris fra Sagnlandet lejre m/ urter fra baghaven

-Oprørt hav m/ musling & “perle”

-Nye skud fra Søtoftes jordbrug

 Forretter/mellemretter bliver serveret m/ rustikt “snobrød” og pisket smør

MELLEMRET

 * ”Bacalou” på rødspætte / nye danske / forårsløg / fois gras *

* Rimmet kulmule / dildemulsion / crudite af asparges / friseesalat / blomster & urter *

HOVEDRET

* Øko. dansk okse / karotter / nybælgede ærter / kalvebacon/ løg / nye skud / sauce *

* Øko. Frilandskylling / hvide asparges / sommerfrikasse *

Hovedretterne serveres med danske rødder & syrlig grøn salat fra Søtofte jordbrug

OST

* Hj. lavet frisk osteservering af mælk fra Mannerup Møllegaard m/ sylt & urter  *

Hertil ristet knækbrød

DESSERT

* Koldskål / knas / stikkelsbær / hvid chokolade / skovsyre *

* Syltede rabarber / danske jordbær / brændt marengs / sorbet&skovmærke *

3 retter kr. 350,-

Tilvalg af Mellemret/Ost +75

HOVEDRET FRA “BUFFET”

*  Sprøde gule & røde tomater vendt m/citron, hvidløg og olier på panden *

* Sommersalat med friske bær og nybælgede ærter *

* Grillet hjertesalat m/friskrevet parmesan og citronskal *

* Tærte / karotter /rosmarin / timian *

* Nye danske kartofler med vilde urter *

* Øko. Velfærdsgris m/ gulerod & kraftig “sows” *

* Dansk frilandskylling m/citron og salvie *

Tillæg +75,-

SELSKABSMENU

* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø

* Menu efter eget valg og årstiden

* Efter maden serveres øko. Kaffe/the og petit fours

* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster

* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale

* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug

Pris pr. couv. v/ min 20 pers kr. 550,-

 

På gensyn i Herthadalen