JUL I SKOVEN 2017

Åbningstider:

Fredag aften fra kl. 18.00 –

samt lørdag og søndag i adventsdagene til frokost samt 2 juledag fra 12.00-16.00.

 

I juleperioden sælges der juletræer og laves varm gløgg / kakao samt sødt, hvor der ligeledes er fri entré til Sagnlandets mange aktiviteter og juleværksteder.

Sagnlandet holder åbent 2, 3 og 4 adventsweekend hvor vi holder åbent i restauranten alle weekender…

 Alle vores gæster er derfor inviteret til julehygge i skoven

Det er en god idé at reservere bord på forhånd.

  

Julemenu frokost

Sild

* Stegt sild / rødbede / æble / enebær & dild *

Hertil hjemmebagt groft rugbrød m/ øko. pisket smør

Fisk & lunt

* Stegt rødspætte / citron / grov remoulade *

* Røget andebryst / figne kompot *

* Julekrydret kulmule *

Hovedret

* Gris m/ svær / løgpure / kål / mandler *

Hertil serveres sprøde grønne & røde salater på bordene med kartofler og “julesows”

  Sprødt og sødt

* Pærer / honningkage / chokolade & blød creme *

  * Ris a la mande m/ kirsebærsauce *

Varm drik og sødt 95,-

Sild, Fisk & Lunt 200,-

Julemenu 325,-

(Børn u/ 12 år 200,- & børn u/ 2 år u/b)

Julemenu Fredag aften

FORRET

* Julekrydret tartar af kulmule *

Serveres m/ rustik landbrød og økologisk pisket smør

MELLEMRET

 * Røget and / citrus / tørrede frugter *

Serveres m/ rustik landbrød og økologisk kærnemælkssmør

HOVEDRET

* Gris m/ svær / løgpure / kål / mandler *

Hertil serveres sprøde grønne & røde salater på bordene med kartofler og “julesows”

DESSERT

* Pærer / honningkage / chokolade & blød is *

Julemenu 400,-

Husk at det er ligeledes muligt at afholde firmajulefrokost i Herthadalen

På gensyn i Herthadalen