MÅ VI VÆRE MED TIL JERES NYTÅRSFEST?

 

Forret

* Dansk nytårstorsk / havtorn / frisk ost fra Mannerup Møllegaard / rødbede / skovsyre *

Hertil serveres rustik landbrød

2016 Pinot Blanc, Trimbach, Frankrig 125,-

Mellemret

* Svampe consumé / tørrede svampe & vildtkød / hasselnød / brøndkarse *

Hertil serveres rustik landbrød

2016 Anello de Oro Negroamaro & Primitivo, Italien 90,-

Hovedret

* Tournedos / blomkål / grønkål / valnødder / brunet smør & “sows” med lidt trøffel *

Hertil knuste rødder 

2015 Acanto Terre de Fiori, Costa, Italien 130,-

Dessert

* “Regnbue” af solbær / hvid choko / brændte nødder *

2014 Croix Milhas, Banyoul, Frankrig 120,-

4 RETTER 375,-

Tilvalg af vin til maden – pris pr. flaske

Menuen vil blive leveret med en grundig gennemgang samt billeder af hvordan retterne skal anrettes, opvarmes m.m.

NYT TILTAG!

Vi har valgt i år at pakke alle vores ingredienser i genanvendelige materialer. Dvs at vi tager 50,- kr. i pant pr. couv. hvor man så selv kan vælge at få panten retur, eller beholde bøtterne selv – Vi håber I vil tage godt imod vores tiltag, for at mindske forbruget af plast .

AFHENTES PÅ DAGEN I MELLEM Kl. 12.00 – 14.00

(Hvor der ligeledes bydes et glas mousserende vin :-))

FØRST TIL MØLLE ELLER BESTILLES TIL OG MED d. 28/12 2018

(Ring eller bestil gerne menuen på “book bord”)

På gensyn i Herthadalen