ALA CARTE/

SKOVKØKKENETS ÅBNINGSTIDER

Traditionen tro holder vi åbent i restauranten til forskellige anledninger (Se specifikke åbningstider længere nede…) . Sving en tur forbi til Frokost eller Aften – Nyd en gåtur rundt om Knapsø – Køb lækkerier med hjem fra Gårdbutikken.

Er vejret godt i sommerperioden dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejr tager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet.

I skoven har vi godt med plads, og samtidig har vi højt til loftet (i bogstavelig forstand) – Og derfor kan vi i den kommende tid også skabe ekstra trygge rammer med god afstand mellem bordene.

På gensyn i skoven –

ALA CARTE/

SKOVKØKKENETS ÅBNINGSTIDER

Traditionen tro holder vi åbent i restauranten til forskellige anledninger (Se specifikke åbningstider længere nede…) . Sving en tur forbi til Frokost eller Aften – Nyd en gåtur rundt om Knapsø – Køb lækkerier med hjem fra Gårdbutikken.

Er vejret godt i sommerperioden dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejr tager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet.

I skoven har vi godt med plads, og samtidig har vi højt til loftet (i bogstavelig forstand) – Og derfor kan vi i den kommende tid også skabe ekstra trygge rammer med god afstand mellem bordene.

På gensyn i skoven –

ALA CARTE ÅBNINGSTIDER /

“RO.KOST 2021”
Alle dage i uge 41 (Undtagen lørdag)
Til Aften, fra kl. 17.30
Se menu & book via Ro.kost – Klik her

“MORTENS AFTEN 2021”
Traditionen tro – Onsdag d. 10. november
Til Aften, fra kl. 17.30 (UDSOLGT!)
OBS! Laves også som Take-Home
Se menuen her

“LYS OVER LEDREBORG”
d. 5. & 7. november, samt den 11., 12. og 14. november
Til Aften, fra kl. 17.00
Se menu længere nede på siden.

“HVID JUL & & LYSFEST – VOL 2”
Fra d. 19. November – 19. December + 2. Juledag
Til Frokost, fra kl. 12.00 (Adventsweekender)
Til Aften, fra kl. 17.00 (Fredage & lørdage)
Se menuen her

Åben alle dage for bookede selskaber.

“LYS OVER LEDREBORG” /

Særevent i Skovkøkkenet
d. 5. & 7. november, samt den 11, 12 og 14. november fra kl. 17.00
I anledning af “Lys over Ledreborg” holder vi åbent i skovkøkkenet, og byder gæster ind til en skøn middag før eller efter turen rundt på Ledreborg. Entré billetter til Ledreborg købes her

“LYS OVER LEDREBORG” MENU
Forret/Hovedret – Kr. 275 /
Mellemret/Dessert +Kr. 95 /
Børnemenu – Kr. 100

FORRET/MELLEMRET
Havkat & ”bakskuld” / consommé / tomater fra Herthamarken
/ løvstikkeolie / frisk timian

eller

And / kantarel / minimajs fra Herthamarken / hengemte solbær
/ kantarelolie / røg / urter

Hertil: Brød af lokalt mel & pisket smør

HOVEDRET
Vælg selv: Økologisk lokal kylling fra Dyssegården eller Øko. Saftigt svinebryst
Æblepuré / Knoldselleri & bagte karamellisret løg / urter /
”Sows” lavet på persille og æblemost fra Alléens æbler
* Hertil serveres på bordene: Kartofler & grønt fra Herthamarken *

DESSERT/
Skovtærte m/ kastanjecreme / pistaciekrokant /
saltet karamel og skovsyre

eller

Hengemte sommerbær / tørret brunet smørkage /
”yoghurt mousse” / tørret urter

BØRNEMENU/
* Fish & chips (kræmmerhus) m/ hj. grov remo & sprøde grøntsager *

På gensyn i skoven –

FROKOST I SKOVEN /

Fra Juni til August
Sommer (d. 21. juni – 03. august)
Åbningstid: Kl 12-16 (Køkkenet lukker kl. ca. 15.00)

FROKOST MENU (SOMMER)
2 retter – Kr. 225 / 3 retter Kr. 325 / 4 retter Kr. 400

FORRETTER/MELLEMRETER

* Saltet torsk / syltede grønne jordbær / dild agurker / urtesalat fra Herthamarken / ”rygeost & løvstikkepulver” *

* Okse tatar/ hummer mayo / puffede glasnudler / saltet citron / blomster & karse *

* Stegt dansk blæksprutte / dampede langbønner m/ lun hummervinaigrette og sprød frisee *

Hertil: Brød af lokalt mel & pisket smør

HOVEDRET

* Økologisk lokal kylling fra Dyssegaarden m/stegt spidskål / ærter / sommerurter fra Herthamarken og cremet ”sows” *

* Hertil serveres på bordene: Kartofler & grønt fra Herthamarken *

OST & DESSERT/

* Flager af manchego / grøn melon / trøffelhonning / Hj. knækbrød *

* Skovtærte / brombær / & krystalliseret hvid chokolade *

* Marineret jordbær / cremet fløde / majs touilles & sødskærm fra urtehaven *

BØRNEMENU/

* Fish & chips (kræmmerhus) m/ hj. grov remo & sprøde grøntsager (Kr. 100) *

EFTER MADEN/

* Øko. kaffe/the & hjemmelavet kage m/bær & pynt  (Kr. 125) *

* Øko. kaffe/the & hjemmelavet petit fours (Kr. 75) *

På gensyn i skoven –