NYTÅR TO-GO/

BESTIL ÅRETS NYTÅRSMENU 2021 NÆR ROSKILDE

I skovkøkkenet ønsker vi at runde 2021 af på bedste vis vi kan, og dertil mener vi at der hører en god middag til. På årets sidste aften skal nytårsmenuen være udsøgt, lækker og nem, hvis tiden er presset – og det kræver en menu, hvor der er kræset for detaljen. Velkomstdrinks, forret, mellemret, hovedret, dessert og bobler skal der som minimum til.

Traditionen tro tilbydes på årets sidste aften en nytårsmenu, der gør det let for jer at invitere gæsterne hjem og istedet fokusere på det gode værtsskab. Vi tilbyder en økologisk 4 retters nytårsmenu med udgangspunkt i lokale råvarer. Vi laver alt forarbejdet, så I skal blot følge de vedlagte instrukser – varme det hele op – stege bøffen og anrette! Vi sørger naturligvis for at vedlægge en udførlig guide med billeder, der guider jer igennem, hvordan hver enkelt ret skal opvarmes og anrettes.

Afhentning i Roskilde / BUNKER AF VIN – Dronning Margrethes Vej 5, 4000 Roskilde (overfor Biblioteket)
Afhentning i Lejre / HERTHADALEN – Slangealleen 1, 4320 lejre

“Nytårsmenuen fra Hertadalen var på alle måder perfekt. Den fine balance mellem de forskellige ingredienser i menuen gjorde smags-oplevelsen helt unik. Bedre og mere smagfuld menu har vi ikke fået i mange år. det er helt sikkert stedet, vi vil anbefale til familie, venner og bekendte.”
Anmeldelse af F4N via TripAdvisor, 5. januar 2020

På gensyn i skoven –

BESTIL MENU

NYTÅR TO-GO/

BESTIL ÅRETS NYTÅRSMENU 2021 NÆR ROSKILDE

I skovkøkkenet ønsker vi at runde 2021 af på bedste vis vi kan, og dertil mener vi at der hører en god middag til. På årets sidste aften skal nytårsmenuen være udsøgt, lækker og nem, hvis tiden er presset – og det kræver en menu, hvor der er kræset for detaljen. Velkomstdrinks, forret, mellemret, hovedret, dessert og bobler skal der som minimum til.

Traditionen tro tilbydes på årets sidste aften en nytårsmenu, der gør det let for jer at invitere gæsterne hjem og istedet fokusere på det gode værtsskab. Vi tilbyder en økologisk 4 retters nytårsmenu med udgangspunkt i lokale råvarer. Vi laver alt forarbejdet, så I skal blot følge de vedlagte instrukser – varme det hele op – stege bøffen og anrette! Vi sørger naturligvis for at vedlægge en udførlig guide med billeder, der guider jer igennem, hvordan hver enkelt ret skal opvarmes og anrettes.

Afhentning i Roskilde / BUNKER AF VIN – Dronning Margrethes Vej 5, 4000 Roskilde (overfor Biblioteket)
Afhentning i Lejre / HERTHADALEN – Slangealleen 1, 4320 lejre

“Nytårsmenuen fra Hertadalen var på alle måder perfekt. Den fine balance mellem de forskellige ingredienser i menuen gjorde smags-oplevelsen helt unik. Bedre og mere smagfuld menu har vi ikke fået i mange år. det er helt sikkert stedet, vi vil anbefale til familie, venner og bekendte.”
Anmeldelse af F4N via TripAdvisor, 5. januar 2020

På gensyn i skoven –

BESTIL MENU

NYTÅRSMENU /

ÅRETS NYTÅRSMENU FRA SKOVEN (TAKE-HOME)

OBS! Menu fra 2020 – Opdateres.

***********

SNACKS – til nytårstalen (tilkøb kr. 60)
* Trøffel “Pop” *
* Holbækfjord skinke *
* Umodne babyferskner *

FORRET “HUMMER”
* Hummer terrine / luftig & sart pebercreme / radise / ristet crumble / karse * – Hertil kuvertbrød
(Mulighed for tilkøb af kaviar +kr. 150,- til 2 pers. / 15 g.)

MELLEMRET “UROKSE”
* Gravad Urokse fra Sagnlandet Lejre / morkel vinaigrette / syltede bøgehatte / sprød rug / hengemte bær * – Hertil kuvertbrød

HOVEDRET “MØRBRAD”
* Tournedos af kalv / saltbagt knoldselleri / røget oksemarv / persillerods puré / tyttebær / svampe ”sows” * – Hertil cremet kartoffelkompot

DESSERT “PANNACOTTA”
* Pannacotta / champagne / hvid chokolade / citron gel / ristet knas / tørrede blomster *

KAFFE & SØDT – (tilkøb kr. 50)
*2 x Petit four & MØRK stempelkaffe *

Nytårsmenu kr. 395 pr. couvert (min 2 pers.) ex pant.
Kan bestilles til og med den 30/12 (eller først til mølle)
Afhentes den 31/12 kl. 12-14

 

TILKØB AF VINE?

Velkomst – NV Cava Vivet, Spanien (Kr. 90 pr. flaske)

Forret – 2018 Frankrig, Bourgogne Chardonnay ”Septembre”, Edouard Delaunay (Kr. 100 pr. flaske)

Mellemret – 2018 LovelyLilly Pinot Noir,  Shelter Winery. Tyskland, Baden (Kr. 100 pr. flaske)

Hovedret – 2018 Solensis, IGP, Gerard Bértrand, Frankrig, Languedoc (Kr. 120 pr. flaske)

Dessert – 2017 Chateau Du Mont, Sainte Croix du Mont, Frankrig, Bordeaux (Kr. 100 pr. flaske)

 

PRAKTISK INFO
HOW-TO?
 Menuen leveres med en  instruktion til, hvordan det hele skal opvarmes og anrettes.

AFHENTNING I ROSKILDE v/BUNKER AF VIN – Dronning Margrethes Vej 5, 4000 Roskilde (over for Biblioteket)

AHENTNING I LEJRE v/HERTHADALEN – Slangealleen 1, 4320 Lejre

 

PANT! Vi har valgt at tage pant på emballagen og har derfor pakket ingredienserne i genanvendelige materialer. Dette er selvfølgelig gjort for at mindske forbruget af plast, der smides ud, og vi håber, I vil tage godt imod vores tiltag.

Panten er kr. 25 pr. couv., hvor I så selv kan vælge at få panten retur eller beholde bøtterne/glassene selv.

På gensyn i skoven –