Fra den 29 Marts – 31 Maj

holder Herthadalen åbent hver fredag aften fra kl. 18.00 – til FISK & SKALDYR

I foråret trækker fiskene ind mod kysterne, som derved gør udvalget og kvaliteten af fisk og skaldyr meget høj…

(Der er dog mulighed for lidt kød på hovedretten så også alle mænd bliver glade denne fredag ;-))

Så husk at booke bord da der er begrænsede pladser.

 

1. Servering

* Sellerirulle m/rørt laks & spiselige blomster *

2014 Olsens æblecider, Champ 5, Lejre kr 90,-

2. Servering

* Saltede kammuslinger / stegte skorzonerødder / mælk / ramsløgsolie *

2017 Riesling Urban, Dominique Stagård, Kremstal, Østrig 90,-

3. Servering – SOL OVER LEJRE 🙂

* Sildetartar m/ æggeblomme / rødløg / kapers / sprødt rugbrød / bronzefennikel-olie *

2017 Sauvignon Blanc, Pathway, Marlborough, New Zealand 95,-

4. Servering

* Dansk blæksprutte m/ glaskål / syltet skalotteløg / jomfruhummer bouillon *

2014 Massis del Garraf, Catalunya, Spanien 110,-

5. Servering

* Smørstegt søtunge m/ fermenteret hvidløg / hvidløg / sølvbeder / sauce *

2017 Macon Bussieres del Clos, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig 110,-

BØF I STEDETFOR FISK?

*Velhængt Ribeye m/glace /citron timian* Tillæg 75,-

2015 Toscana Rosso Bitornino, Frascole, Italien 85,-

MENU 400,-

Køre vinmenu 250,- / Vinmenu 400,- / Taxa vinmenu 550,-

 

Tilvalg af dessert kr. 85,-

* Variation af rabarber m/gel / sorbet / syre / hvidchokolade*

2014 Chateau du Mont, Sainte Croix du Mont – kr. 55,-

 Vi glæder os til at se jer i Danmarks nye Nationalpark – Herthadalen

På gensyn i Herthadalen