SOMMER  18.06 – 16.09 

FROKOST & AFTEN

FORRET

* 4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken *

 – Nye skud fra marken

-Spareribs på en bund af urter

-Squash stænger vendt i saltede mandler

– “Fiskedeller” m/ ramsløgmayo.

 Forretten bliver serveret m/ rustikt snobrød og pisket smør

MELLEMRET

 * Risotto på byg m/jomfruhummer / hummersauce / purløgsolie / blomkålscrudite *

eller

* Grillet fennikel / grønne asparges / radisse crudite / revet ost / brød vinagrette *

HOVEDRET

* Langtids braiseret okse m/nybælgede ærter / citron / perleløg / hjertesalat / bacon & mynte *

eller

* Svinenakke på spyd m/ variation af majs / “sows” *

Hovedretterne serveres med nye danske kartofler & grøn salat

OST

* Lokal gedeost / sprød honning fra Drejergården / sylt / urter & hjemmelavet knækbrød *

DESSERT

* Jordbær – friske røde og syltede grønne m/ 50% fløde / skovmærkeolie / Krystalliseret hvid chokolade *

eller

* Hindbær joghurtis m/tørrede hindbær marengs / skyr creme & sylt *

HOVEDRET FRA “BUFFET”

*  Sommersalater med friske bær og nybælgede ærter *

* Tærte / squash / løvstikke *

* Nye danske kartofler med vilde urter *

* Grillet okse på spyd m/ syltede hvidløg og ramsløgspulver *

* Langtidsstegt kylling m/citron og urter *

SELSKABSMENU

* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø

* Menu efter eget valg og årstiden

* Efter maden serveres øko kaffe/te og hjemmelavede petit fours

* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster

* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale

* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug

Pris pr. person inkl. 3 retter v/ min 20 personer kr. 550,-

Tillæg 75,- ved ønske om:

– Buffet ved hovedretten

– servering på hovedretten

– Mellemret / ost

 

På gensyn i Herthadalen