DET HELT VILDT

Vi holder åbent hver fredag aften fra d. 13 sept – 15 nov

 

5 serveringer for 400,-

Menuen kan varierer afhængigt af hvilket vildt vi kan få i den pågældende uge.

Menu

1.Servering

* Snack – hjemmelavede brødstænger *

2.Servering

* Sprød chips m/ Jordskok /puré på frugten & æble *

Tørret vildtkød m/ mayo / syltede løg & tørrede blomster *

3.Servering

* Stegt gråandebryst m/stikkelsbær / trøffel / fermenteret bærjuice *

4.Servering

* Vildt ragout / squash / parmaskinke *

5.Servering

* Filet af vildt m/ syltet bøgehatte / kålskud / rodfrugtemos / sauce *

Vinmenu 400,- / Kørevinmenu 250,- / Taxavinmenu 550,-

Tilvalg af dessert – tillæg 85,-

* Alléens æbler som karamelliseret æbletærte m/ Drejergårdens honning / creme fraiche is & knas *

Husk at book bord, da vi har begrænsede pladser. 

 

På gensyn i Herthadalen