SOMMERFROKOST/

SOMMER ÅBNINGSTIDER

Traditionen tro holder vi åbent i restauranten til sommer på terrassen (Se specifikke åbningstider længere nede…) . Sving en tur forbi til Frokost – Nyd en gåtur rundt om Knapsø – Køb lækkerier med hjem fra Gårdbutikken.

Er vejret godt i sommerperioden dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejr tager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet.

I skoven har vi godt med plads, og samtidig har vi højt til loftet (i bogstavelig forstand) – Og derfor kan vi i den kommende tid også skabe ekstra trygge rammer med god afstand mellem bordene.

På gensyn i skoven –

SOMMERFROKOST/

SOMMER ÅBNINGSTIDER

Traditionen tro holder vi åbent i restauranten til sommer på terrassen (Se specifikke åbningstider længere nede…) . Sving en tur forbi til Frokost – Nyd en gåtur rundt om Knapsø – Køb lækkerier med hjem fra Gårdbutikken.

Er vejret godt i sommerperioden dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejr tager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet.

I skoven har vi godt med plads, og samtidig har vi højt til loftet (i bogstavelig forstand) – Og derfor kan vi i den kommende tid også skabe ekstra trygge rammer med god afstand mellem bordene.

På gensyn i skoven –

FROKOST I SKOVEN /

SOMMER ÅBENT
Til frokost fra d. 20. juni – 04. august
Mandag-Torsdag fra kl. 12.00 – 16.00 (Køkkenet lukker kl. ca. 15.00)

FROKOST MENU (SOMMER)
2 retter – Kr. 275 / 3 retter Kr. 350 / 4 retter Kr. 425

FORRETTER/MELLEMRETER
* Saltet torsk / syltede grønne jordbær / dild agurker / urtesalat fra Herthamarken / ”rygeost & løvstikkepulver” *
* Okse tatar/ hummer mayo / puffede glasnudler / saltet citron / blomster & karse *
* Stegt dansk blæksprutte / dampede langbønner m/ lun hummervinaigrette og sprød frisee *
Hertil: Brød af lokalt mel & pisket smør

HOVEDRET
* Økologisk lokal kylling fra Dyssegaarden m/stegt spidskål / ærter / sommerurter fra Herthamarken og cremet ”sows” *
* Hertil serveres på bordene: Kartofler & grønt fra Herthamarken *

OST & DESSERT/
* 3 forskellige danske oste m/ sylt & knas *
* Skovtærte m/ bær / & krystalliseret hvid chokolade *
* Marineret nye jordbær m/ luftig creme / karamel / majs & sødskærm fra urtehaven *

BØRNEMENU/
* Fish & chips m/ hj. grov remo & sprøde grøntsager (Kr. 100) *

EFTER MADEN/
* Øko. kaffe/the & hjemmelavet kage m/bær & pynt  (Kr. 125) *
* Øko. kaffe/the & hjemmelavet petit fours (Kr. 75) *

På gensyn i skoven –