KONCEPT/

SKOVKØKKEN MED NOGET PÅ HJERTE

På Herthadalen arbejder vi med konceptet ”Mennesker og måltider”, og vi ynder at give alle vores gæster en oplevelse, hvor bæredygtighed er i centrum. Med stor kærlighed til lokale råvarer, kvalitet og økologi er maden et kompromisløst højdepunkt. Vi arbejder med princippet ’nærhed’ dybt forankret i alle aspekter af driften, hvorfor vi bl.a. får en del råvarer fra nærområdet og dagligt plukker urter og blomster fra vores egen store urtehave og skoven.

EGEN GRØNTSAGSMARK & LOKALE RÅVARER

I starten af 2019 tog vi første spadestik til at blive selvforsynende ved at etablere vores egen 100% økologiske grøntsagsmark, Herthamarken. Kun 10 min. væk fra restauranten har vi 2 hektar jord, hvor vi dagligt høster grønt til restauranten.

Et andet princip er at vi ønsker at bruge hele dyr – fra snude til hale – så man undgår unødvendigt madspild. Menuen og udskæringen bestemmes derfor af, hvilke dyr vi har samt hvilke urter og grøntsager, der er sæson for. Vi ønsker at levere et bæredygtigt produkt med forståelse for økologi og dyrenes velfærd fordi – glade dyr smager bare bedre!

Læs mere om muligheden for at smage på menuen via ‘RESTAURANT‘ eller muligheden for afholdelse af en kommende fest i familien via ‘SELSKABER

På gensyn i skoven –

BOOK BORD

KONCEPT/

SKOVKØKKEN MED NOGET PÅ HJERTE

På Herthadalen arbejder vi med konceptet ”Mennesker og måltider”, og vi ynder at give alle vores gæster en oplevelse, hvor bæredygtighed er i centrum. Med stor kærlighed til lokale råvarer, kvalitet og økologi er maden et kompromisløst højdepunkt. Vi arbejder med princippet ’nærhed’ dybt forankret i alle aspekter af driften, hvorfor vi bl.a. får en del råvarer fra nærområdet og dagligt plukker urter og blomster fra vores egen store urtehave og skoven.

EGEN GRØNTSAGSMARK & LOKALE RÅVARER

I starten af 2019 tog vi første spadestik til at blive selvforsynende ved at etablere vores egen 100% økologiske grøntsagsmark, Herthamarken. Kun 10 min. væk fra restauranten har vi 2 hektar jord, hvor vi dagligt høster grønt til restauranten.

Et andet princip er at vi ønsker at bruge hele dyr – fra snude til hale – så man undgår unødvendigt madspild. Menuen og udskæringen bestemmes derfor af, hvilke dyr vi har samt hvilke urter og grøntsager, der er sæson for. Vi ønsker at levere et bæredygtigt produkt med forståelse for økologi og dyrenes velfærd fordi – glade dyr smager bare bedre!

Læs mere om muligheden for at smage på menuen via ‘RESTAURANT‘ eller muligheden for afholdelse af en kommende fest i familien via ‘SELSKABER

På gensyn i skoven –

BOOK BORD
  • Gårdbutik Restaurant Herthadalen Lejre
  • Gastronomiske oplevelser på Restaurant Herthadalen
  • Bryllupslokale med unikke omgivelser
  • Festlokaler i skoven nær Roskilde
  • Bryllupslokale i unikke omgivelser
  • Bryllupslokale med unikke omgivelser
  • Restaurant Herthadalen fra Jord til Bord
  • Gastronomi Restaurant Herthadalen