SOMMERÅBENT/

SOMMER ÅBNINGSTIDER

Traditionen tro holder vi åbent i restauranten til sommer på terrassen (Se specifikke åbningstider længere nede…) Sving en tur forbi til Frokost – Nyd en gåtur rundt om Knapsø – Køb lækkerier med hjem fra Gårdbutikken.

Er vejret godt i sommerperioden dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejr tager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet.

På gensyn i skoven –

SOMMERÅBENT/

SOMMER ÅBNINGSTIDER

Traditionen tro holder vi åbent i restauranten til sommer på terrassen (Se specifikke åbningstider længere nede…) Sving en tur forbi til Frokost – Nyd en gåtur rundt om Knapsø – Køb lækkerier med hjem fra Gårdbutikken.

Er vejret godt i sommerperioden dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejr tager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet.

På gensyn i skoven –

ÅBNINGSTIDER /

Sommerfrokost (Tir-Fre)
Til frokost fra d. 18. Juni – 8. August
Tirsdag-Fredag fra kl. 11.30 – 17.00
(Køkkenet lukker kl. 15.00 for sidste bestilling)

Søndagsfrokost (Udvalgte datoer)
Til frokost d. 30. Juni – 14. Juli – 21. Juli – 28. Juli – 4. August
Fra kl. 11.30 – 17.00 (Køkkenet lukker kl. 15.00 for sidste bestilling)

Sankt Hans (Søndag d. 23. Juni)
Til frokost fra kl. 11.30 – 15.30 (Køkkenet lukker kl. 14.30 for sidste bestilling)
Til aften fra kl. 17.30 – 23.00 (Køkkenet lukker kl. 20.00 for sidste bestilling)

Fredag Aften (Udvalgte datoer)
Til Aften d. 12. Juli – 19. Juli – 26. Juli
Fra kl. 17.30 – 23.00 (Køkkenet lukker kl. 20.00 for sidste bestilling)

Er vejret godt dækker vi naturligvis op udenfor på terrassen. Skulle det modsatte ske, at vejret bliver dårligt – så bliver bookede borde flyttet indenfor i restauranten.

SOMMERMENU /

– Til Frokost & Aften –

FORRET/
* Pocheret Makrel m/sommersalat / syltede stikkelsbær / syrnet yoghurt fra Søtoftes Jordbrug *
Hertil hjemmebagt brød & pisket smør

* Stegt Fasanbryst m/sauce & røget olie / grøntsagsgratin m/revet ost fra Søtoftes Jordbrug & spire *
Hertil hjemmebagt brød & pisket smør

* Grillet spidskål fra Herthamarken m/fennikel & whisky / Salanovasalat / Bronzefennikel & blomster *
Hertil hjemmebagt brød & pisket smør
(Psst.. Ved valg af denne grønne ret bidrager I med 5 kr. pr. pers. til opkøb af Skovfredning v/Naturfonden)

HOVEDRET/
Vælg imellem: * Frilandskylling fra Dyssegaarden / Dansk sommertorsk / Krondyrfilet (Tillæg + 85,- medium stegt)
* Grillet hjertesalat fra Herthamarken / Urtecreme / Grillet spinatpure / Bagte skalotteløg / Syltede ribs  *
Hertil serveres en grøn ret fra marken & kartofler på bordet

DESSERT/
* Jordbær marineret m/ hibiscus / hybenroser & mynte fra haven / Tonganød & pumpernikkel *

* Åreringe af chokolade fra Friis Holm m/ vaniljecreme / Marengstoppe / Friske skovbær & brombær is *

BØRNEMENU/
*  Frisk kartoffelsalat m/kæmpe frikadelle, radiser & grønt i ”madkasse” (+Kr. 125) *

EFTER MADEN/
* Øko. kaffe/the & hjemmelavet kage m/bær & pynt  (+Kr. 125) *
* Øko. kaffe/the & hjemmelavet petit fours (+Kr. 75) *

*****

FROKOST MENU/
2 retter – Kr. 295 / 3 retter Kr. 375 / 4 retter Kr. 450

PSST… – Arranger et besøg i det sagnomspundne Sagnland, og oplev bl.a. den nybygget Kongehal. Rabatkort til entré i Sagnlandet kan efter anmodning udleveres ved samtidig booking i restauranten – Læs mere HER omkring åbningstider & aktiviteter i Sagnlandet.

SANKT HANS 2024 /

Til Aften d. 23. Juni
(Psst… Vi holder ligeså åbent til frokost – Se frokostmenu ovenfor)

SNACKS (3 STK)
* Tangchips m/mayo på ramsløg & soya *
* ”Dunhammer” på vildsvin m/hvide bønner *
* Sprød kartoffel m/svampecreme på Karl Johan *

FORRET/
* Pocheret makrel m/sommersalat fra Herthamarken & syltede stikkelsbær *
Hertil sauce på syrnet yoghurt fra Søtoftes Jordbrug & hjemmebagt brød & syrnet smør

MELLEMRET/
* Grillet spidskål fra Herthamarken m/fennikel & Rös Drâm *
Hertil salanovasalat fra Marken / pyntet med bronzefennikel & sommerblomster & hjemmebagt brød & syrnet smør
(Psst.. Ved valg af denne grønne ret bidrager I med 5 kr. pr. pers. til opkøb af Skovfredning v/Naturfonden)

HOVEDRET/
Vælg imellem: * Svinekæber af Dansk Duroc Gris (Mørt) el. krondyrfilet +Kr. 85 (medium stegt) *
Hertil grillet hjertesalat fra Herthamarken vendt i urtecreme m/grillet spinatpure. Bagte skalotteløg, syltede ribs & krydderurter fra egen have.

DESSERT/ (Tilvalg)
* Jordbær marineret med hibiscus, hybenroser og mynte fra haven. Luftig hvid skum på tonganød & smørristet pumpernikkel +Kr. 95 *

BØRNEMENU/
*  Frisk kartoffelsalat m/kæmpe frikadelle, radiser & grønt i ”madkasse” (+Kr. 125) *

EFTER MADEN/ (Tilvalg)
* Øko. kaffe/the & hjemmelavet petit fours (+Kr. 75) *

*****

AFTENMENU
3x Snacks + 3 retter
450 kr. pr. person