DET HELT VILDT

 FREDAG AFTEN 5/10- 23/11

5 serveringer kr. 400,-

Menuen kan varierer afhængigt af hvilke vildt vi kan få i den pågældende uge.

Menu

1.Servering

* Rødbede tartar / trøffel / karse *

2.Servering

* Frisk ost / skaldyr / urter & skovsyre *

3.Servering

* Røget suppe / marv / vildt chips *

4.Servering

* Paté af confiteret fasan&and / bitter salat / jordskokkechips / brombær&solbær *

5.Servering

* Ugens skud af Sika/rådyr eller dådyr i 2 tilberedninger m/ fløde og svampe og syltede løg *

Vinmenu 400,- / Kørevinmenu 250,- / Taxavinmenu 550,-

Tilvalg af dessert – tillæg 85,-

* Sukkersyltet rødbede / hvid chokolade / “rød” is / karamel *

Husk at book bord, da vi har begrænsede pladser. 

 

På gensyn i Herthadalen