SOMMER 18.06 – 16.09
FROKOST & AFTEN
FORRET
* 4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken *
– Nye skud fra marken
-Spareribs på en bund af urter
-Squash stænger vendt i saltede mandler
– “Fiskedeller” m/ ramsløgmayo.
Forretten bliver serveret m/ rustikt snobrød og pisket smør
MELLEMRET
* Risotto på byg m/jomfruhummer / hummersauce / purløgsolie / blomkålscrudite *
eller
* Grillet fennikel / grønne asparges / radisse crudite / revet ost / brød vinagrette *
HOVEDRET
* Langtids braiseret okse m/nybælgede ærter / citron / perleløg / hjertesalat / bacon & mynte *
eller
* Svinenakke på spyd m/ variation af majs / “sows” *
Hovedretterne serveres med nye danske kartofler & grøn salat
OST
* Lokal gedeost / sprød honning fra Drejergården / sylt / urter & hjemmelavet knækbrød *
DESSERT
* Jordbær – friske røde og syltede grønne m/ 50% fløde / skovmærkeolie / Krystalliseret hvid chokolade *
eller
* Hindbær joghurtis m/tørrede hindbær marengs / skyr creme & sylt *
HOVEDRET FRA “BUFFET”
* Sommersalater med friske bær og nybælgede ærter *
* Tærte / squash / løvstikke *
* Nye danske kartofler med vilde urter *
* Grillet okse på spyd m/ syltede hvidløg og ramsløgspulver *
* Langtidsstegt kylling m/citron og urter *
SELSKABSMENU
* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø
* Menu efter eget valg og årstiden
* Efter maden serveres øko kaffe/te og hjemmelavede petit fours
* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster
* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale
* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug
Pris pr. person inkl. 3 retter v/ min 20 personer kr. 550,-
Tillæg 75,- ved ønske om:
– Buffet ved hovedretten
– servering på hovedretten
– Mellemret / ost
På gensyn i Herthadalen