JUL I SKOVEN 2017

Åbningstider:

Fredag aften fra kl. 18.00 –

samt lørdag og søndag til frokost samt 2 juledag fra 12.00-16.00.

 

I juleperioden sælges der juletræer og laves varm gløgg / kakao samt sødt, hvor der ligeledes er fri entré til Sagnlandets mange aktiviteter og juleværksteder.

Sagnlandet holder åbent 1, 2 og 3 adventsweekend

 Alle vores gæster er derfor inviteret til julehygge i skoven

Det er en god idé at reservere bord på forhånd.

  

Julemenu frokost

1. Servering

* Krydret mørksej / frisk ost / fennikel / dildolie *

2. Servering “Fisk & lunt”

* Paneret fladfisk / citron / grov remoulade *

* Stegt sild / æggeblomme / kapers / løgringe *

* Specialiteter fra fadeburet – skinke / pate / røget and m.m. *

Hertil hjemmebagt groft landbrød m/ øko. pisket smør

3. Servering Hovedret

* Glad gris m/ poppede svær / løgpure / kål / sky *

Hertil serveres sprøde grønne & røde salater på bordene med rodfrugter og “julesows”

  4. Servering Sprødt og sødt

  * Ris a la mande / kirsebær / mandler *

Julemenu 325,-

“Lille Julemenu” Fisk & Lunt 200,-

Tilvalg af 4. Servering 95,-

(Børn u/ 12 år 200,- & børn u/ 2 år u/b)

Julemenu Fredag aften

1. Servering

* Vaffel / karl Johan / Vesterhavsost *

2014 Olsens æblecider, Champ 5, Lejre kr 85,-

2. Servering

* Krydret mørksej / frisk ost / fennikel / dildolie *

2015 Domaine Les Roques Blanc, J. M. Boillot, Frankring 110,-

3. Servering

 * Røget and / havtorn / sprødt *

2015 Poggiotondo Chianti, Italien 115,-

4. Servering

* Glad gris m/ poppede svær / løgpure / kål / sky *

Hertil serveres sprøde grønne & røde salater på bordene med kartofler og “julesows”

2015 Lòbaga, Priorat, Spanien 125,-

5. Servering

* Kanel panacotta / svesker / rum / rosin is *

2014 Château du Mont, Bordeaux, Frankrig 55,-

Julemenu 400,-

Vinmenu 400,- / Kørevinmenu 250,- / Taxavinmenu 550,-

Husk at det er ligeledes muligt at afholde firmajulefrokost i Herthadalen

På gensyn i Herthadalen