JUL I SKOVEN 2017

Åbningstider:

Fredag aften fra kl. 18.00 –

samt lørdag og søndag i adventsdagene til frokost samt 2 juledag fra 12.00-16.00.

 

I juleperioden sælges der juletræer og laves varm gløgg / kakao samt sødt, hvor der ligeledes er fri entré til Sagnlandets mange aktiviteter og juleværksteder.

Sagnlandet holder åbent 1, 2 og 3 adventsweekend hvor vi holder åbent i restauranten alle weekender…

 Alle vores gæster er derfor inviteret til julehygge i skoven

Det er en god idé at reservere bord på forhånd.

  

Julemenu frokost

1. Servering

* Krydret mørksej / frisk ost / fennikel / dildolie *

Fisk & lunt

* Paneret fladfisk / citron / grov remoulade *

* Stegt sild / æggeblomme / kapers / løgringe*

* Specialiteter fra fadeburet – skinke / pate / røget and m.m.*

Hertil hjemmebagt groft landbrød m/ øko. pisket smør

Hovedret

* Glad gris m/ poppede svær / løgpure / kål / sky *

Hertil serveres sprøde grønne & røde salater på bordene med rodfrugter og “julesows”

  Sprødt og sødt

 * Kanel panacotta / svesker / rum / rosinis *

  * Ris a la mande / kirsebær / mandler *

Varm drik og sødt 95,-

Fisk & Lunt 200,-

Julemenu 325,-

(Børn u/ 12 år 200,- & børn u/ 2 år u/b)

Julemenu Fredag aften

1. Servering

* Vaffel / karl Johan / Vesterhavsost *

2. Servering

* Krydret mørksej / frisk ost / fennikel / dildolie *

Serveres m/ rustik landbrød og økologisk pisket smør

3. Servering

 * Røget and / havtorn / sprødt *

Serveres m/ rustik landbrød og økologisk kærnemælkssmør

4. Servering

* Glad gris m/ poppede svær / løgpure / kål / sky *

Hertil serveres sprøde grønne & røde salater på bordene med kartofler og “julesows”

5. Servering

* Kanel panacotta / svesker / rum / rosinis *

Julemenu 400,-

Husk at det er ligeledes muligt at afholde firmajulefrokost i Herthadalen

På gensyn i Herthadalen