TAKEAWAY TIL NYTÅR/
BESTIL ÅRETS NYTÅRSMENU
Traditionen tro har vi kreeret en nytårsmenu, som gør det nemt at samle gæsterne derhjemme og fokusere på det gode værtskab. Årets nytårsmenu er sammensat af skovkøkkenets køkkenchef og består af 3x snacks & 3x retter (forret, hovedret og dessert). Ønsker I at gå all-in, kan der også tilkøbes østers, kaviar, kransekage samt vine afstemt menuen.
Vi laver alt forarbejdet, betydende I kun skal følge de vedlagte instruktioner: varme op, anrette og servere. Hver ret kræver blot 5–15 minutters tilberedning – alt inklusiv.
Begrænset antal kuverter – sælges efter først til mølle-princippet.
PRAKTISK INFO/
Guidelines – Menuen leveres m/ instruktion til hvordan det hele skal opvarmes og anrettes.
Allergener – Da vi laver mad til så mange på én og samme gang, er vi desværre nødt til at begrænse udgangspunktet. Hele menuen er tilpasset så meget som muligt så de fleste allergener kan være med. Er I i tvivl om en allergene ift. hvad I skal undgå? Så kontakt os – Vi guider gerne.
Betaling – Det er desværre ikke muligt at betale med gavekort.
AFHENTNING I LEJRE
v/Restaurant Herthadalen – Slangealleen 1, 4320 Lejre
D. 31. December kl. 10.00 – 15.00
VINE/
Til Velkomst/
NV Champagne Brut D`Armanville,
Frankrig (Kr. 250,- pr. fl.)
Til Forret/
2022 Pfaff Alsace Riesling vieilles vignes
Frankrig (Kr. 110,- pr. fl.)
Til Hovedret/
2022 LES COMBELLES Côtes du Rhône,
Frankrig (Kr. 120,- pr. fl.)
Til Dessert/
2023 Chateau Haut Cabroles ØKO – S’Wouaf, Bergerac,
Frankrig (Kr. 130,- pr. fl.)

VINE/
Til Velkomst/
NV Champagne Brut D`Armanville,
Frankrig (Kr. 250,- pr. fl.)
Til Forret/
2022 Pfaff Alsace Riesling vieilles vignes
Frankrig (Kr. 110,- pr. fl.)
Til Hovedret/
2022 LES COMBELLES Côtes du Rhône,
Frankrig (Kr. 120,- pr. fl.)
Til Dessert/
2023 Chateau Haut Cabroles ØKO – S’Wouaf, Bergerac,
Frankrig (Kr. 130,- pr. fl.)








