POP-UP RESTAURANT/

Som led i en større grøn vision, havde vi planlagt at åbne op for et nyt restaurant-koncept i april måned.
Grundet den nuværende verdenssituation, er vi desværre tvunget til at udskyde dette til en ny ukendt dato i fremtiden. Vi vil selvfølgelig informere nærmere herom, når vi ved mere ift. det nuværende åbningsforbud for restauranter.
Vi håber meget på at vi snart kan byde jer allesammen velkommen i skoven igen – Pas på jer selv og hinanden –

OPLEV OG SMAG PÅ SKOVKØKKENET

“Hvordan skaber vi en 100% bæredygtig restaurant?” – Det spørgsmål har længe floreret internt i restaurantens team, og som led i en større vision om et 100% bæredygtigt skovkøkken, har vi valgt at erstatte vores populære ‘Fredag Aften’ koncept med et nyt tiltag. På Herthadalen brænder vi for at skabe sammenhængskraft og stærke møder mellem gæster og råvarer, og derfor forsøger vi løbende at videreudvikle vores eksisterende koncept “Mennesker og måltider”.

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer fra Herthamarken og lokale producenter åbner vi i 2020 op for 3-4 POP-UP MIDDAGE. Visionen er at skabe en større oplevelsesinvolvering hos vores gæster og gradvis arbejde os tættere mod målet om et 100% bæredygtigt skovkøkken. Det nye tiltag skal være med til at udfordre os til at tænke endnu grønnere i vores måde at drive restaurant samt selskaber på – og på sigt skal det forhåbentlig føre til åbningen af en ny grøn restaurant herude i 2021/2022.

Datoer for POP-UP middagene annoncerer vi løbende på siden her – Så hold øje (der vil være begrænsede pladser!)

På gensyn i skoven –

BOOK BORD

POP-UP RESTAURANT/

Som led i en større grøn vision, havde vi planlagt at åbne op for et nyt restaurant-koncept i april måned.
Grundet den nuværende verdenssituation, er vi desværre tvunget til at udskyde dette til en ny ukendt dato i fremtiden. Vi vil selvfølgelig informere nærmere herom, når vi ved mere ift. det nuværende åbningsforbud for restauranter.
Vi håber meget på at vi snart kan byde jer allesammen velkommen i skoven igen – Pas på jer selv og hinanden –

OPLEV OG SMAG PÅ SKOVKØKKENET

“Hvordan skaber vi en 100% bæredygtig restaurant?” – Det spørgsmål har længe floreret internt i restaurantens team, og som led i en større vision om et 100% bæredygtigt skovkøkken, har vi valgt at erstatte vores populære ‘Fredag Aften’ koncept med et nyt tiltag. På Herthadalen brænder vi for at skabe sammenhængskraft og stærke møder mellem gæster og råvarer, og derfor forsøger vi løbende at videreudvikle vores eksisterende koncept “Mennesker og måltider”.

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer fra Herthamarken og lokale producenter åbner vi i 2020 op for 3-4 POP-UP MIDDAGE. Visionen er at skabe en større oplevelsesinvolvering hos vores gæster og gradvis arbejde os tættere mod målet om et 100% bæredygtigt skovkøkken. Det nye tiltag skal være med til at udfordre os til at tænke endnu grønnere i vores måde at drive restaurant samt selskaber på – og på sigt skal det forhåbentlig føre til åbningen af en ny grøn restaurant herude i 2021/2022.

Datoer for POP-UP middagene annoncerer vi løbende på siden her – Så hold øje (der vil være begrænsede pladser!)

På gensyn i skoven –

BOOK BORD

POP-UP DATOER /

17. APRIL – FORÅRS POP-UP (OBS! UDSKUDT)
“Spirende fornemmelser i skoven”
Røg / Urter / Fortællinger

Kr. 700 pr. menuoplevelse
(Pris excl. drikkevarer – Inkl. kaffe & sødt)

NB! Husk at book bord (der vil være begrænsede pladser!)
(OBS! UDSKUDT)

På gensyn i skoven –

BOOK BORD
  • Gastronomi i skoven nær Roskilde
  • Gastronomi i skoven nær Roskilde
  • Gastronomi i skoven nær København
  • Gastronomi i skoven nær København
  • Bryllupslokaler midt i skoven
  • Smukke selskabslokaler i skoven
  • Bøgen springer ud i Lejre
  • Restaurant Herthadalen fra Jord til Bord