SOMMER RESTAURANT/

FROKOST & AFTEN I SKOVEN

Eftersom at mange af årets fester er udskudt til senere hen på året (grundet forsamlingsforbudet), kommer vi til at udvide vores traditionelle sommer-åbningstider i restauranten, og deraf vil der være mulighed for at booke bord i skoven til både FROKOST og AFTEN hele sommeren over. Find hhv. frokost- & aftenmenuen – samt åbningstider længere nede på siden.

I skoven har vi godt med plads, og samtidig har vi højt til loftet (i bogstavelig forstand) – Og derfor kan vi i den kommende tid også skabe ekstra trygge rammer med god afstand mellem bordene.

Er vejret godt dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejrtager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet. På gensyn i skoven –

BOOK BORD

SOMMER RESTAURANT/

FROKOST & AFTEN I SKOVEN

Eftersom at mange af årets fester er udskudt til senere hen på året (grundet forsamlingsforbudet), kommer vi til at udvide vores traditionelle sommer-åbningstider i restauranten, og deraf vil der være mulighed for at booke bord i skoven til både FROKOST og AFTEN hele sommeren over. Find hhv. frokost- & aftenmenuen – samt åbningstider længere nede på siden.

I skoven har vi godt med plads, og samtidig har vi højt til loftet (i bogstavelig forstand) – Og derfor kan vi i den kommende tid også skabe ekstra trygge rammer med god afstand mellem bordene.

Er vejret godt dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejrtager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet. På gensyn i skoven –

BOOK BORD

FROKOST ÅBENT /

UDVALGTE DAGE:
(Lørdag & Søndag): 30 – 31. maj / 6 – 7. juni / 13 – 14. juni
SAMT 2. Pinsedag (1. juni) & Grundlovsdag (5. juni)
Åbningstid: Kl 12-16 (Køkkenet lukker kl. 15.00)

FASTE DAGE:
(Tirsdag til Søndag): fra 16. juni – 7. august
Åbningstid: Kl 12-16 (Køkkenet lukker kl. 15.00)

FROKOST SOMMERMENU
* Sprød salat m/fisk, friske urter & blomster fra haven – Kr. 145 *
(Tilbydes også vegetarisk – Kr. 125)

* Hjemmelavet smørrebrød – Vælg imellem:
Pr. person 1 stk. Kr. 125 / 2 stk. Kr. 225 / 3 stk. Kr. 325 *

* Kartoffel m/gammel knas / syltet salatløg / løvstikke & ristede boghvedekerner *
* Hvid kryddersild / pisket creme fraiche / syltet løg / fedtegrever & karse *
* Stegt torskerogn m/ røget remoulade / syltet selleri / blomkåls crudité & eddikemalto *
* Æg m/ grønne asparges / aspargesmayo / rejer / hjertesalat / ristet hvidløg *
* Hønsesalat m/sprød kyllingeskind / syltet rødløg / estragoncreme / ærteskud *
* Tatar på brød m/ramsløgscreme / brændte løg / confiteret rødløg / jordskokkeknas & urter *

* Hjemmelavet koldskål m/bærkompot / marinerede jordbær / olivenolie & havreknas – Kr. 85 *

* Øko. kaffe/the & hjemmelavet kage m/bær & pynt  – Kr. 95 *

* Øko. kaffe/the & hjemmelavet petit fours – Kr. 75 *

På gensyn i skoven –

BOOK BORD

AFTEN ÅBENT /

UDVALGTE DAGE:
(Fredag & Lørdag): 29 – 30. maj / 5 – 6. juni / 12 – 13. juni
SAMT Grundlovsdag (5. juni)
Åbningstid: Kl 17.00 – 23.00

FASTE DAGE:
(Torsdag til Lørdag): fra 18. juni – 7. august
Åbningstid: Kl 17.00 – 23.00

SNACKS V/ ANKOMST
3 forskellige snacks: “Smag på Nationalparken”
Hertil mulighed for et glas: Olsens Æblecider, ”Herthadalen” – Kr. 90

FORRET – “STENBIDDER”
* Stenbiderrogn m/hjemmelavet friskost / fedtegrever / karse & æggeblomme *
Vin; 2018 Barone Montalto, Nero Dávola Rosato, Italien – økologisk

MELLEMRET – “ASPARGES & REJER”
* Dampede hvide asparges & rejer m/ blanquette sauce på rygeost / urter & peber *

HOVEDRET – “UNGDYR”
* Kylling fra Dyssegården m/ chimi churri / grønne asparges / ramsløg & trøffelsauce *
Vin; 2016 Domaine du Séminaire, Cotes du Rhone, Frankring- økologisk

OST M/SURT & SØDT
3 forskellige lokale oste m/ knas, sødt & surt *

DESSERT – “DANSKE BÆR”
* Hjemmelavet koldskål m/bærkompot / marinerede jordbær / olivenolie & havreknas *
Vin; 2016 Chateau du Mont, Bordeaux, Frankrig

KAFFE & SØDT
Øko. kaffe/the & hjemmelavet Petit Fours (+Kr. 75)

AFTEN SOMMERMENU
Snacks + 3 retter (Kr. 450) / Snacks + 4 retter (Kr. 525) /Snacks + 5 retter (Kr. 600)
Køre vinmenu 3 retter (Kr. 250) / Vinmenu 3 retter (Kr. 400) /  Taxa vinmenu 3 retter (Kr. 550)

På gensyn i skoven –

BOOK BORD