BRYLLUPSDAG/

FEJR BRYLLUPSDAGEN I SKOVEN

En bryllupsdag er en stor dag for alle ægtepar, hvad end der er tale om en 1 års dag eller 50 års guldbryllupsdag. Bryllupsdagen fejres typisk af parret selv – og nogen vælger at holde en stor fest med familie og venner. Ønsker I at fejre eksempelvis jeres kobberbryllup (12,5 år), sølvbryllup (25 år) eller guldbryllup (50 år) med stor fest, gamle traditioner og musik, så skal I være hjertelig velkomne i vores selskabslokaler nær Roskilde. Vi sørger selvfølgelig for al forplejning, opdækning, blomster osv., så det eneste, I skal tænke på, er, hvordan I ønsker bordopsætningen med tilhørende bordplan samt aflevere bordkortene dagen forinden, så klarer vi resten.

“Vi holdte vores bryllupsdag på Restaurant Herthadalen, og vi kunne ikke have haft en bedre dag! Omgivelserne er helt fantastiske og autentiske, maden var så lækker og personalet var suverænt og de sørger for, at vi intet manglede hele dagen og natten. Kommunikation op til dagen har været helt fejlfri, og alle vores ønsker for dagen blev akkurat som vi ønskede dem”.
(Nanna Ambrosen, fest i Hovedhuset, maj 2018)

Der er mange måder at afholde en bryllupsdag på herude, og vi kan arrangere alt fra et brunchselskab og frokostselskab til et helaftenselskab med musik & dans. Konceptet og tilgangen ændrer vi ikke på – Det er den samme kompromisløse tilgang til lokale råvarer og økologi uanset selskabstypen. Nedenfor har vi listet nogen eksempler.

SELSKABSLOKALER NÆR ROSKILDE

Ønsker I at afholde bryllupsfesten på Sjælland, så er Herthadalen måske det perfekte sted. På Herthadalen har vi nemlig flere hyggelige selskabslokaler, og derfor kan vi nemt tilpasse lokalet mht. kapacitet ift. jeres behov. At fejre bryllupsdag sammen med sin partner er noget helt særligt, og vores lokaler på Sjælland, som ligger midt i naturen, gør Herthadalen oplagt til en festlig anledning, der ønskes uhøjtidelig og afslappet. Herthadalen ligger smukt gemt i skoven for enden af Nordeuropas længste allé og midt i rolige naturomgivelser nær Roskilde med kun 30 minutter til København.

På gensyn i skoven –

BESTIL BROCHURE

BRYLLUPSDAG/

FEJR BRYLLUPSDAGEN I SKOVEN

En bryllupsdag er en stor dag for alle ægtepar, hvad end der er tale om en 1 års dag eller 50 års guldbryllupsdag. Bryllupsdagen fejres typisk af parret selv – og nogen vælger at holde en stor fest med familie og venner. Ønsker I at fejre eksempelvis jeres kobberbryllup (12,5 år), sølvbryllup (25 år) eller guldbryllup (50 år) med stor fest, gamle traditioner og musik, så skal I være hjertelig velkomne i vores selskabslokaler nær Roskilde. Vi sørger selvfølgelig for al forplejning, opdækning, blomster osv., så det eneste, I skal tænke på, er, hvordan I ønsker bordopsætningen med tilhørende bordplan samt aflevere bordkortene dagen forinden, så klarer vi resten.

“Vi holdte vores bryllupsdag på Restaurant Herthadalen, og vi kunne ikke have haft en bedre dag! Omgivelserne er helt fantastiske og autentiske, maden var så lækker og personalet var suverænt og de sørger for, at vi intet manglede hele dagen og natten. Kommunikation op til dagen har været helt fejlfri, og alle vores ønsker for dagen blev akkurat som vi ønskede dem”.
(Nanna Ambrosen, fest i Hovedhuset, maj 2018)

Der er mange måder at afholde en bryllupsdag på herude, og vi kan arrangere alt fra et brunchselskab og frokostselskab til et helaftenselskab med musik & dans. Konceptet og tilgangen ændrer vi ikke på – Det er den samme kompromisløse tilgang til lokale råvarer og økologi uanset selskabstypen. Nedenfor har vi listet nogen eksempler.

SELSKABSLOKALER NÆR ROSKILDE

Ønsker I at afholde bryllupsfesten på Sjælland, så er Herthadalen måske det perfekte sted. På Herthadalen har vi nemlig flere hyggelige selskabslokaler, og derfor kan vi nemt tilpasse lokalet mht. kapacitet ift. jeres behov. At fejre bryllupsdag sammen med sin partner er noget helt særligt, og vores lokaler på Sjælland, som ligger midt i naturen, gør Herthadalen oplagt til en festlig anledning, der ønskes uhøjtidelig og afslappet. Herthadalen ligger smukt gemt i skoven for enden af Nordeuropas længste allé og midt i rolige naturomgivelser nær Roskilde med kun 30 minutter til København.

På gensyn i skoven –

BESTIL BROCHURE

BRUNCH /

EKSEMPEL PÅ BRYLLUPSDAG MED ØKOLOGISK BRUNCH
 Typisk i tidsrummet kl. 10.00 – 15.00 (men andet kan aftales)
Brunchmenuen serveres over flere omgange ved jeres borde. Ved ankomst kan der serveres velkomstdrink ude på terrassen med udsigt over Knapsø (hvis vejret tillader det). 

1. SERVERING “PLANKEN”
* Skærebræt m/ pålæg fra lokale dyr *
* Danske oste m/ sylt, honning fra Drejergården & hjemmelavet knækbrød *
* Hjemmelavet chokoladesmør & sød kompot på årstidens frugt/bær *
* ”Grød” med syrlig frugt & knas *
Hertil rustikt brød / hjemmelavet rugbrød & pisket smør

2. SERVERING “HOVEDRET”
* Årstidens skovsalat m/grønt fra Herthamarken *
* Røræg af æg fra Hegnsholt hønseri *
* Sæsonens bærerdygtige fisk med urtecreme *
* Lune krydderpølser m/ løg & æbler *

3. SERVERING “SØDT”
* Kage m/ sødt, bær & creme – Serveres fra baren *

Afrunding på dagen med hjemmelavet lemonade
Økologisk Kaffe/the hele dagen samt vand & lokal most fra Assersmølle

Brunchmenu kr. 425 pr. pr. couv. (V/Minimum 20 personer)
Inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & årstidens naturblomster
Drikkevarer afregnes efter forbrug

Arrangementet er i 5 timers varighed fra fx. 10.00-15.00

TILVALG
Petit Fours til kaffen – Kr. 45

På gensyn i skoven –

økologimærket på Restaurant Herthadalen

SØNDAGSFROKOST /

EKSEMPEL PÅ BRYLLUPSDAG MED ØKOLOGISK FROKOST
 Typisk i tidsrummet kl. 12.00 – 18.00 (men andet kan aftales)
Frokostmenuen serveres over flere omgange ved jeres borde. Ved ankomst kan der serveres velkomstdrink ude på terrassen med udsigt over Knapsø (hvis vejret tillader det). 

VELKOMST
* Sprøde snacks på terrassen med udsigt over Knapsø *
Hertil kunne serveres mousserende cava samt safter & moster til de “unge”

FORRET “SMAGSPRØVER”
* 4 serveringer som bliver serveret som deleretter som er uformelt og hyggeligt *
* Spareribs med nordiske BBQ & urter/blomster fra haven *
* Kroketter m/ Ramsløgsmayo *
* Urtepotte med nye skud fra Herthamarken *
* Stegt torskerogn m/ “Rå Remo” af grønt fra Herthamarken samt sprødt brød *
Forretter/mellemretter bliver serveret m/rustikt brød og pisket smør

HOVEDRET “GLADE DYR”
* Øko. velfærdsgris – eller – dansk frilands kylling *
Hertil grønne asparges fra Herthamarken, let spicy nordisk chimichurri, forårsgrønt, hvidløgsskud og ”sows” *
Hovedretten serveres med danske rødder & syrlig grøn salat fra Herthamarken

ELLER

HOVEDRETTEN PÅ BUFFET (TILVALG)
* 3 x forskellige salater fra foråret med brug af lokale råvarer *
* Lun grøntsagstærte m/ friskrevet ost*
* Smørglaseret kartofler/rødder m/ urter fra egen haven*
* Dansk langtidsstegt gris m/ urter, grønt & kraftig “sows” *
* Dansk frilandskylling m/citron & ramsløg *

DESSERT “SKOVBUND”
* ”Skovbund” m/ chokolade, rabarber/bær, syrlig gel *

EFTER MADEN
* Økologisk kaffe / the efter ønske *

Kr. 495 pr. couv. (V/Minimum 20 personer)
Børn u/ 12 år (30%) børn u/2 år (u/b)
Drikkevarer afregnes efter forbrug eller alt inkl. Kr. 400 pr. couv.

Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & årstidens naturblomster.
Arrangementet er i 6 timers varighed fra fx. 12.00-18.00

TILVALG
Mellemret – Kr. 95
Hovedret som buffet – Kr. 75
Natmad – Kr. 95
Petit fours – Kr. 45

På gensyn i skoven –

økologimærket på Restaurant Herthadalen

MIDDAG & FEST /

EKSEMPEL PÅ BRYLLUPSDAG MED MIDDAG & FEST
 Typisk i tidsrummet kl. 18.00 – 03.00 (men andet kan aftales)
Menuen serveres over flere omgange ved jeres borde. Ved ankomst serverer vi velkomstdrink & snacks ude på terrassen med udsigt over Knapsø (hvis vejret tillader det). 

VELKOMST
* Sprøde snacks på terrassen med udsigt over Knapsø *
Hertil økologisk cava samt safter / moster

FORRET “SMAGSPRØVER”
4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken
* Kroketter m/ Ramsløgsmayo *
* ”Urtepotten” m/ nye skud fra Herthamarken *
* Grillet små majs med hummerBBQ – serveres i bladene *
* Grillet squash m/ let spicy nordisk chimichurri, revet ost & mandler *
Forretter/mellemretter serveres m/rustikt brød & pisket smør
Hertil 2018 Montalto, catturato, Italien – Økologisk

HOVEDRET “UNGDYR”
* Øko. velfærdsgris – eller – dansk frilands kylling *
m/ grillet hjertesalat / nybælgede ærter & pure / bacon / skalotteløg / syltet-salt citron “topskud & sows”
Serveres med danske kartofler / rødder & salat / grønt fra Herthamarken
Hertil 2018 Appassimento, Primitivo, Italien – Økologisk

DESSERT “SKOVBÆR”
* Variation af nye danske jordbær, hyldebær m/ shortbread knas, chokolade / tonkacreme samt sødskærm/skovmærke fra haven *
Hertil 2016 Banyoul, Grenache Gris / Noir, Croix Milhas, Frankrig

* Vinmenu, øl, vand samt lokale safter /moster under hele arrangementet*

EFTER MADEN
* Økologisk kaffe & the efter ønske samt avec *
* Spiritus & bar  *

NATMAD
* Øko. grillpølser m/ ramsløg / groft brød / sprød garniture *
Hertil Cocio”bajer”

Kr. 1395 pr. couv. (Lørdage april – september)
Kr. 1195 pr. couv. (Fredage & søndage samt lørdage oktober – marts)
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & årstidens naturblomster
Arrangementet er i 9 timers varighed (Fx kl. 18.00 – 03.00)
Ekstra time kr. 100 pr. couv. (Inkl. drikkevarer)

TILVALG
Mellemret – Kr. 95
Hovedret som buffet – Kr. 75
Petit Fours – Kr. 45

På gensyn i skoven –

økologimærket på Restaurant Herthadalen

  • Gastronomi i skoven nær Roskilde
  • Selskabslokaler i naturen
  • Smukke selskabslokaler i skoven
  • Selskabslokaler nær Roskilde til bryllup og fest
  • Bryllupslokale med unikke omgivelser
  • Efterår i skoven på Herthadalen
  • Festlokale i skoven
  • Gastronomi Restaurant Herthadalen