SOMMERFROKOST/
SOMMER ÅBNINGSTIDER
Traditionen tro holder vi åbent i restauranten til sommer på terrassen (Se specifikke åbningstider længere nede…). Sving en tur forbi til Frokost – Nyd en gåtur rundt om Knapsø – Køb lækkerier med hjem fra Gårdbutikken.
Er vejret godt i sommerperioden dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejr tager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet.
På gensyn i skoven –
ÅBNINGSTIDER /
Sommerfrokost (Man-Fre)
Til frokost fra d. 18. Juni – 8. August
Mandag-Fredag fra kl. 11.30 – 17.00
(Køkkenet lukker kl. 15.00 for sidste bestilling)
Søndagsfrokost (Udvalgte datoer)
Til frokost d. 30. Juni – 14. Juli – 21. Juli – 28. Juli – 4. August
Fra kl. 11.30 – 17.00 (Køkkenet lukker kl. 15.00 for sidste bestilling)
Sankt Hans (Søndag d. 23. Juni)
Til frokost fra kl. 11.30 – 14.30 (Køkkenet lukker kl. 15.00 for sidste bestilling)
Til aften fra kl. 17.30 – 23.00 (Køkkenet lukker kl. 20.00 for sidste bestilling)
Fredag Aften (Udvalgte datoer)
Til Aften d. 12. Juli – 19. Juli – 26. Juli
Fra kl. 17.30 – 23.00 (Køkkenet lukker kl. 20.00 for sidste bestilling)
SOMMERMENU /
FORRETTER/MELLEMRETER/
– Til alle forretter/mellemretter serveres hjemmebagt brød & syrnet smør –
* Pocheret makrel m/sommersalat fra Herthamarken & syltede stikkelsbær *
Hertil sauce på syrnet yoghurt fra Søtoftes Jordbrug *
* Fasanbryst m/sauce på reduceret høns & røget olie m/urter *
Hertil grøntsagsgratin m/revet ost fra Søtoftes Jordbrug & sommerens spire
* Grillet spidskål fra Herthamarken m/fennikel & Rös Drâm *
Hertil salanovasalat fra Marken / pyntet med bronzefennikel & sommerblomster
(v/valg af denne grønne ret bidrager i med 5 kr. pr. pers. til opkøb af Skovfredning)
HOVEDRET/
Vælg imellem: * Frilandskylling fra Dyssegaarden / Dansk sommertorsk / eller Krondyrfilet + 85,- (medium stegt) *
Hertil grillet hjertesalat fra Herthamarken vendt i urtecreme m/grillet spinatpure. Bagte skalotteløg, syltede ribs & krydderurter fra egen have.
OST & DESSERT/
* ”Fogedens ostemad” – smørstegt rugbrød m/kompot, dansk ost i indbagt butterdej & revet fastost *
* Jordbær marineret med hibiscus, hybenroser og mynte fra haven. Luftig hvid skum på tonganød & smørristet pumpernikkel *
* Åreringe af chokolade fra Friis Holm m/ vaniljecreme & citrus urter. Marengstoppe, friske skovbær & is *
BØRNEMENU/
* Frisk kartoffelsalat m/kæmpe frikadelle, radiser & grønt i ”madkasse” (+Kr. 125) *
EFTER MADEN/
* Øko. kaffe/the & hjemmelavet kage m/bær & pynt (+Kr. 125) *
* Øko. kaffe/the & hjemmelavet petit fours (+Kr. 75) *
*****
FROKOST MENU/
2 retter – Kr. 295 / 3 retter Kr. 375 / 4 retter Kr. 450
PSST… – Arranger et besøg i det sagnomspundne Sagnland, og oplev bl.a. den nybygget Kongehal. Rabatkort til entré i Sagnlandet kan efter anmodning udleveres ved samtidig booking i restauranten – Læs mere HER omkring åbningstider & aktiviteter i Sagnlandet.
SANKT HANS 2024 /
Til Aften d. 23. Juni
SNACKS (3 STK)
* Tangchips m/mayo på ramsløg & soya *
* ”Dunhammer” på vildsvin m/hvide bønner *
* Sprød kartoffel m/svampecreme på Karl Johan *
FORRET & MELLEMRET/
– Til begge retter serveres hjemmebagt brød & syrnet smør –
* Pocheret makrel m/sommersalat fra Herthamarken & syltede stikkelsbær *
Hertil sauce på syrnet yoghurt fra Søtoftes Jordbrug *
* Grillet spidskål fra Herthamarken m/fennikel & Rös Drâm *
Hertil salanovasalat fra Marken / pyntet med bronzefennikel & sommerblomster
(v/valg af denne grønne ret bidrager i med 5 kr. pr. pers. til opkøb af Skovfredning)
HOVEDRET/
Vælg imellem: * Svinekæber af Dansk Duroc Gris (Mørt) el. krondyrfilet +85 (medium stegt) *
Hertil grillet hjertesalat fra Herthamarken vendt i urtecreme m/grillet spinatpure. Bagte skalotteløg, syltede ribs & krydderurter fra egen have.
DESSERT/
* Jordbær marineret med hibiscus, hybenroser og mynte fra haven. Luftig hvid skum på tonganød & smørristet pumpernikkel *
* Åreringe af chokolade fra Friis Holm m/ vaniljecreme & citrus urter. Marengstoppe, friske skovbær & is *
BØRNEMENU/
* Frisk kartoffelsalat m/kæmpe frikadelle, radiser & grønt i ”madkasse” (+Kr. 125) *
EFTER MADEN/
* Øko. kaffe/the & hjemmelavet kage m/bær & pynt (+Kr. 125) *
* Øko. kaffe/the & hjemmelavet petit fours (+Kr. 75) *
*****
AFTENMENU
3x Snacks + 3 retter
450 kr. pr. person