PÅSKE/
PÅSKEFROKOST I SKOVEN
Foråret er på vej og dermed også påsken. For mange betyder det begyndelsen på en række hyggelige familietraditioner. Dekorering af huset med påskepynt, gækkebreve, påskeæggejagt og ikke mindst afholdelsen af årets påskefrokost. De første forårsfridage skal nydes ved bl.a. at samle de nærmeste om en lækker påskefrokost – Og I skal være så velkomne til at komme ud og nyde det i skoven.
Traditionen tro åbner vi restauranten op til påske med en lækker påskemenu af råvarer fra lokalområdet samt grønt fra Herthamarken. Planlæg en tur forbi til Frokost sammen med familien eller vennerne – Nyd en gåtur rundt om Knapsø og køb lækkerier med hjem fra Gårdbutikken.
NB! Husk at booke bord på forhånd, da vi har begrænset pladser.
PÅSKEFROKOST
PÅSKE 2024
d. 28+29+30+31. Marts & 1. April
Til frokost fra kl. 11.30 – 17.00
(Sidste bestilling for mad kl. 14.30)
*****
SNACKS
* Vagtel solæg m/krydret sennepsmayo *
FORRET “FORÅRSSMAGE”
* Hvide asparges m/Fanø ventreche bacon & ramsløg fra skoven *
* Klassisk friteret rødspættefilet m/sauce tartar, saltet citron & ribs *
* Hjemmelavet dildsild m/fennikel-crudite, dildmayo & peberrods malto *
* Rødbedegravad ørred m/rævesovs & rødbedebånd *
Hertil serveres hjemmebagt lyst & mørkt brød m/syrnet smør på bordet
HOVEDRET “LAMMESKANK”/
* Glaseret lammeskank m/sprød panko & tørrede blomster, samt grøn ret fra Herthamarken på bordene *
Hertil stegte gulerødder, gulerodspuré, lammesky, estragon & ristet boghvede
DESSERT “RABARBER”
* Parfait m/rålakrids, syltede rabarber & sød tuiles af rabarber *
Påskemenu – Kr. 425,- pr. person
(Børn u/12 år – Kr. 250,- pr. person)
PÅSKEFROKOST
PÅSKE 2024
d. 28+29+30+31. Marts & 1. April
Til frokost fra kl. 11.30 – 17.00
(Sidste bestilling for mad kl. 14.30)
*****
SNACKS
* Vagtel solæg m/krydret sennepsmayo *
FORRET “FORÅRSSMAGE”
* Hvide asparges m/Fanø ventreche bacon & ramsløg fra skoven *
* Klassisk friteret rødspættefilet m/sauce tartar, saltet citron & ribs *
* Hjemmelavet dildsild m/fennikel-crudite, dildmayo & peberrods malto *
* Rødbedegravad ørred m/rævesovs & rødbedebånd *
Hertil serveres hjemmebagt lyst & mørkt brød m/syrnet smør på bordet
HOVEDRET “LAMMESKANK”/
* Glaseret lammeskank m/sprød panko & tørrede blomster, samt grøn ret fra Herthamarken på bordene *
Hertil stegte gulerødder, gulerodspuré, lammesky, estragon & ristet boghvede
DESSERT “RABARBER”
* Parfait m/rålakrids, syltede rabarber & sød tuiles af rabarber *
Påskemenu – Kr. 425,- pr. person
(Børn u/12 år – Kr. 250,- pr. person)