VINTERBRYLLUP/

VINTER & EFTERÅRSBRYLLUP I SKOVEN

Sommeren er højsæson for bryllupper, men er man vild med efterårs gyldne farver, hyggen og måske endda sne, så er muligheden for at holde et kommende skovbryllup i efterårs- og/eller vintersæsonen i den grad en mulighed.

Vinter og efterår i skoven er noget helt særligt. I oktober og november har skoven forvandlet sig til et magisk farverigt univers med træer i gyldne toner, og i løbet af december, januar og februar står skoven rolig med mulighed for hvide klæder. Vi er flere på restauranten, som er store tilhængere af sommerbryllupper men med det sagt, så kan hhv. vinter- og efterårsbryllupper bare noget hélt særligt i skoven. Se evt. flere billeder af vores sted i skoven under ‘GALLERI

Udenfor sæsonen tilbyder vi andre muligheder, og priserne varierer fra de normale. Konceptet og tilgangen ændrer vi ikke på – Det er den samme kompromisløse tilgang til lokale råvarer hele året rundt. Læs mere under ‘MENUFORSLAG’

På gensyn i skoven –

VINTERBRYLLUP/

VINTER & EFTERÅRSBRYLLUP I SKOVEN

Sommeren er højsæson for bryllupper, men er man vild med efterårs gyldne farver, hyggen og måske endda sne, så er muligheden for at holde et kommende skovbryllup i efterårs- og/eller vintersæsonen i den grad en mulighed.

Vinter og efterår i skoven er noget helt særligt. I oktober og november har skoven forvandlet sig til et magisk farverigt univers med træer i gyldne toner, og i løbet af december, januar og februar står skoven rolig med mulighed for hvide klæder. Vi er flere på restauranten, som er store tilhængere af sommerbryllupper men med det sagt, så kan hhv. vinter- og efterårsbryllupper bare noget hélt særligt i skoven. Se evt. flere billeder af vores sted i skoven under ‘GALLERI

Udenfor sæsonen tilbyder vi andre muligheder, og priserne varierer fra de normale. Konceptet og tilgangen ændrer vi ikke på – Det er den samme kompromisløse tilgang til lokale råvarer hele året rundt. Læs mere under ‘MENUFORSLAG’

På gensyn i skoven –

BRYLLUP I SKOVEN /

EKSEMPEL PÅ VINTER-BRYLLUPSMENU
Middag & Fest i skoven med sæsonmenu af lokale råvarer (Eksempel på menu)
Arrangementet er af 9 timers varighed (Fx kl. 18.00 – 03.00)

***

VELKOMST /
* Saltede mandler på terrassen med udsigt over Knapsø *
Hertil økologisk cava & safter
+ 3x Snacks (Tilvalg)

FORRET /
* Mosaik marmoreret ørred m/ syltet & dehydreret rødbede fra Herthamarken *
Hertil hjemmebagt brød på mel fra Østagergaard & syrnet smør.
2023 Chardonnay, Seilan – Bodejas, Spanien – Økologisk

Børn: Frisk kartoffelsalat m/kæmpe frikadelle, radiser & grønt i madkasse.

+ MELLEMRET / +95,-
* Stegte østershatte fra Skyttegaard m/syltede løg fra Herthamarken *
Blanquette sauce på trøffel & ”mos” som urte-spongecake
Hertil hjemmebagt brød på mel fra Østagergaard & syrnet smør
(Psst.. Ved valg af denne grønne ret bidrager I med 5 kr. pr. pers. til opkøb af Skovfredning v/Naturfonden)

HOVEDRET /
* Vælg mellem: Fasanbryst / Duroc-gris / Knoldselleri (V) eller Krondyr (+85,-) *
Pastinak dampet i æblemost fra Assers Mølle m/ crispy kartoffel-panko. Cremet puré & sprøde cruditéer
Hertil serveres knuste kartofler m/ urter & salat af radicchio fra Herthamarken på bordene.
2023 Temperanillo, Seilan – Bodejas, Spanien – Økologisk

+ OST/ Tilvalg +95,-
* ”Fogedens ostemad” – Smørstegt rugbrød m/kompot, dansk ost i indbagt butterdej & revet fastost *

DESSERT /
* Mørk ganache på chokolade fra Friis Holm & brændt blød marengs *
Syltede skovbær m/ citronskaller marineret i røget whisky fra Brinkholm.
2020 Banyoul, Grenache Gris / Noir, Croix Milhas, Frankrig

EFTER MADEN /
* Økologisk kaffe & the samt avec *
* Fri bar & cocktaildispenser – (Mix selv m/udvalgte spiritus, mixere & garniture) *

NATMAD /
* Øko. grillpølser m/ ramsløg / groft brød / sprød garniture
Hertil Cocio”bajer”

***

Kr. 1295,- pr. couv. (I perioden 1/10 – 31/3)
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & årstidens naturblomster.

3-retters menu m/tilhørende vinmenu, øl, vand & øko. safter under hele arrangementet.
Kaffe, Avec samt fri bar efter middagen & natmad.

Arrangementet er i 9 timers varighed (Fx kl. 18.00 – 03.00)
Ekstra nattetime kr. 100,- pr. couv. – Dog minimum kr. 5.000,- (Inkl. drikkevarer)
Slotsladen v/Ledreborg (Kr. 1795,- pr. couv.)

***

OVERNATNING /
Selvom vi drømmer om lækre trætop-hytter i skoven, så har vi i øjeblikket desværre ikke mulighed for overnatning på stedet. Dog har vi et godt samarbejde (Og fordelagtigt rabataftale!) med Comwell Roskilde, som kun ligger ca. 20 min. kørsel fra Herthadalen. På aftenen hjælper vi naturligvis med bestilling af taxaer løbende til gæster, som ønsker at køre på hotellet – Alternativt bestilling af bus på forhånd, til afhentning på ønsket tidspunkter.

***

TILVALG /
3x Snacks – Kr. 75,-
Reception (3t) inkl. drikkevarer & 3x Snacks – Kr. 395,-
Bryllupskage – Kontakt os.
Mellemret/Ost – Fra kr. 95,-
Hovedret serveret 2. gang – Kr. 95,-
Petit Fours – Kr. 45,-
Transport – Fra kr. 100 (Afhængig af forespørgsel)

økologimærket på Restaurant Herthadalen

STORE ØJEBLIKKE

Nedenfor har vi samlet et lille udvalg af de største efterårs- & vinterøjeblikke i skoven.
Hvert lille indlæg indeholder fortællinger fra tidligere gæster, praktisk information – og ikke mindst; et lille visuelt indblik i dagen.
Alt sammen til jeres inspiration – Rigtig god fornøjelse.