SOMMER  – 16.09 

FROKOST & AFTEN

FORRET

* 4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken *

 -Kroketter af øko. høns fra Hegnsholt Hønseri m/ urtemayo

-Tatar fra Sagnlandets urokse m/ knas og urter fra baghaven

-Oprørt hav m/ “perler”

-Nye grønne skud fra Søtoftes jordbrug

 Forretter/mellemretter bliver serveret m/ rustikt “snobrød” og pisket smør

MELLEMRET

 * Hvide asparges / hvid asparges creme / rejer / dild og skovsyre *

* Ørred / peberrod / “jord” / bronzefennikel *

HOVEDRET

* Dansk kalv m/ hjertesalat / nybælgede ærter / peberbacon / løg / “topskud & sows”*

* Øko. velfærdsgris / var. af nye tomater / squash / rosmarin og sauce *

Hovedretterne serveres med danske rødder & syrlig grøn salat fra Søtofte jordbrug

OST

* 3 danske gårdoste m/ sylt, sødt & urter  *

Hertil ristet knækbrød

DESSERT

* Var. af jordbær / fløde / skovmærke /  marengs & sødskærm fra haven *

* Sommerens bær / hindbær gel / krystaliseret hvid chokolade / blød is / hasselnød *

3 retter kr. 350,-

Tilvalg af Mellemret/Ost +75

HOVEDRET FRA “BUFFET”

*  Sprøde gule & røde tomater vendt m/citron, hvidløg og olier på panden *

* Sommersalat med friske bær og nybælgede ærter m/ æblemynte vinagrette *

* Grillet hjertesalat m/ærtepesto *

* Tærte / spinat / squash / løvstikke *

* Nye danske kartofler med vilde urter *

* Dansk kalv m/ gulerod & kraftig “sows” *

* Dansk frilandskylling m/citron og urter *

Tillæg +75,-

SELSKABSMENU

* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø

* Menu efter eget valg og årstiden

* Efter maden serveres øko. Kaffe/the og petit fours

* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster

* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale

* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug

Pris pr. couv. v/ min 20 pers kr. 550,-

 

På gensyn i Herthadalen