PÅSKE/
PÅSKEFROKOST I SKOVEN
Foråret er på vej og dermed også påsken. For mange betyder det begyndelsen på en række hyggelige familietraditioner. Dekorering af huset med påskepynt, gækkebreve, påskeæggejagt og ikke mindst afholdelsen af årets påskefrokost. De første forårsfridage skal nydes ved bl.a. at samle de nærmeste om en lækker påskefrokost – Og I skal være så velkomne til at komme ud og nyde det i skoven.
Traditionen tro åbner vi restauranten op til Påske med en lækker påskemenu af råvarer fra lokalområdet samt grønt fra Herthamarken. Planlæg en tur forbi til Frokost sammen med familien eller vennerne – Nyd en gåtur rundt om Knapsø og køb lækkerier med hjem fra Gårdbutikken.
NB! Husk at booke bord på forhånd, da vi har begrænset pladser.
PÅSKEFROKOST
PÅSKE 2025
Til Frokost fra kl. 11.30 – 17.00
d. 17-18-19-20-21. April
***
SNACKS/
* Skotske æg fra Hegnsholt høns m/ purløgsemulsion & tallerkensmækkere *
FORRETTER/ “Family-Style”
* Forkullet asparges glaseret i birkesaft m/ pure af hvide asparges & sankede bøgeblade *
* Klassisk friteret rødspættefilet m/ remoulade & urtemix af dild & kørvel *
* Hjemmelavet sennepssild m/ æbler & radiser, pyntet med karse *
Hertil serveres hjemmebagt lyst & mørkt brød m/ syrnet smør på bordet
HOVEDRET/
* Langtidstilberedt lammebov fra Vibygaard m/ ramsløg & sauce demi-glace på ristet kyllingeskind *
* Små gulerødder fra Herthamarken, røget gulerodspure & cruditéer m/ gremolata af gulerodstoppe *
Hertil serveres ovnstegte kartofler m/ ramsløgspesto & grøn salat med vinaigrette og ristede kerner
DESSERT/
* Hvid chokolademousse på mælke-yoghurt fra Øllingegaard m/ variation af rabarber & citronbasilikum *
***
PÅSKEFROKOST/
Påskemenu – Kr. 450,- pr. person
(Børn u/12 år – Kr. 250,- pr. person)

PÅSKEFROKOST
PÅSKE 2025
Til Frokost fra kl. 11.30 – 17.00
d. 17-18-19-20-21. April
***
SNACKS/
* Skotske æg fra Hegnsholt høns m/ purløgsemulsion & tallerkensmækkere *
FORRETTER/ “Family-Style”
* Forkullet asparges glaseret i birkesaft m/ pure af hvide asparges & sankede bøgeblade *
* Klassisk friteret rødspættefilet m/ remoulade & urtemix af dild & kørvel *
* Hjemmelavet sennepssild m/ æbler & radiser, pyntet med karse *
Hertil serveres hjemmebagt lyst & mørkt brød m/ syrnet smør på bordet
HOVEDRET/
* Langtidstilberedt lammebov fra Vibygaard m/ ramsløg & sauce demi-glace på ristet kyllingeskind *
* Små gulerødder fra Herthamarken, røget gulerodspure & cruditéer m/ gremolata af gulerodstoppe *
Hertil serveres ovnstegte kartofler m/ ramsløgspesto & grøn salat med vinaigrette og ristede kerner
DESSERT/
* Hvid chokolademousse på mælke-yoghurt fra Øllingegaard m/ variation af rabarber & citronbasilikum *
***
PÅSKEFROKOST/
Påskemenu – Kr. 450,- pr. person
(Børn u/12 år – Kr. 250,- pr. person)
