ALA CARTE/

FROKOST & AFTEN I SKOVEN

Forår & sommer i Nationalparken. Skoven står i fuld flor & restauranten summer af spisende gæster. Sving en tur forbi til frokost eller aften – I 2021 fortsætter vi udvidelsen af vores traditionelle sommer-åbningstider i restauranten, og deraf vil der være mulighed for at booke bord i skoven til både FROKOST og AFTEN fra april til august.

I skoven har vi godt med plads, og samtidig har vi højt til loftet (i bogstavelig forstand) – Og derfor kan vi i den kommende tid også skabe ekstra trygge rammer med god afstand mellem bordene.

Er vejret godt dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejr tager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet. På gensyn i skoven –

ALA CARTE/

FROKOST & AFTEN I SKOVEN

Forår & sommer i Nationalparken. Skoven står i fuld flor & restauranten summer af spisende gæster. Sving en tur forbi til frokost eller aften – I 2021 fortsætter vi udvidelsen af vores traditionelle sommer-åbningstider i restauranten, og deraf vil der være mulighed for at booke bord i skoven til både FROKOST og AFTEN fra april til august.

I skoven har vi godt med plads, og samtidig har vi højt til loftet (i bogstavelig forstand) – Og derfor kan vi i den kommende tid også skabe ekstra trygge rammer med god afstand mellem bordene.

Er vejret godt dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejr tager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet. På gensyn i skoven –

ÅBNINGSTIDER /

FORÅR 2021
d. 07. maj – 30. maj
Til frokost, kl. 12-16 (lør & søn)
Til aften, kl. 17-23 (fre & lør)

SOMMER 2021
d. 21. juni – 03. august
til frokost, kl. 12-16 (man – fre)

Åben alle dage for bookede selskaber.

FROKOST I SKOVEN /

Fra April til August
Forår (d. 07. maj – 30. maj) & Sommer (d. 21. juni – 03. august)
Åbningstid: Kl 12-16 (Køkkenet lukker kl. ca. 15.00)
HUSK vi også har åbent til aften (Se længere nede på siden)

FROKOST MENU (FORÅR)
2 retter – Kr. 225 / 3 retter Kr. 325 / 4 retter Kr. 400

FORRETTER/MELLEMRETER

* Lyssej / grillede forårsløg / emulsion / hengemte søde tomater fra Herthamarken / ristet rugknas m/ ”tomatpulver” & karse *

* Gravad urokse fra Sagnlandet Lejre / syltede bøgehatte og tyttebær fra Herthamarken / morkel vinaigrette / blomsterkarse & ristet rug *

* Terrin af økologisk glad gris / frisee / ristede valnødder / syltede sennepsfrø / estragon & honning vinaigrette *

HOVEDRET

* Vælg selv: Øko. Lokal kylling fra / Dyssegaarden eller Øko. Vildsvin *
* Stegte nye persillerødder / puré / syltede skaller af sølvløg & ”sows” af ramsløg fra Ledreborg *
Hertil serveres på bordene: Kartofler & grønt fra Herthamarken

DESSERT/

* Forårets syltede rabarber / luftig ymer / hj. marengs m/ lidt lakrids samt syre fra skoven*

* Tærte m/ citroncreme / bær / brændt marengs & melisse *

BØRNEMENU/

* Fish & chips (kræmmerhus) m/ hj. grov remo & sprøde grøntsager (Kr. 100) *

EFTER MADEN/

* Øko. kaffe/the & hjemmelavet kage m/bær & pynt  (Kr. 125) *

* Øko. kaffe/the & hjemmelavet petit fours (Kr. 75) *

På gensyn i skoven –

AFTEN I SKOVEN /

Fra April til Maj
Forår (d. 07. maj – 30. maj) + Sankt Hans Aften (d. 23. Juni)
Åbningstid: Kl 18.00 – 23.00 / Køkkenet lukker for sidste bestillinger kl. 19.30

AFTEN MENU (FORÅR)
3 x Snacks / + 3 retter (Kr. 450) / + 4 retter (Kr. 525) / + 5 retter (Kr. 600)
Køre vinmenu, 3 retter (Kr. 250) / Vinmenu, 3 retter (Kr. 450) /  Taxa vinmenu, 3 retter (Kr. 600)

SNACKS V/ ANKOMST
3 forskellige snacks.
Hertil mulighed for et glas: Olsens Æblecider, ”Herthadalen” (Kr. 90)

FORRETTER/MELLEMRETER

* Lyssej / grillede forårsløg / emulsion / hengemte søde tomater fra Herthamarken / ristet rugknas m/ ”tomatpulver” & karse *

* Gravad urokse fra Sagnlandet Lejre / syltede bøgehatte og tyttebær fra Herthamarken / morkel vinaigrette / blomsterkarse & ristet rug *

* Terrin af økologisk glad gris / frisee / ristede valnødder / syltede sennepsfrø / estragon & honning vinaigrette *

HOVEDRET

Vagtel m/karl johan svampe og stegte nye persillerødder / puré / syltede skaller af sølvløg & ”sows” af ramsløg fra Ledreborg. Serveres på bordene: Kartofler & grønt fra Herthamarken

OST
Flager af manchego / grøn melon / trøffelhonning / Hj. knækbrød

DESSERT/

* Forårets syltede rabarber / luftig ymer / hj. marengs m/ lidt lakrids samt syre fra skoven*

* Tærte m/ citroncreme / bær / brændt marengs & melisse *

BØRNEMENU/

* Fish & chips (kræmmerhus) m/ hj. grov remo & sprøde grøntsager (Kr. 100) *

EFTER MADEN/

* Øko. kaffe/the & hjemmelavet petit fours (Kr. 75) *

På gensyn i skoven –