VINTERBRYLLUP/

VINTER & EFTERÅRSBRYLLUP I SKOVEN

Sommeren er højsæson for bryllupper, men er man vild med efterårs gyldne farver, hyggen og måske endda sne, så er muligheden for at holde et kommende skovbryllup i efterårs- og/eller vintersæsonen i den grad en mulighed.

Vinter og efterår i skoven er noget helt særligt. I oktober og november har skoven forvandlet sig til et magisk farverigt univers med træer i gyldne toner, og i løbet af december, januar og februar står skoven rolig med mulighed for hvide klæder. Vi er flere på restauranten, som er store tilhængere af sommerbryllupper men med det sagt, så kan hhv. vinter- og efterårsbryllupper bare noget hélt særligt i skoven. Se evt. flere billeder af vores sted i skoven under ‘GALLERI

Udenfor sæsonen tilbyder vi andre muligheder, og priserne varierer fra de normale. Konceptet og tilgangen ændrer vi ikke på – Det er den samme kompromisløse tilgang til lokale råvarer hele året rundt. Læs mere under ‘MENUFORSLAG’

På gensyn i skoven –

VINTERBRYLLUP/

VINTER & EFTERÅRSBRYLLUP I SKOVEN

Sommeren er højsæson for bryllupper, men er man vild med efterårs gyldne farver, hyggen og måske endda sne, så er muligheden for at holde et kommende skovbryllup i efterårs- og/eller vintersæsonen i den grad en mulighed.

Vinter og efterår i skoven er noget helt særligt. I oktober og november har skoven forvandlet sig til et magisk farverigt univers med træer i gyldne toner, og i løbet af december, januar og februar står skoven rolig med mulighed for hvide klæder. Vi er flere på restauranten, som er store tilhængere af sommerbryllupper men med det sagt, så kan hhv. vinter- og efterårsbryllupper bare noget hélt særligt i skoven. Se evt. flere billeder af vores sted i skoven under ‘GALLERI

Udenfor sæsonen tilbyder vi andre muligheder, og priserne varierer fra de normale. Konceptet og tilgangen ændrer vi ikke på – Det er den samme kompromisløse tilgang til lokale råvarer hele året rundt. Læs mere under ‘MENUFORSLAG’

På gensyn i skoven –

BRYLLUP I SKOVEN /

EKSEMPEL PÅ VINTER-BRYLLUPSMENU
9 timers arrangement (I perioden 1/10 – 31/3) i skoven –  Typisk i tidsrummet kl. 18.00 – 03.00
Hvis vejret tillader det, serveres velkomsten udendørs på terrassen med udsigt over Knapsø

***

VELKOMST
* Saltede mandler på terrassen med udsigt over Knapsø *
Hertil økologisk cava samt lokale. safter / moster
+ 3x Snacks (Tilvalg)

FORRET
Vælg selv: * Havkat & ”bakskuld” / consommé / tomater fra Herthamarken / løvstikkeolie / frisk timian * eller
* And / kantarel / minimajs fra Herthamarken / hengemte solbær / kantarelolie / røg / urter *
Hertil: Brød af lokalt mel & pisket smør
2020 Sauvignon Blanc, Cuenca, Spanien – Økologisk

Børn: Fish & chips m/ hjemmelavet grov remo & sprøde grøntsager.
Børn tilbydes udover dette en hovedret og dessert

+ MELLEMRET / +95,-
* ”Skovbund” af stegte østershatte fra Skyttegaard m/ syltet løg fra Marken
Blanquette sauce på trøffel & ”mos” som urte-spongecake *
Hertil hjemmebagt brød på mel fra Østagergaard & syrnet smør
(Psst.. Ved valg af denne grønne ret bidrager I med 5 kr. pr. pers. til opkøb af Skovfredning v/Naturfonden)

HOVEDRET
Vælg selv: * Økologisk vildsvin / eller  lokal kylling fra Dyssegaarden / eller skovvagtel (+45 kr.) *
Æblepuré / Knoldselleri & bagte karamellisret løg / urter / ”Sows” lavet på persille og æblemost fra Alléens æbler
Serveres på bordene: Kartofler & grønt fra Herthamarken
2020 Temperanillo, Navarra, Spanien – Øko/Demeter

+ OST/ Tilvalg +95,-
3 x danske oste m/ sylt&knas

DESSERT
Vælg selv: * Skovtærte m/ kastanjecreme / pistaciekrokant / saltet karamel og skovsyre * eller
* Hengemte sommerbær / tørret brunet smørkage / ”yoghurt mousse” / tørret urter *
2018 Chateau Du Mont, Bordeaux, Frankrig

EFTER MADEN
* Økologisk kaffe & the efter ønske samt avec *
* Spiritus & bar (Mix selv m/diverse spiritus, mixere & garniture) *
* Cocktaildispenser i baren efterfølgende *

NATMAD
* Øko. grillpølser m/ ramsløg / groft brød / sprød garniture
Hertil Cocio”bajer”

* Vinmenu, øl, vand samt lokale safter /moster under hele arrangementet*

***

Kr. 1295,- pr. couv. (I perioden 1/10 – 31/3)
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & årstidens naturblomster.
Arrangementet er i 9 timers varighed (Fx kl. 18.00 – 03.00)
Ekstra nattetime kr. 100,- pr. couv. – Dog minimum kr. 5.000,- (Inkl. drikkevarer)

***

OVERNATNING
Selvom vi drømmer om lækre trætop-hytter i skoven, så har vi i øjeblikket desværre ikke mulighed for overnatning på stedet. Dog har vi et godt samarbejde (Og fordelagtigt rabataftale!) med Comwell Roskilde, som kun ligger ca. 20 min. kørsel fra Herthadalen. På aftenen hjælper vi naturligvis med bestilling af taxaer løbende til gæster, som ønsker at køre på hotellet – Alternativt bestilling af bus på forhånd, til afhentning på ønsket tidspunkter.

***

TILVALG
3x Snacks – Kr. 75,-
Reception (3t) inkl. drikkevarer & 3x Snacks – Kr. 350,-
Bryllupskage – Kontakt os.
Mellemret/Ost – Fra kr. 95,-
Hovedret serveret 2. gang – Kr. 95,-
Petit Fours – Kr. 45,-
Transport tur/retur – Cirka kr. 100,-

økologimærket på Restaurant Herthadalen

STORE ØJEBLIKKE

Nedenfor har vi samlet et lille udvalg af de største efterårs- & vinterøjeblikke i skoven.
Hvert lille indlæg indeholder fortællinger fra tidligere gæster, praktisk information – og ikke mindst; et lille visuelt indblik i dagen.
Alt sammen til jeres inspiration – Rigtig god fornøjelse.