NYTÅR TO-GO/

ØKOLOGISK NYTÅRSMENU NÆR ROSKILDE

Nytårsaften er årets sidste fest. Det er også den største fest, så god mad er højt på listen, når det nye år skal skydes ind. På årets sidste aften skal nytårsmenuen være udsøgt, lækker og nem, hvis tiden er presset – og det kræver en menu, hvor der er kræset for detaljen. Velkomstdrinks, forret, hovedret, dessert, kransekage og bobler skal der som minimum til.

Nytåret er på alle måder årets fest, og traditionen tro tilbydes på årets sidste aften en nytårsmenu, der gør det let for dig at invitere gæsterne hjem til den store aften. Vi tilbyder en økologisk 4 retters nytårsmenu med udgangspunkt i lokale råvarer. Vi laver alt forarbejdet, så I skal blot følge de vedlagte instrukser – varme det hele op – stege bøffen og anrette! Vi sørger naturligvis for at vedlægge en udførlig guide med billeder, der guider jer igennem, hvordan hver enkelt ret skal opvarmes og anrettes.

NYHED: Vi tilbyder nu, at nytårsmenuen kan afhentes enten i Roskilde eller på Herthadalen! (SKAL oplyses ved bestilling!)

Afhentning i Roskilde / BUNKER AF VIN – Dronning Margrethes Vej 5, 4000 Roskilde (overfor Biblioteket)
Afhentning i Lejre / HERTHADALEN – Slangealleen 1, 4320 lejre

“Nytårsmenuen fra Hertadalen var på alle måder perfekt. Den fine balance mellem de forskellige ingredienser i menuen gjorde smags-oplevelsen helt unik. Bedre og mere smagfuld menu har vi ikke fået i mange år. det er helt sikkert stedet, vi vil anbefale til familie, venner og bekendte.”
Anmeldelse af F4N via TripAdvisor, 5. januar 2020

På gensyn i skoven –

BESTIL MENU

NYTÅR TO-GO/

ØKOLOGISK NYTÅRSMENU NÆR ROSKILDE

Nytårsaften er årets sidste fest. Det er også den største fest, så god mad er højt på listen, når det nye år skal skydes ind. På årets sidste aften skal nytårsmenuen være udsøgt, lækker og nem, hvis tiden er presset – og det kræver en menu, hvor der er kræset for detaljen. Velkomstdrinks, forret, hovedret, dessert, kransekage og bobler skal der som minimum til.

Nytåret er på alle måder årets fest, og traditionen tro tilbydes på årets sidste aften en nytårsmenu, der gør det let for dig at invitere gæsterne hjem til den store aften. Vi tilbyder en økologisk 4 retters nytårsmenu med udgangspunkt i lokale råvarer. Vi laver alt forarbejdet, så I skal blot følge de vedlagte instrukser – varme det hele op – stege bøffen og anrette! Vi sørger naturligvis for at vedlægge en udførlig guide med billeder, der guider jer igennem, hvordan hver enkelt ret skal opvarmes og anrettes.

NYHED: Vi tilbyder nu, at nytårsmenuen kan afhentes enten i Roskilde eller på Herthadalen! (SKAL oplyses ved bestilling!)

Afhentning i Roskilde / BUNKER AF VIN – Dronning Margrethes Vej 5, 4000 Roskilde (overfor Biblioteket)
Afhentning i Lejre / HERTHADALEN – Slangealleen 1, 4320 lejre

“Nytårsmenuen fra Hertadalen var på alle måder perfekt. Den fine balance mellem de forskellige ingredienser i menuen gjorde smags-oplevelsen helt unik. Bedre og mere smagfuld menu har vi ikke fået i mange år. det er helt sikkert stedet, vi vil anbefale til familie, venner og bekendte.”
Anmeldelse af F4N via TripAdvisor, 5. januar 2020

På gensyn i skoven –

BESTIL MENU

NYTÅRSMENU /

ÅRETS NYTÅRSMENU FRA SKOVEN
OBS! Dette er menuen fra 2019 –menuen for 2020 vil blive opdateret i november

SNACKS – til nytårstalen (tilkøb kr. 60)
* Terrin af confiteret and med syltede løg *
* Røgede mandler *
* Røget brisling m/ sprødt *

FORRET “KNIVMUSLING”
* Saltede knivmuslinger / muslingefløde skilt med estragonolie / hasselnødder & selleri *
Hertil rustikt landbrød
(Mulighed for tilkøb af kaviar +kr. 150,- til 2 pers. / 15 g.)

MELLEMRET “BISQUE”
* Jomfruhummer bisque / græskarcreme / syltet græskar / røget marv /
ristede kerner & dildolie * Hertil rustikt landbrød

HOVEDRET “RIBEYE”
* Kalve ribeye (200 gr.) *
* Persillerodspure / brændte løg / Portobello / brøndkarse /
Hertil pommes anna & kraftig “sows” m/ lidt trøffel *

DESSERT “HAVTORN”
* Hvid krystalliseret chokolade / havtorn / fløde & glace *

Nytårsmenu kr. 395 pr. couvert (min 2 pers.)
Kan bestilles til og med den 29/12 (eller først til mølle)
Afhentes den 31/12 kl. 12-14 hvor der ligeledes bydes på et glas mousserende vin

TILKØB AF VINE?
Forret: 2018 Alba Martin Albariño  Rías Baixas, Spanien (kr. 100)
Mellemret: 2018 Les Peyrautins Chardonnay Pays d’Oc, Frankrig (kr. 100)
Hovedret: 2015 Segredos Reserva Vinho Regional Alentejano, Spanien (kr. 110)
Dessert: 2016 Chateau du mont, Bordeaux, Frankrig (kr. 130)

PRAKTISK INFO
HOW-TO?
 Menuen leveres med en  instruktion til, hvordan det hele skal opvarmes og anrettes.

AFHENTNING I ROSKILDE v/BUNKER AF VIN – Dronning Margrethes Vej 5, 4000 Roskilde (over for Biblioteket)
AHENTNING I LEJRE v/HERTHADALEN – Slangealleen 1, 4320 Lejre

PANT! Vi har valgt at tage pant på emballagen og har derfor pakket ingredienserne i genanvendelige materialer. Dette er selvfølgelig gjort for at mindske forbruget af plast, der smides ud, og vi håber, I vil tage godt imod vores tiltag.

Panten er kr. 30 pr. couv., hvor I så selv kan vælge at få panten retur eller beholde bøtterne/glassene selv.

På gensyn i skoven –

  • Smukke omgivelser til mindehøjtidelighed