JUL I SKOVEN/
Hvide vinterdrømme/
Som vinteren falder på, tænder vi lysene og byder velkommen til “Hvid Jul & Lysfest” i skoven. Indendørs skruer vi op for den hvide julemagi. Restauranten forvandles til en hvid vinterkulisse med kunstneriske blomsterinstallationer og et hav af lys, der skaber glimt i glassene. Udenfor bryder vi vintermørket med fakler, lyskegler og knitrende bål.
Gennem november og december fylder vi restauranten med juleklip, jule jazz og skønne juledufte. Med rødder i gamle juletraditioner kreerer vi en hvid julemenu, der hylder sæsonen og de lokale producenter. Inviter dine kollegaer, venner eller familie på julefrokost midt i Nationalparken.
Book bord i restauranten – eller lej et separat lokale til større selskaber. Læs mere og find frokost & aften menu nedenfor. Vi glæder os til at byde jer indenfor til en magisk (hvid) jul.
NB! Husk at booke bord, da vi har begrænsede pladser.
“HVID JUL & LYSFEST”
Hver weekend fra d. 14/11 – 21/12 + 2. Juledag.
Planlæg en juleudflugt i skoven med familie, venner eller kollegaer. Køb årets juletræ – Nyd skovkøkkenets hvide julemenu & nyd tonerne af live jazz hver fredag & lørdag aften i restauranten.
ER I ET STØRRE SELSKAB TIL JUL?
Saml kollegaerne – Familien eller vennerne til en hyggelig julefrokost i skoven. Er I en gruppe på mere end 20 personer, får vi booket jeres eget private lokale. Vores lokaler kan rumme alt fra 20-150 gæster og på Ledreborg Slot kan der være helt op til 400 personer.
Kontakt os for tilbud – eller læs mere via ‘FIRMAJULEFROKOST’
I den søde juletid får vi mange besøg i skoven, og derfor tager vi flere lokaler i brug. Alle vil blive forvandlet til hvide jule-universer, og deraf kan I opleve at få muligheden for at få bord i enten Hovedhuset, Orangeriet eller Forpagterboligen.
Rigtig glædelig (hvid)jul,
på gensyn i skoven –
– Frokost / Lør & Søn –
Julemenu & Gårdbutik
ÅBNINGSTIDER
Til Frokost – Hver lørdag & søndag fra kl. 11.30 – 16.00
Fra d. 15. Nov – 21. Dec + 2. Juledag.
Julemenu & åben gårdbutik m/juletræssalg, varm hvid gløgg/kakao & æbleskiver.
Hvid juleklip med Gua Grande Studio
VELKOMST
* Brændte mandler som snack v/ ankomst *
1. SERVERING “JULE SMAGSPRØVER”
* Hjemmelavet rødbedemarineret sild m/ peberrod *
* Pankopaneret rødspætte m/ grov remo & urtesalat *
* Svampeduxelles m/ østershatte fra Skyttegaarden, glad gris & sprøde skalotteløg *
Hertil serveres hvidt & mørkt brød på mel fra Østagergaard m/ pisket smør
2. SERVERING “JULEAND”
* Confiteret andelår m/ julesauce & puré på fermenteret hvidløg
Syltet rødkål & bagt jordskok m/ svesker & løg *
Hertil serveres knuste kartofler m/ urter & sprød julesalat
3. SERVERING “HVID JUL”
* Hvid chokolade m/ amaretto & mandler
Kirsebærcoulis & sprød mandeltuile m/ kirsebærstøv *
Julemenu kr. 450,- pr. couv.
(Børn 1-12 år kr. 250,- & børn u/2 år u/b)
– Frokost / Lør & Søn –
Julemenu & Gårdbutik
ÅBNINGSTIDER
Til Frokost – Hver lørdag & søndag fra kl. 11.30 – 16.00
Fra d. 15. Nov – 21. Dec + 2. Juledag.
Julemenu & åben gårdbutik m/juletræssalg, varm hvid gløgg/kakao & æbleskiver.
Hvid juleklip med Gua Grande Studio
VELKOMST
* Brændte mandler som snack v/ ankomst *
1. SERVERING “JULE SMAGSPRØVER”
* Hjemmelavet rødbedemarineret sild m/ peberrod *
* Pankopaneret rødspætte m/ grov remo & urtesalat *
* Svampeduxelles m/ østershatte fra Skyttegaarden, glad gris & sprøde skalotteløg *
Hertil serveres hvidt & mørkt brød på mel fra Østagergaard m/ pisket smør
2. SERVERING “JULEAND”
* Confiteret andelår m/ julesauce & puré på fermenteret hvidløg
Syltet rødkål & bagt jordskok m/ svesker & løg *
Hertil serveres knuste kartofler m/ urter & sprød julesalat
3. SERVERING “HVID JUL”
* Hvid chokolade m/ amaretto & mandler
Kirsebærcoulis & sprød mandeltuile m/ kirsebærstøv *
Julemenu kr. 450,- pr. couv.
(Børn 1-12 år kr. 250,- & børn u/2 år u/b)
– AFTEN / Fre & Lør –
Live Jazz & Cocktails
ÅBNINGSTIDER
Til Aften – Hver fredag & lørdag fra kl. 17.30
Fra d. 14. November – 20. December.
5-retters julemenu, live jazz & hvide jule-cocktails.
VELKOMST
* Brændte mandler & hjemmelavet lun hvid gløgg (På gårdspladsen m/tændt bål) *
1. SERVERING “JULE SMAGSPRØVE”
* Krondyrstatar m/ hengemte ribs fra haven *
2. SERVERING “HVID JUL”
* Citrusmarineret ørred m/ broken gel på blodappelsin, fennikel & urtesalat *
Hertil serveres lunt brød på mel fra Østagergaard med pisket smør
3. SERVERING “RØD JUL”
* Sprød radicchio marineret i Johannes honning m/ rødbeder & pistaciecrumble *
Hertil serveres lunt brød på mel fra Østagergaard med pisket smør
4. SERVERING “JULEANDEN”
* Confiteret andelår m/ julesauce & puré på fermenteret hvidløg
Syltet rødkål & bagt jordskok m/ svesker & løg *
Hertil serveres knuste kartofler m/ urter & sprød julesalat
5. SERVERING “HVID JUL”
* Hvid chokolade m/ amaretto & mandler
Kirsebærcoulis & sprød mandeltuile m/ kirsebærstøv *
EFTER MADEN
* Økologisk kaffe/the samt julegodter *
* Live Jazz fra kl. 20.00 *
Aftenpakke 1) Kr. 795,- pr. couv.
Velkomst / Julemenu / Øko kaffe/the & julegodter
(Drikkevarer afregnes efter forbrug)
Aftenpakke 2) Kr. 1195,- pr. couv.
Velkomst / Julemenu inkl. vinmenu / Øko kaffe/the & julegodter
“Hvid cocktail” fra baren – Efter middagen
Fra kl. 22.00 – 00.00 er baren åben, og der kan bestilles drikkevarer efter behov.
Alle drikkevarer bestilt efter middagen faktureres særskilt fra ovenstående pakker.
Ønsker I hjælp til at arrangere transport fra skoven?
Sig endelig til – Så hjælper vi hjertens gerne med planlægningen heraf.
– AFTEN / Fre & Lør –
Live Jazz & Cocktails
ÅBNINGSTIDER
Til Aften – Hver fredag & lørdag fra kl. 17.30
Fra d. 14. November – 20. December.
5-retters julemenu, live jazz & hvide jule-cocktails.
VELKOMST
* Brændte mandler & hjemmelavet lun hvid gløgg (På gårdspladsen m/tændt bål) *
1. SERVERING “JULE SMAGSPRØVE”
* Krondyrstatar m/ hengemte ribs fra haven *
2. SERVERING “HVID JUL”
* Citrusmarineret ørred m/ broken gel på blodappelsin, fennikel & urtesalat *
Hertil serveres lunt brød på mel fra Østagergaard med pisket smør
3. SERVERING “RØD JUL”
* Sprød radicchio marineret i Johannes honning m/ rødbeder & pistaciecrumble *
Hertil serveres lunt brød på mel fra Østagergaard med pisket smør
4. SERVERING “JULEANDEN”
* Confiteret andelår m/ julesauce & puré på fermenteret hvidløg
Syltet rødkål & bagt jordskok m/ svesker & løg *
Hertil serveres knuste kartofler m/ urter & sprød julesalat
5. SERVERING “HVID JUL”
* Hvid chokolade m/ amaretto & mandler
Kirsebærcoulis & sprød mandeltuile m/ kirsebærstøv *
EFTER MADEN
* Økologisk kaffe/the samt julegodter *
* Live Jazz fra kl. 20.00 *
Aftenpakke 1) Kr. 795,- pr. couv.
Velkomst / Julemenu / Øko kaffe/the & julegodter
(Drikkevarer afregnes efter forbrug)
Aftenpakke 2) Kr. 1195,- pr. couv.
Velkomst / Julemenu inkl. vinmenu / Øko kaffe/the & julegodter
“Hvid cocktail” fra baren – Efter middagen
Fra kl. 22.00 – 00.00 er baren åben, og der kan bestilles drikkevarer efter behov.
Alle drikkevarer bestilt efter middagen faktureres særskilt fra ovenstående pakker.
Ønsker I hjælp til at arrangere transport fra skoven?
Sig endelig til – Så hjælper vi hjertens gerne med planlægningen heraf.