BRYLLUPSDAG/

FEJR BRYLLUPSDAGEN I SKOVEN

En bryllupsdag er en stor dag for alle ægtepar, hvad end der er tale om en 1 års dag eller 50 års guldbryllupsdag. Bryllupsdagen fejres typisk af parret selv – og nogen vælger at holde en stor fest med familie og venner. Ønsker I at fejre eksempelvis jeres kobberbryllup (12,5 år), sølvbryllup (25 år) eller guldbryllup (50 år) med stor fest, gamle traditioner og musik, så skal I være hjertelig velkomne i vores selskabslokaler nær Roskilde. Vi sørger selvfølgelig for al forplejning, opdækning, blomster osv., så det eneste, I skal tænke på, er, hvordan I ønsker bordopsætningen med tilhørende bordplan samt aflevere bordkortene dagen forinden, så klarer vi resten.

“Vi holdte vores bryllupsdag på Restaurant Herthadalen, og vi kunne ikke have haft en bedre dag! Omgivelserne er helt fantastiske og autentiske, maden var så lækker og personalet var suverænt og de sørger for, at vi intet manglede hele dagen og natten. Kommunikation op til dagen har været helt fejlfri, og alle vores ønsker for dagen blev akkurat som vi ønskede dem”.
(Nanna Ambrosen, fest i Hovedhuset, maj 2018)

Der er mange måder at afholde en bryllupsdag på herude, og vi kan arrangere alt fra et frokostselskab til et helaftenselskab med musik & dans. Konceptet og tilgangen ændrer vi ikke på – Det er den samme kompromisløse tilgang til lokale råvarer og økologi uanset selskabstypen. Nedenfor har vi listet nogen eksempler.

SELSKABSLOKALER NÆR ROSKILDE

Ønsker I at afholde bryllupsfesten på Sjælland, så er Herthadalen måske det perfekte sted. På Herthadalen har vi nemlig flere hyggelige selskabslokaler, og derfor kan vi nemt tilpasse lokalet mht. kapacitet ift. jeres behov. At fejre bryllupsdag sammen med sin partner er noget helt særligt, og vores lokaler på Sjælland, som ligger midt i naturen, gør Herthadalen oplagt til en festlig anledning, der ønskes uhøjtidelig og afslappet. Herthadalen ligger smukt gemt i skoven for enden af Nordeuropas længste allé og midt i rolige naturomgivelser nær Roskilde med kun 30 minutter til København. Se vores smukke selskabslokaler via ‘LOKALER

På gensyn i skoven –

BRYLLUPSDAG/

FEJR BRYLLUPSDAGEN I SKOVEN

En bryllupsdag er en stor dag for alle ægtepar, hvad end der er tale om en 1 års dag eller 50 års guldbryllupsdag. Bryllupsdagen fejres typisk af parret selv – og nogen vælger at holde en stor fest med familie og venner. Ønsker I at fejre eksempelvis jeres kobberbryllup (12,5 år), sølvbryllup (25 år) eller guldbryllup (50 år) med stor fest, gamle traditioner og musik, så skal I være hjertelig velkomne i vores selskabslokaler nær Roskilde. Vi sørger selvfølgelig for al forplejning, opdækning, blomster osv., så det eneste, I skal tænke på, er, hvordan I ønsker bordopsætningen med tilhørende bordplan samt aflevere bordkortene dagen forinden, så klarer vi resten.

“Vi holdte vores bryllupsdag på Restaurant Herthadalen, og vi kunne ikke have haft en bedre dag! Omgivelserne er helt fantastiske og autentiske, maden var så lækker og personalet var suverænt og de sørger for, at vi intet manglede hele dagen og natten. Kommunikation op til dagen har været helt fejlfri, og alle vores ønsker for dagen blev akkurat som vi ønskede dem”.
(Nanna Ambrosen, fest i Hovedhuset, maj 2018)

Der er mange måder at afholde en bryllupsdag på herude, og vi kan arrangere alt fra et frokostselskab til et helaftenselskab med musik & dans. Konceptet og tilgangen ændrer vi ikke på – Det er den samme kompromisløse tilgang til lokale råvarer og økologi uanset selskabstypen. Nedenfor har vi listet nogen eksempler.

SELSKABSLOKALER NÆR ROSKILDE

Ønsker I at afholde bryllupsfesten på Sjælland, så er Herthadalen måske det perfekte sted. På Herthadalen har vi nemlig flere hyggelige selskabslokaler, og derfor kan vi nemt tilpasse lokalet mht. kapacitet ift. jeres behov. At fejre bryllupsdag sammen med sin partner er noget helt særligt, og vores lokaler på Sjælland, som ligger midt i naturen, gør Herthadalen oplagt til en festlig anledning, der ønskes uhøjtidelig og afslappet. Herthadalen ligger smukt gemt i skoven for enden af Nordeuropas længste allé og midt i rolige naturomgivelser nær Roskilde med kun 30 minutter til København. Se vores smukke selskabslokaler via ‘LOKALER

På gensyn i skoven –

SØNDAGSFROKOST /

EKSEMPEL PÅ BRYLLUPSDAG MED ØKOLOGISK FROKOST
Frokostmenuen serveres over flere omgange ved jeres borde. Ved ankomst kan der serveres velkomstdrink ude på terrassen med udsigt over Knapsø (hvis vejret tillader det). 

VELKOMST
* Sprøde snacks på terrassen med udsigt over Knapsø *
Hertil kunne serveres mousserende cava samt safter & moster til de “unge”

FORRET
Vælg selv: * Saltet torsk / syltede grønne jordbær / dild agurker / urtesalat fra Herthamarken / ”rygeost & løvstikkepulver” * eller
* Okse tatar/ hummer mayo / puffede glasnudler / saltet citron / blomster & karse *
Hertil: Brød af lokalt mel & pisket smør

Børn: Fish & chips m/ hjemmelavet grov remo & sprøde grøntsager
Børn tilbydes udover dette en hovedret og dessert

MELLEMRET/ Tilvalg +95,-
Stegt dansk blæksprutte / dampede langbønner m/ lun hummervinaigrette og sprød frisee

HOVEDRET/
Vælg selv: * Vildsvin eller lokal kylling fra Dyssegaarden eller skovvagtel (+45,-) *
Stegt spidskål / ærter / sommerurter fra Herthamarken og cremet ”sows”
Hertil serveres på bordene: Kartofler & grønt fra Herthamarken

OST/ Tilvalg +95,-
3 x danske oste m/ sylt & knas

DESSERT/
Vælg selv: * Skovtærte m/ bær / & krystalliseret hvid chokolade * eller
* Marineret nye jordbær m/ luftig creme / karamel / majs & sødskærm fra urtehaven *

EFTER MADEN
* Økologisk kaffe / the efter ønske *

Kr. 675,- pr. couv. (v/minimum 20 pers.)
Børn u/ 12 år (30%) børn u/2 år (u/b)

Drikkevarer afregnes efter forbrug eller alt inkl. – Kr. 450,- pr. couv. (ex spiritus)
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & årstidens naturblomster.

VINFORSLAG
Velkomst: Cava, Vita Vivet, Traditionel, Spanien – Øko.– Kr. 79,-
Hvidvin: 2020 Sauvignon Blanc, Cuenca, Spaninen – Øko. – Kr. 365,-
Rødvin: 2020 Temperanillo, Navarra, Spanien – Øko/Demeter – Kr. 385,-
Dessertvin: 2018 Chateau Du Mont, Bordeaux, Frankrig – Kr. 75,-

TILVALG
Mellemret/Ost – Fra kr. 95,-
Hovedret serveret 2. gange – Kr. 95,-
Alle drikke inkl. (ex spiritus) – Kr. 450,-
Petit Fours – Kr. 45,-
Natmad – Kr. 95,-

På gensyn i skoven –

økologimærket på Restaurant Herthadalen

MIDDAG & FEST /

EKSEMPEL PÅ BRYLLUPSDAG MED MIDDAG & FEST
 Typisk i tidsrummet kl. 18.00 – 03.00 (men andet kan aftales)
Menuen serveres over flere omgange ved jeres borde. Ved ankomst serverer vi velkomstdrink & snacks ude på terrassen med udsigt over Knapsø (hvis vejret tillader det). 

VELKOMST
* Sprøde snacks på terrassen med udsigt over Knapsø *
Hertil økologisk cava samt safter / moster

FORRET
Vælg selv: * Saltet torsk / syltede grønne jordbær / dild agurker / urtesalat fra Herthamarken / ”rygeost & løvstikkepulver” * eller
* Okse tatar/ hummer mayo / puffede glasnudler / saltet citron / blomster & karse *
Hertil: Brød af lokalt mel & pisket smør
Hertil 2020 Sauvignon Blanc, Cuenca, Spanien – Økologisk

Børn: Fish & chips m/ hjemmelavet grov remo & sprøde grøntsager
Børn tilbydes udover dette en hovedret og dessert

MELLEMRET/ Tilvalg +95,-
Stegt dansk blæksprutte / dampede langbønner m/ lun hummervinaigrette og sprød frisee

HOVEDRET/
Vælg selv: * Vildsvin eller lokal kylling fra Dyssegaarden eller skovvagtel (+45,-) *
Stegt spidskål / ærter / sommerurter fra Herthamarken og cremet ”sows”
Hertil serveres på bordene: Kartofler & grønt fra Herthamarken
Hertil 2020 Temperanillo, Navarra, Spanien – Øko/Demeter

OST/ Tilvalg +95,-
3 x danske oste m/ sylt & knas

DESSERT/
Vælg selv: * Skovtærte m/ bær / & krystalliseret hvid chokolade * eller
* Marineret nye jordbær m/ luftig creme / karamel / majs & sødskærm fra urtehaven *
Hertil 2018 Chateau Du Mont, Bordeaux, Frankrig

* Vinmenu, øl, vand samt lokale safter /moster under hele arrangementet*

EFTER MADEN
* Økologisk kaffe & the efter ønske samt avec *
* Spiritus & bar  *

NATMAD
* Øko. grillpølser m/ ramsløg / groft brød / sprød garniture *
Hertil Cocio”bajer”

Kr. 1550,- pr. couv. (Lørdage fra 1/4 – 30/9)
Kr. 1250,- pr. couv. (Fredage & søndage samt lørdage fra 1/10 – 31/3)

Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & årstidens naturblomster.
Arrangementet er i 9 timers varighed (Fx kl. 18.00 – 03.00)
Ekstra nattetime kr. 100,- pr. couv. – Dog minimum kr. 5.000,- (Inkl. drikkevarer)

TILVALG
Mellemret/Ost – Fra kr. 95,-
Hovedret serveret 2. gang – Kr. 95,-
Petit Fours – Kr. 45,-

På gensyn i skoven –

økologimærket på Restaurant Herthadalen