MENUFORSLAG/

BÆREDYGTIG BRYLLUPSMENU

På Herthadalen arbejder vi med konceptet ”Mennesker og måltider”, og vi ynder at give alle vores gæster en oplevelse, hvor bæredygtighed, lokale råvarer og økologi  er i centrum. Med stor kærlighed til lokale råvarer, kvalitet og økologi er maden et kompromisløst højdepunkt. Vi arbejder med princippet ’nærhed’ dybt forankret i alle aspekter af driften, hvorfor vi bl.a. får en del råvarer fra nærområdet og dagligt plukker urter og blomster fra vores egen store urtehave og skoven.

På Herthadalen bestræber vi os altid på at gøre jeres bryllupsfest så personlig som muligt, og vi tilrettelægger selvfølgelig dagen og menuen efter jeres ønsker. Så sidder I med specifikke tanker så tag os endelig med på råd – Så finder vi en løsning sammen.

På gensyn i skoven –

BESTIL BROCHURE

MENUFORSLAG/

BÆREDYGTIG BRYLLUPSMENU

På Herthadalen arbejder vi med konceptet ”Mennesker og måltider”, og vi ynder at give alle vores gæster en oplevelse, hvor bæredygtighed, lokale råvarer og økologi  er i centrum. Med stor kærlighed til lokale råvarer, kvalitet og økologi er maden et kompromisløst højdepunkt. Vi arbejder med princippet ’nærhed’ dybt forankret i alle aspekter af driften, hvorfor vi bl.a. får en del råvarer fra nærområdet og dagligt plukker urter og blomster fra vores egen store urtehave og skoven.

På Herthadalen bestræber vi os altid på at gøre jeres bryllupsfest så personlig som muligt, og vi tilrettelægger selvfølgelig dagen og menuen efter jeres ønsker. Så sidder I med specifikke tanker så tag os endelig med på råd – Så finder vi en løsning sammen.

På gensyn i skoven –

BESTIL BROCHURE

BRYLLUP I SKOVEN /

EKSEMPEL PÅ ÅRSTIDSBESTEMT BRYLLUPSMENU
Vi tilrettelægger selvfølgelig dagen og menuen efter jeres ønsker. Så sidder I med specifikke tanker så tag os endelig med på råd – Så finder vi en løsning sammen.

VELKOMST
* Sprøde snacks på terrassen med udsigt over Knapsø *
Hertil økologisk cava samt safter / moster

FORRET “SMAGSPRØVER”
4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken
* Kroketter m/ Ramsløgsmayo *
* ”Urtepotten” m/ nye skud fra Herthamarken *
* Grillede små majs med hummerBBQ – serveres i bladene *
* Grillede squash m/ let spicy nordisk chimichurri, revet ost & mandler *
Forretter/mellemretter serveres m/rustikt brød & pisket smør
Hertil 2018 Montalto, catturato, Italien – Økologisk

HOVEDRET “UNGDYR”
* Øko. velfærdsgris – eller – dansk frilands kylling *
Hertil grønne asparges fra Herthamarken, let spicy nordisk chimichurri, forårsgrønt, hvidløgsskud og ”sows” *
Hovedretten serveres med danske rødder & syrlig grøn salat fra Herthamarken
Hertil 2018 Appassimento, Primitivo, Italien – Økologisk

DESSERT “SKOVBÆR”
* Variation af nye danske jordbær, hyldebær m/ shortbread knas, chokolade / tonkacreme samt sødskærm/skovmærke fra haven *
Hertil 2016 Banyoul, Grenache Gris / Noir, Croix Milhas, Frankrig

* Vinmenu, øl, vand samt lokale safter /moster under hele arrangementet*

EFTER MADEN
* Økologisk kaffe & the efter ønske samt avec *
* Spiritus & bar  *

NATMAD
* Øko. grillpølser m/ ramsløg / groft brød / sprød garniture *
Hertil Cocio”bajer”

Kr. 1395 pr. couv. (Lørdage fra 01. april – 30. september)
Kr. 1195 pr. couv. (Fredage & søndage samt lørdage fra 01. oktober – 31. marts)
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & årstidens naturblomster.
Arrangementet er i 9 timers varighed (Fx kl. 18.00 – 03.00)
Ekstra time kr. 100 pr. couv. – Dog minimum kr. 5.000 (Inkl. drikkevarer)

TILVALG
Mellemret – Kr. 95
Hovedret serveret 2 gange – Kr. 75
Petit Fours – Kr. 45
Bryllupskage – Kr. 85
Reception i 3 timer – Kr. 295
Transport tur/retur – Cirka kr. 100

På gensyn i skoven –

økologimærket på Restaurant Herthadalen

  • Mennesker og Måltider - Selskabslokaler med økologisk gastronomi i skoven
  • Bryllup på Sjælland i lyse selskabslokaler