Fra den 16. Marts – 18 Maj

holder Herthadalen åbent hver fredag aften fra kl. 18.00 – til FISK & SKALDYR

I foråret trækker fiskene ind mod kysterne, som derved gør udvalget og kvaliteten af fisk og skaldyr meget høj…

(Der er dog mulighed for lidt kød på hovedretten så også alle mænd bliver glade denne fredag ;-))

Så husk at booke bord da der er begrænsede pladser.

 

1. Servering

* Østers m/ perler *

2014 Olsens æblecider, Champ 5, Lejre kr 85,-

2. Servering

* Håndpillede rejer på brioche med hummermayo & dansk caviar *

2016 Chardonnay Vieilles Vignes, Moulin d´Argent, Frankrig

3. Servering

* Graved ørred med røg, rugbrød, bronzefennikel fra haven og peberrods sorbet *

2016 Viognier, Maison Les Alexandrins, Frankrig

4. Servering

* Blækpasta m/ dansk blæksprutte i strimler med ramsløg & beurre blanc *

2016 Fleurie, Chateau de Fleurie, Loron, Frankrig

5. Servering (SLETHVAR ELLER RIBEYE?) 

* Stegt Slethvar m/ muslinge sauce & stenbidderrogn med porrer & spinat fra Søtofte jordbrug*

2016 Morillon blanc, Jeff Carrel, Limoux, Frankrig

 

Tilvalg til de “Sultne Herrer” istedet for Slethvar

* Øko. Dansk ribeye m/ broccoli puré / små grønne asparges / bordelaise ” Sows” – Tillæg 75,-

2015 Mineral del Monsant, Spanien

 

MENU 400,-

Køre vinmenu 250,- / Vinmenu 400,- / Taxa vinmenu 550,-

 

Tilvalg af dessert kr. 85,-

* Knækket citrontærte m/ mørdej & pistacie *

2014 Ch. du Mont, Sainte Croix du Mont – kr. 55,-

 Vi glæder os til at se jer i Danmarks nye Nationalpark – Herthadalen

På gensyn i Herthadalen