JUL I SKOVEN 2018

Åbningstider:

Fredag aften fra kl. 18.00 –

samt lørdag og søndag til frokost samt 2 juledag fra 12.00-17.00.

 

I juleperioden sælges der juletræer og laves varm gløgg / kakao samt sødt, hvor der ligeledes er fri entré til Sagnlandets mange aktiviteter og juleværksteder.

Sagnlandet holder åbent 1, 2 og 3 adventsweekend

 Alle vores gæster er derfor inviteret til julehygge i skoven

Det er en god idé at reservere bord på forhånd.

  

Julemenu frokost 

1. Servering “FISK & LUNT”

* Paneret fladfisk / citron / grov remoulade *

* Stegt sild / æggeblomme / sylt / kapers / løgringe *

* Hjemmelavet specialiteter fra fadeburet *

Hertil hjemmebagt groft landbrød m/ øko. pisket smør

2. Servering Hovedret

* Glad gris m/poppede svær / tyttebær / rødkålspuré / grønkål / sky ”sows” *

Hertil serveres sprød salat på bordene med “rødder”

  3. Servering Sprødt og sødt

  * Var. af kirsebær / puffede grødris / vaniljeskum *

Julemenu 325,-

(Børn u/ 12 år 200,- & børn u/ 2 år u/b)

Julemenu Fredag aften

1. Servering

* Æbleskive m/ and & “sne” *

2014 Olsens æblecider, Champ 5, Lejre kr 85,-

2. Servering

* Dansk torsk / havtorn / frisk ost fra Mannerup Møllegaard / frisee / skovsyre *

3. Servering

* “Sylte” af frilandsgris m/ rødbedegel / sennep / rugbrødsknas *

4. Servering

* Glad gris m/poppede svær / tyttebær / rødkålspuré / grønkål / sky ”sows” *

Hertil serveres sprød salat & rødder på bordene

5. Servering

 * Var. af kirsebær / puffede grødris / vaniljeskum *

2014 Croix Milhas, Banyoul, Frankrig 75,-

Julemenu 400,-

Vinmenu 400,- / Kørevinmenu 250,- / Taxavinmenu 550,-

Husk at det er ligeledes muligt at afholde firmajulefrokost i Herthadalen

På gensyn i Herthadalen