Fra den 16. Marts – 25 Maj

holder Herthadalen åbent hver fredag aften fra kl. 18.00 – til FISK & SKALDYR

I foråret trækker fiskene ind mod kysterne, som derved gør udvalget og kvaliteten af fisk og skaldyr meget høj…

(Der er dog mulighed for lidt kød på hovedretten så også alle mænd bliver glade denne fredag ;-))

Så husk at booke bord da der er begrænsede pladser.

1. Servering

* Østers m/ perler *

2014 Gravity Pinot Gris, Mahana, New Zealand – Øko gl. 90,-

2. Servering

* Håndpillede rejer på brioche med hummermayo & dansk caviar *

2015 Riesling, Burg Ravensburg, Baden, Tyskland gl. 95,-

3. Servering

* Graved ørred med røg, rugbrød, bronzefennikel fra haven og peberrods sorbet *

2014 Grüner Veltliner, Ecker, Østrig gl. 75,-

4. Servering

* Blækpasta m/ dansk blæksprutte i strimler med ramsløg & beurre blanc *

2013 Blauer Spätburgunder, Knipser gl. 100,-

5. Servering

* Stegt Slethvar m/ muslinge sauce & stenbidderrogn med porrer & spinat fra Søtofte jordbrug *

tilvalg til de “Sultne Herrer”

* Øko. Dansk ribeye m/ broccoli puré / små grønne asparges / bordelaise ” Sows” – Tillæg 75,-

MENU 400,-

Vinmenu 400,- / Køre vinmenu 250,- / Taxa vinmenu 550,-

Tilvalg af dessert kr. 85,-

* Knækket citrontærte m/ mørdej & pistacie *

2014 Chateau du mont, Sauternes, Frankrig – tilvalg af dessertvin 55,-

 Vi glæder os til at se jer i Danmarks nye Nationalpark – Herthadalen

På gensyn i Herthadalen