MÅ VI VÆRE MED TIL JERES NYTÅRSFEST?

 

Forret

* Mørk sej / frisk ost fra Mannerup Møllegaard / fennikel crudite / dild *

Hertil serveres rustik mørkt landbrød

2015 Domaine Les Roques, J.M Boillot, Languedoc, Frankrig kr. 100,-

Mellemret

* Hummerbisque / “oprørt hav” / brunet smør *

Hertil serveres rustik lyst landbrød

2015 By Jeff Carrel, Morillon Blanc, Limoux, Frankrig 110,-

Hovedret

* Beef Wellington / selleri puré / knoldselleri / skovsvampe / “sows” *

2015 Zinfandel Oak Trail, Californien kr. 110,-

Dessert

* Champagne / mazarin / bær / kys&knas *

2016 Ch. Moulin Caresse, Cotes de Montravel Semillon kr. 125,-

4 RETTER 375,-

Tilvalg af kransekage kr. 35,-

Tilvalg af vin til maden – pris pr. flaske

Menuen vil blive leveret med en grundig gennemgang samt billeder af hvordan retterne skal anrettes, opvarmes m.m.

AFHENTES PÅ DAGEN I MELLEM Kl. 12.00 – 14.00

(Hvor der ligeledes bydes et glas mosserende vin :-))

FØRST TIL MØLLE ELLER BESTILLES TIL OG MED d. 28/12 2017

(Ring eller bestil gerne menuen på “book bord”)

På gensyn i Herthadalen