Fra den 3. Marts – 19 maj holder Herthadalen åbent hver fredag aften fra kl. 18.00 – til FISK & SKALDYR

I foråret trækker fiskene ind mod kysterne, som derved gør udvalget og kvaliteten af fisk og skaldyr meget høj…

Så husk at booke bord da der er begrænsede pladser.

Ny menu fra d. 21 april –

Appetizer ved ankomst

1. Servering

* Friteret østers / frisee / syrnet fløde / brøndkarse *

2014 Gravity Pinot Gris, Mahana, New Zealand – Øko gl. 90,-

2. Servering

* Hørøget helt / confiteret æggeblomme / rugbrød / nye skud og blomster fra haven *

2015 Riesling, Burg Ravensburg, Baden, Tyskland gl. 95,-

3. Servering

* Glaseret hvide asparges / stenbiderrogn / karse / lun mayo *

2014 Grüner Veltliner, Ecker, Østrig gl. 75,-

4. Servering

* Ristet helleflynder / blomkål / blomkålspure / hasselnød / kartoffelpure m/ røget smør *

2013 Blauer Spätburgunder, Knipser gl. 100,-

MENU 400,-

VINMENU 350,-

Tilvalg af dessert kr. 75,-

* Grøn rabarber / hvid chokolade parfait / skovsyre *

2014 Chateau du mont, Sauternes, Frankrig – tilvalg af dessertvin 55,-

 Vi glæder os til at se jer i Danmarks nye Nationalpark – Herthadalen

På gensyn i Herthadalen