Vinter – start forår / 01.01 – 31.03

FROKOST & AFTEN 

FORRET

* Fasan / frisk ost fra Mannerup Møllegaard / glasskål / persilleolie  *

* Stenbiderrogn / jordskokker / dildolie *

Alle forretter/mellemretter serveres m/ rustik landbrød og økologisk kærnemælkssmør

MELLEMRET

 * Bagt lange / blåmuslinger / ramsløgskud *

HOVEDRET

* Glad gris / kål / fermenteret æble / løgpuré / sky  *

* Glaseret øko. okse / selleri / svampe / “sows” *

Begge hovedretter serveres med danske kartofler/rodfrugter, syrlig grøn salat og “sows”

OST

* Havgus / røget marv / syltede agurker / rugbrød *

DESSERT

* Chokolade fra Mikkel Friis Holm / solbær / vanilje *

* Æble / creme fraiche / macaroons / brændte mandler *

Pris pr. couv. v/ min. 20 pers

3 retter 350,-

ELLER HOVEDRET SERVERET FRA DET STORE BORD “BUFFET”

*  Grøn salat / sennep *

* Vinterkål / æbler / syrnet fløde *

* Tærte / porre / rosmarin *

* Kartofler / rodfrugter / smør / persille *

* Syrlig dressing til det grønne *

* Glad gris / løg puré og kraftig “sows” *

* Perlehøne m/ timian *

tillæg 50,-

På gensyn i Herthadalen