Vinter / 01.01 – 28.02

FROKOST & AFTEN 

FORRET

* Rimmet ørred m/ syrlig cremefraiche 38% / beder / syltede æbler/  jord  *

* Kammusling / blomkål / porre /peberrod / sesam *

Alle forretter/mellemretter serveres m/ rustik landbrød og økologisk kærnemælkssmør

MELLEMRET

 * Vintertorsk / jordskokkechips / suppe / persille olie / karse *

HOVEDRET

* Kalv / knoldselleri / selleripure / gulerod – bede crudite  *

* Gås / pastinak creme/ bagt rødbede / salvie *

Begge hovedretter serveres med danske kartofler/rodfrugter, syrlig grøn salat og “sows”

OST

* Danske og udenlandske gårdoste m/sødt og sprødt samt druer *

DESSERT

* Hvid chokolade / syltet pærer/ karamel / hasselnød & blød is *

* creme brulee / granatæble / appelsinsorbet *

Pris pr. couv. v/ min. 20 pers

3 retter 350,-

ELLER HOVEDRET SERVERET FRA DET STORE BORD “BUFFET”

*  Sprøde gule & røde tomater vendt m/citron, hvidløg og olier på panden *

* Vintersalat med granatæble *

* Bagt knoldselleri med masser af smør og appelsin *

* Tærte / porre /rosmarin / timian *

* Kartofler / rodfrugter *

* Syrlig dressing til det grønne *

* Vælg selv hvad der skal grilles: vildsvin / lam eller kalv med kraftig “sows” *

* Perlehøne m/citron og æble *

tillæg 50,-

På gensyn i Herthadalen