SOMMER RESTAURANT/

FROKOST & AFTEN I SKOVEN

Eftersom at mange af årets fester er udskudt til senere hen på året (grundet forsamlingsforbudet), kommer vi til at udvide vores traditionelle sommer-åbningstider i restauranten, og deraf vil der være mulighed for at booke bord i skoven til både FROKOST og AFTEN hele sommeren over. Find hhv. frokost- & aftenmenuen – samt åbningstider længere nede på siden.

I skoven har vi godt med plads, og samtidig har vi højt til loftet (i bogstavelig forstand) – Og derfor kan vi i den kommende tid også skabe ekstra trygge rammer med god afstand mellem bordene.

Er vejret godt dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejrtager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet. På gensyn i skoven –

BOOK BORD

SOMMER RESTAURANT/

FROKOST & AFTEN I SKOVEN

Eftersom at mange af årets fester er udskudt til senere hen på året (grundet forsamlingsforbudet), kommer vi til at udvide vores traditionelle sommer-åbningstider i restauranten, og deraf vil der være mulighed for at booke bord i skoven til både FROKOST og AFTEN hele sommeren over. Find hhv. frokost- & aftenmenuen – samt åbningstider længere nede på siden.

I skoven har vi godt med plads, og samtidig har vi højt til loftet (i bogstavelig forstand) – Og derfor kan vi i den kommende tid også skabe ekstra trygge rammer med god afstand mellem bordene.

Er vejret godt dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejrtager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet. På gensyn i skoven –

BOOK BORD

FROKOST ÅBENT /

SOMMERÅBENT (FROKOST):
(Tirsdag til Søndag): fra 16. juni – 2. august
Åbningstid: Kl 12-16 (Køkkenet lukker kl. 15.00)
HUSK vi også har åbent til aften (Se længere nede på siden)

FROKOST SOMMERMENU
* Sprød salat m/fisk, friske urter & blomster fra haven – Kr. 145 *
(Tilbydes også vegetarisk – Kr. 125)

* Hjemmelavet smørrebrød – Vælg imellem:
Pr. person 1 stk. Kr. 125 / 2 stk. Kr. 225 / 3 stk. Kr. 325 *

* Kartoffel m/gammel knas / syltet salatløg / løvstikke & ristede boghvedekerner *
* Hvid kryddersild / pisket creme fraiche / syltet løg / fedtegrever & karse *
* Stegt torskerogn m/ røget remoulade / syltet selleri / blomkåls crudité & eddikemalto *
* Æg m/ grønne asparges / aspargesmayo / rejer / hjertesalat / ristet hvidløg *
* Hønsesalat m/sprød kyllingeskind / syltet rødløg / estragoncreme / ærteskud *
* Tatar på brød m/ramsløgscreme / brændte løg / confiteret rødløg / jordskokkeknas & urter *

* Hjemmelavet koldskål m/bærkompot / marinerede jordbær / olivenolie & havreknas – Kr. 85 *

* Øko. kaffe/the & hjemmelavet kage m/bær & pynt  – Kr. 95 *

* Øko. kaffe/the & hjemmelavet petit fours – Kr. 75 *

På gensyn i skoven –

BOOK BORD

AFTEN ÅBENT /

SOMMERÅBENT (AFTEN):
(Fredag til Lørdag): fra 18. juni – 2. august + Sankt Hans Aften (23. Juni kl. 17-23)
Åbningstid: Kl 18.00 – 23.00 / Køkkenet lukker for sidste bestillinger 19.30

SNACKS V/ ANKOMST
3 forskellige snacks: “Smag på Nationalparken”
Hertil mulighed for et glas: Olsens Æblecider, ”Herthadalen” – Kr. 90

FORRET – “SÆSONENS FISK”
* Saltet Torsk m/ røget torskerognscreme / syltet selleri & peberrod *
Vin; 2019 Allo Alvarinho & Loureiro, D.O.C, Soalheiro, Mincao, Portugal

MELLEMRET – “KAMMUSLING”
* Stegt Kammusling m/ variation af tomat / friteret basilikum & Olie * – Kr. 95

HOVEDRET – “UNGDYR”
* Øko Gris m/ grillet hjertesalat / friske ærter / baconstøv / skalotteløg & citron *
Vin; 2018 Santa Cristina Fattoria Le Maestrelle, Toscana, Italien

OST M/SURT & SØDT
3 forskellige lokale oste m/ knas, sødt & surt * – Kr. 75

DESSERT – “DANSKE BÆR”
* Hjemmelavet koldskål m/ bærkompot / marinerede jordbær / olivenolie & havreknas *
Vin; 2016 Chateau du Mont, Bordeaux, Frankrig

KAFFE & SØDT
Øko. kaffe/the & hjemmelavet Petit Fours – Kr. 75

AFTEN SOMMERMENU
Snacks + 3 retter (Kr. 450) / Snacks + 4 retter (Kr. 525) /Snacks + 5 retter (Kr. 600)
Køre vinmenu 3 retter (Kr. 250) / Vinmenu 3 retter (Kr. 450) /  Taxa vinmenu 3 retter (Kr. 600)

På gensyn i skoven –

BOOK BORD