VINTER 27.12 – 31.03

FROKOST & AFTEN

FORRET

* 4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken *

 -Vagtel solæg m/ røg

-Confiteret lår af skovdue m/ remoulade af “indmad”

-Strandkrabbe bisque

-Selleriruller m/ svampecreme & mayo

 Forretten serveres m/ rustikt snobrød og pisket smør

MELLEMRET

 * Confiteret skorzonerrødder / chifon m/ røg & karse *

HOVEDRET

 * Spidsbryst m/ palmekåls pure / tørret kål / tyttebær & “sows” *

* Får fra Sagnlandet m/ citron / variation af græskar samt kerner *

Hovedretterne serveres med danske rødder & syrlig grøn salat

OST

* Lokal gedeost / sprød honning fra Drejergården / sylt / urter & hjemmelavet knækbrød *

DESSERT

* Friis-Holm Chokoladetærte m/ masser af solbær & saltede mandler *

* Sukkersyltet pære / kvæde sorbet / multebær garnache & bagt hvid chokolade fra Friis-Holm *

HOVEDRET FRA “BUFFET”

*  3 x forskellige salater af vinterens råvarer med brug fra det lokale *

* Tærte / porre / rosmarin *

* Kartofler / rodfrugter / smør / persille *

* Øko. Glad gris / løg puré og kraftig “sows” *

* Dansk frilandskylling m/ timian *

SELSKABSMENU

* Sprøde snacks v/ ankomst på terrassen med udsigt over Knapsø

* Menu efter eget valg og årstiden

* Efter maden serveres øko kaffe/te og hjemmelavede Petit Fours

* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster

* Selskabet afholdes i jeres eget private lokale

* Drikkevarer bestilles efter ønske og afregnes efter forbrug

Pris pr. person inkl. 3 retter v/ min 20 personer kr. 550,- 

Tillæg 75,- ved ønske om:

– Buffet ved hovedretten

– 2. servering på hovedretten

– Mellemret / ost

På gensyn i Herthadalen