DET HELT VILDT

 HVER FREDAG AFTEN I SEP., OKT., NOV

5 serveringer kr. 400,-

NB! Fredag den 10/11 afholdes Mortens aften med gås m.m. og ikke “Det helt Vildt”

Menuen kan varierer  afhængigt af hvilke klovvildt, fuglevildt og frilandsdyr vi kan få i den pågældende uge.

Menu

1.Servering – snack

* Røget sommerbuk / snobrød / urtepesto *

2.Servering

* Kuller / bagte beder / tyttebær / kål / sennepsemulsion*

3.Servering

* Fasan / nødder / bitre salater / brombær *

4.Servering

* Ugens “skud” fra skytten / her sætter vi jægeren og køkkenet på prøve 🙂 *

5.Servering

* Vildt / trøffel / løg / svampe / mørk sauce på Herslev-Grønvirke *

Vinmenu 400,- / Kørevinmenu 250,- / Taxavinmenu 550,-

Tilvalg af dessert – tillæg 75,-

* Pære / skyr / 3 slags chokolade fra Mikkel Friss-Holm *

Husk at book bord, da vi har begrænsede pladser. 

 

På gensyn i Herthadalen