ALA CARTE/

FROKOST I SKOVEN

Sommer i Nationalparken. Skoven står i fuld flor & restauranten summer af spisende gæster. Traditionen tro holder vi åbent i restauranten til “Sommerfrokost på terrassen” fra d. 21. Juni til 03. August. Sving en tur forbi til frokost (man-fre) – Nyd en gåtur rundt om Knapsø – Køb lækkerier med hjem fra Gårdbutikken. (Se specifikke åbningstider længere nede…)

Er vejret godt dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejr tager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet.

I skoven har vi godt med plads, og samtidig har vi højt til loftet (i bogstavelig forstand) – Og derfor kan vi i den kommende tid også skabe ekstra trygge rammer med god afstand mellem bordene. På gensyn i skoven –

ALA CARTE/

FROKOST I SKOVEN

Sommer i Nationalparken. Skoven står i fuld flor & restauranten summer af spisende gæster. Traditionen tro holder vi åbent i restauranten til “Sommerfrokost på terrassen” fra d. 21. Juni til 03. August. Sving en tur forbi til frokost (man-fre) – Nyd en gåtur rundt om Knapsø – Køb lækkerier med hjem fra Gårdbutikken. (Se specifikke åbningstider længere nede…)

Er vejret godt dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejr tager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet.

I skoven har vi godt med plads, og samtidig har vi højt til loftet (i bogstavelig forstand) – Og derfor kan vi i den kommende tid også skabe ekstra trygge rammer med god afstand mellem bordene. På gensyn i skoven –

ÅBNINGSTIDER /

SOMMER 2021
d. 21. juni – 03. august
Til frokost, kl. 12-16 (man – fre)

SANKT HANS 2021
Onsdag d. 23. juni
Til aften, kl. 17-23

Åben alle dage for bookede selskaber.

FROKOST I SKOVEN /

Fra Juni til August
Sommer (d. 21. juni – 03. august)
Åbningstid: Kl 12-16 (Køkkenet lukker kl. ca. 15.00)

FROKOST MENU (SOMMER)
2 retter – Kr. 225 / 3 retter Kr. 325 / 4 retter Kr. 400

FORRETTER/MELLEMRETER

* Saltet torsk / syltede grønne jordbær / dild agurker / urtesalat fra Herthamarken / ”rygeost & løvstikkepulver” *

* Okse tatar/ hummer mayo / puffede glasnudler / saltet citron / blomster & karse *

* Stegt dansk blæksprutte / dampede langbønner m/ lun hummervinaigrette og sprød frisee *

Hertil: Brød af lokalt mel & pisket smør

HOVEDRET

* Økologisk lokal kylling fra Dyssegaarden m/stegt spidskål / ærter / sommerurter fra Herthamarken og cremet ”sows” *

* Hertil serveres på bordene: Kartofler & grønt fra Herthamarken *

OST & DESSERT/

* Flager af manchego / grøn melon / trøffelhonning / Hj. knækbrød *

* Skovtærte / brombær / & krystalliseret hvid chokolade *

* Marineret jordbær / cremet fløde / majs touilles & sødskærm fra urtehaven *

BØRNEMENU/

* Fish & chips (kræmmerhus) m/ hj. grov remo & sprøde grøntsager (Kr. 100) *

EFTER MADEN/

* Øko. kaffe/the & hjemmelavet kage m/bær & pynt  (Kr. 125) *

* Øko. kaffe/the & hjemmelavet petit fours (Kr. 75) *

På gensyn i skoven –