VINTER 01.01 – 31.03

FROKOST & AFTEN 

FORRET

* Fasan / frisk ost fra Mannerup Møllegaard / glasskål / persilleolie  *

* Stenbiderrogn / jordskokker / dildolie *

Alle forretter/mellemretter serveres m/ rustik landbrød og økologisk kærnemælkssmør

MELLEMRET

 * Bagt lange / blåmuslinger / ramsløgskud *

HOVEDRET

* Øko. Glad gris / kål / fermenteret æble / løgpuré / sky  *

* Glaseret øko. okse / selleri / svampe / “sows” *

Hovedretterne serveres med danske rødder & syrlig grøn salat fra Søtofte jordbrug

OST

* Havgus / røget marv / syltede agurker / rugbrød *

DESSERT

* Chokolade fra Mikkel Friis Holm / solbær / vanilje *

* Æble / creme fraiche / macaroons / brændte mandler *

3 retter kr. 350,-

Tilvalg af Mellemret/Ost +75

HOVEDRET FRA “BUFFET”

*  3 x forskellige salater af vinterens råvarer med brug fra det lokale *

* Tærte / porre / rosmarin *

* Kartofler / rodfrugter / smør / persille *

* Øko. Glad gris / løg puré og kraftig “sows” *

* Dansk frilandskylling m/ timian *

Tillæg +75,-

SELSKABSMENU

* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø

* Menu efter eget valg og årstiden

* Efter maden serveres øko. Kaffe/the og petit fours

* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster

* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale

* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug

Pris pr. couv. v/ min 20 pers kr. 550,-

På gensyn i Herthadalen