DET HELT VILDT

 HVER FREDAG AFTEN I SEP., OKT., OG NOV.

4 Retter kr. 400,-

(vær OBS på at det ikke er kr. 350,- som der står i det husstandomdelte høstblad)

Menuen vil varierer  afhængigt af hvilke klovvildt, fuglevildt og frilandsdyr vi kan få i den pågældende uge.

Eksempel på menu

* Sprøde snacks ved ankomst *

* Appetizer *

1.Servering

* Græskarsuppe / syltet græskar / friteret vildtchips *

 2005 Ratzenberger Wolfstöle Riesling Spätlese Feinherb Mittelrhein

2.Servering

* Gravad fasan / enebær / trøffel / karse *

2010 Van Zeller White Douro Branco

3.Servering

* Gråand / brombær / majroer / hasselnødder *

2011 Sant’Antimo DOC

4.Servering

* Råvildt / kastanje / kål & svampe *

2011 Zom Reserva Douro DOC

Vinmenu 350,-

Tilvalg af dessert – tillæg 75,-

* Æbledessert fra selvpluk med blød is & knas *

Kontakt os gerne for en  udspecificeret menu den pågældende fredag, ellers husk at book bord, da vi har begrænsede pladser. 

 

På gensyn i Herthadalen