MENUFORSLAG/

BÆREDYGTIG BRYLLUPSMENU

På Herthadalen arbejder vi med konceptet ”Mennesker og måltider”, og vi ynder at give alle vores gæster en oplevelse, hvor bæredygtighed, lokale råvarer og økologi  er i centrum. Med stor kærlighed til lokale råvarer, kvalitet og økologi er maden et kompromisløst højdepunkt. Vi arbejder med princippet ’nærhed’ dybt forankret i alle aspekter af driften, hvorfor vi bl.a. får en del råvarer fra nærområdet og dagligt plukker urter og blomster fra vores egen store urtehave og skoven.

På Herthadalen bestræber vi os altid på at gøre jeres bryllupsfest så personlig som muligt, og vi tilrettelægger selvfølgelig dagen og menuen efter jeres ønsker. Så sidder I med specifikke tanker så tag os endelig med på råd – Så finder vi en løsning sammen.

På gensyn i skoven –

MENUFORSLAG/

BÆREDYGTIG BRYLLUPSMENU

På Herthadalen arbejder vi med konceptet ”Mennesker og måltider”, og vi ynder at give alle vores gæster en oplevelse, hvor bæredygtighed, lokale råvarer og økologi  er i centrum. Med stor kærlighed til lokale råvarer, kvalitet og økologi er maden et kompromisløst højdepunkt. Vi arbejder med princippet ’nærhed’ dybt forankret i alle aspekter af driften, hvorfor vi bl.a. får en del råvarer fra nærområdet og dagligt plukker urter og blomster fra vores egen store urtehave og skoven.

På Herthadalen bestræber vi os altid på at gøre jeres bryllupsfest så personlig som muligt, og vi tilrettelægger selvfølgelig dagen og menuen efter jeres ønsker. Så sidder I med specifikke tanker så tag os endelig med på råd – Så finder vi en løsning sammen.

På gensyn i skoven –

BRYLLUP I SKOVEN /

EKSEMPEL PÅ ÅRSTIDSBESTEMT BRYLLUPSMENU
Menuen serveres over flere omgange ved jeres borde. Ved ankomst serveres velkomstdrink ude på terrassen med udsigt over Knapsø (hvis vejret tillader det).

VELKOMST
* Sprøde snacks på terrassen med udsigt over Knapsø *
Hertil økologisk cava samt safter / moster

FORRET
* Saltet dansk torsk / syltede grønne jordbær / dild agurker / urtesalat fra Herthamarken / ”rygeost & løvstikkepulver” *
Hertil: Brød af lokalt mel & pisket smør
2020 Sauvignon Blanc, Cuenca, Spanien – Økologisk

Børn: Fish & chips m/ hjemmelavet grov remo & sprøde grøntsager.
Børn tilbydes udover dette en hovedret og dessert

MELLEMRET / Tilvalg +95,-
* Stegt dansk blæksprutte / dampede langbønner m/ lun hummervinaigrette og sprød frisee *

HOVEDRET
Vælg selv: * Økologisk vildsvin / eller  lokal kylling fra Dyssegaarden / eller skovvagtel *
Stegt spidskål / nybælgede ærter / sommerurter fra Herthamarken og cremet ”sows”. Hertil serveres på bordene: Kartofler & grønt fra Herthamarken
2020 Temperanillo, Navarra, Spanien – Øko/Demeter

OST/ Tilvalg +95,-
3 x danske oste m/ sylt & knas

DESSERT
* Skovtærte / brombær / & krystalliseret hvid chokolade *
2018 Chateau Du Mont, Bordeaux, Frankrig

* Vinmenu, øl, vand samt lokale safter /moster under hele arrangementet*

EFTER MADEN
* Økologisk kaffe & the efter ønske samt avec *
* Spiritus & bar  *

NATMAD
* Øko. grillpølser m/ ramsløg / groft brød / sprød garniture *
Hertil Cocio ”bajer”

Kr. 1550,- pr. couv. (Lørdage fra 1/4 – 30/9)
Kr. 1250,- pr. couv. (Fredage & søndage samt lørdage fra 1/10 – 31/3)
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & årstidens naturblomster.
Arrangementet er i 9 timers varighed (Fx kl. 18.00 – 03.00)
Ekstra nattetime kr. 100,- pr. couv. – Dog minimum kr. 5.000 (Inkl. drikkevarer)

TILVALG
Mellemret/Ost – Fra kr. 95,-
Hovedret serveret 2. gang – Kr. 95,-
Petit Fours – Kr. 45
Bryllupskage – Fra kr. 99,- pr. person
Reception i 3 timer – Kr. 350,-
Transport tur/retur – Cirka kr. 100,-

På gensyn i skoven –

økologimærket på Restaurant Herthadalen