PÅSKE/

PÅSKEFROKOST I SKOVEN

Traditionen tro holder Herthadalen åbent til påske med en lækker menu af råvarer fra lokalområdet samt grønt fra Herthamarken. Arranger en hyggelig tur med familien eller vennerne, og arranger en skøn gåtur i den omkringliggende natur inden eller efter middagen.

Gækkebreve, påskeæg og de kristne helligdage. Påsken er fuld af traditioner, og blandt dem finder vi også den klassiske påskefrokost.

Påskefrokosten er en hyggelig dansk tradition, Og samtidig en god lejlighed til at samle familie og venner for at fejre foråret som er på vej!

NB! Husk at booke bord, da vi har begrænsede pladser

BOOK BORD

PÅSKE/

PÅSKEFROKOST I SKOVEN

Traditionen tro holder Herthadalen åbent til påske med en lækker menu af råvarer fra lokalområdet samt grønt fra Herthamarken. Arranger en hyggelig tur med familien eller vennerne, og arranger en skøn gåtur i den omkringliggende natur inden eller efter middagen.

Gækkebreve, påskeæg og de kristne helligdage. Påsken er fuld af traditioner, og blandt dem finder vi også den klassiske påskefrokost.

Påskefrokosten er en hyggelig dansk tradition, Og samtidig en god lejlighed til at samle familie og venner for at fejre foråret som er på vej!

NB! Husk at booke bord, da vi har begrænsede pladser

BOOK BORD

PÅSKEMENU /

PÅSKEFROKOST I SKOVEN
Skærtorsdag – Langfredag – Påskedag og 2. Påskedag
Alle dage til frokost & aften.

OBS! Menu fra 2020 – Opdateres.

SNACKS V/ ANKOMST
Hertil mulighed for et glas: Olsens Æblecider, ”Herthadalen” – Kr. 90

1. SERVERING “FAMILY STYLE”
* Spækbræt m/ lokale pølser, skinke, sylt & urter *
* Asparges fra Herthamarken, stenbiderrogn, urtecreme & sprødt*
*Røgede ’’pil selv’’ rejer med citron & aioli*
*Krydret sild m/ syltede løg, pisket creme og ristet boghvede*
Hertil rustikt brød / hjemmelavet rugbrød & pisket smør
Vinforslag: Økologisk Påskebryg, Herslev Bryghus / el. Hvidvin – Spørg tjeneren

2. SERVERING “PÅSKELAM”
* Påskelam m/ grønt fra Herthamarken såsom beder og fennikel. Hertil krydret yoghurt, ramsløg & ”sows”* – Serveres med knuste danske rødder & grøn forårssalat
Vinforslag: 2018 L’Epicerie a la Francaise, Domaine Saint Jean de la Cavalerie, Languedoc

3. SERVERING “RABARBER”
* Variation af rabarber / chokolade / skovsyre *
Vinforslag: 2014 Ch. du Mont, Sauternes, Frankrig

Påskemenu kr. 350 pr. person pr. couvert
Børn u/ 12 år – Kr. 200 & børn u/ 2 år u/b

BOOK BORD