SOMMERÅBENT/
SOMMER ÅBNINGSTIDER
Traditionen tro holder vi åbent i restauranten til sommer på terrassen (Se specifikke åbningstider længere nede…) Sving en tur forbi til Frokost – Nyd en gåtur rundt om Knapsø – Køb lækkerier med hjem fra Gårdbutikken.
Er vejret godt i sommerperioden dækker vi op udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret med udsigt over Knapsø, før turen evt. går til den oprindelige “Herthadal” eller til Sagnlandet. I tilfælde af dårligt vejr tager vi selvfølgelig forbehold for, at bookede borde bliver flyttet ind i restauranten i stedet.
På gensyn i skoven –
ÅBNINGSTIDER /
Sommerfrokost (Tir-Fre)
Til Frokost fra d. 23. Juni – 1. August (Uge 26-31)
Tirsdag-Fredag fra kl. 11.30 – 17.00
(Køkkenet lukker kl. 15.00 for sidste bestilling)
Sankt Hans (Mandag d. 23. Juni)
Til Frokost fra kl. 11.30 – 15.30 (Køkkenet lukker kl. 14.30 for sidste bestilling)
Til Aften fra kl. 17.30 – 23.00 (Køkkenet lukker kl. 20.00 for sidste bestilling)
Fredag Aften (Udvalgte datoer)
Til Aften (Uge 26-31) d. 27. Juni – 4. Juli – 11. Juli – 18. Juli – 25. Juli – 1. August
Fra kl. 17.30 – 23.00 (Køkkenet lukker kl. 20.00 for sidste bestilling)
Søndagsfrokost (Udvalgte datoer)
Til Frokost (Uge 26-30) d. 29. Juni – 6. Juli – 13. Juli – 20. Juli – 27. Juli
Fra kl. 11.30 – 17.00 (Køkkenet lukker kl. 15.00 for sidste bestilling)
Er vejret godt dækker vi naturligvis op udenfor på terrassen. Skulle det modsatte ske, at vejret bliver dårligt – så bliver bookede borde flyttet indenfor i restauranten.
SOMMERMENU /
– Til Frokost & Aften –
SNACKS (3 stk.)/
* Marineret agurk med sommer relish og urter *
* Chipa med pisket friskost *
* Skov-taco med kanin og blomme salsa *
FORRET/
– Til alle forretter serveres hjemmebagt brød på mel fra Østagergaard & syrnet smør –
* ”Sol over Lejre” Varmrøget hornfisk med maltjord på mel fra Østagergaard, dehydreret æggeblomme på Hegnsholt-æg, purløgs emulsion, radise relish og sommerurter *
eller * Marmoreret kyllingebryst fra Dyssegaarden, majs pure, grillet majs, sprødt kyllingeskind & piment d’espellete *
eller * Grøn-gazpacho på grøntsager fra Herthamarken, honning marinerede danske ærter, syltede grønne jordbær & urte-granité *
(Psst.. Ved valg af denne grønne ret bidrager I med 5 kr. pr. pers. til opkøb af Skovfredning v/Naturfonden)
HOVEDRET/
Vælg imellem: Perlehøne / Svine porchetta / Krondyr (+Kr. 95,-)
* Grøn porrepure m/ brændte porrer, øl syltede roscoffløg & salt-granola *
Hertil serveres saltbagte kartofler m/ urtecreme & sommersalat m/ ristede kerner, sylt & dehydreret grøntsager fra Herthamarken & hindbær vinaigrette
OSTERET/
* 3 slags gårdoste fra Ostedmejeri m/ sæsonens kompot og hjemmelavede knækbrød *
DESSERT/
* Pocherede Jordbær, jordbær consommé, shortcake, rosmarin infuseret clotted cream *
eller * Figentærte m/ sprød bund & honning fra Johannes m/ mild lavendel te & mjød *
BØRNEMENU/
* Fiskefilet m/ pommes frites, remoulade og grøntsagsstave ”madkasse” *
eller * Kyllingenuggets m/ pommes frites, remoulade og grøntsagsstave ”madkasse” *
***
SOMMERMENU/
Snacks (3 stk.) – Kr. 95,-
2 retter – Kr. 295 / 3 retter Kr. 375 / 4 retter – Kr. 450,-
Børnemenu (Fiskefilet eller Nuggets) – Kr. 125,-
Osteret – Kr. 95,-
SOMMERMENU /
– Til Frokost & Aften –
SNACKS (3 stk.)/
* Marineret agurk med sommer relish og urter *
* Chipa med pisket friskost *
* Skov-taco med kanin og blomme salsa *
FORRET/
– Til alle forretter serveres hjemmebagt brød på mel fra Østagergaard & syrnet smør –
* ”Sol over Lejre” Varmrøget hornfisk med maltjord på mel fra Østagergaard, dehydreret æggeblomme på Hegnsholt-æg, purløgs emulsion, radise relish og sommerurter *
eller * Marmoreret kyllingebryst fra Dyssegaarden, majs pure, grillet majs, sprødt kyllingeskind & piment d’espellete *
eller * Grøn-gazpacho på grøntsager fra Herthamarken, honning marinerede danske ærter, syltede grønne jordbær & urte-granité *
(Psst.. Ved valg af denne grønne ret bidrager I med 5 kr. pr. pers. til opkøb af Skovfredning v/Naturfonden)
HOVEDRET/
Vælg imellem: Perlehøne / Svine porchetta / Krondyr (+Kr. 95,-)
* Grøn porrepure m/ brændte porrer, øl syltede roscoffløg & salt-granola *
Hertil serveres saltbagte kartofler m/ urtecreme & sommersalat m/ ristede kerner, sylt & dehydreret grøntsager fra Herthamarken & hindbær vinaigrette
OSTERET/
* 3 slags gårdoste fra Ostedmejeri m/ sæsonens kompot og hjemmelavede knækbrød *
DESSERT/
* Pocherede Jordbær, jordbær consommé, shortcake, rosmarin infuseret clotted cream *
eller * Figentærte m/ sprød bund & honning fra Johannes m/ mild lavendel te & mjød *
BØRNEMENU/
* Fiskefilet m/ pommes frites, remoulade og grøntsagsstave ”madkasse” *
eller * Kyllingenuggets m/ pommes frites, remoulade og grøntsagsstave ”madkasse” *
***
SOMMERMENU/
Snacks (3 stk.) – Kr. 95,-
2 retter – Kr. 295 / 3 retter Kr. 375 / 4 retter – Kr. 450,-
Børnemenu (Fiskefilet eller Nuggets) – Kr. 125,-
Osteret – Kr. 95,-
SKT HANS /
– Til Frokost & Aften d. 23. Juni –
SNACKS (3 stk.)/
* Marineret agurk med sommer relish og urter *
* Chipa med pisket friskost *
* Skov-taco med kanin og blomme salsa *
FORRET/
* Toasted surdej m/ carpaccio af tomater fra Herthamarken & tomat marmelade, grillet makrel & tomatpulver *
Hertil serveres hjemmebagt brød på mel fra Østagergaard & syrnet smør
MELLEMRET/
* Smør stegte hvide og grønne asparges, hollandaise, dehydreret æggeblomme og parmesanchips *
(Psst.. Ved valg af denne grønne ret bidrager I med 5 kr. pr. pers. til opkøb af Skovfredning v/Naturfonden)
HOVEDRET/
* Braiseret shortrib m/grøn porrepure af brændte porrer, øl syltede roscoffløg & salt-granola *
Hertil serveres saltbagte kartofler m/ urtecreme & sommersalat m/ ristede kerner, sylt & dehydreret grøntsager fra Herthamarken & hindbær vinaigrette
DESSERT/
* Pocherede Jordbær, jordbær consommé, shortcake, rosmarin infuseret clotted cream *
eller * Figentærte m/ sprød bund & honning fra Johannes m/ mild lavendel te & mjød *
BØRNEMENU/
* Fiskefilet m/ pommes frites, remoulade og grøntsagsstave ”madkasse” *
eller * Kyllingenuggets m/ pommes frites, remoulade og grøntsagsstave ”madkasse” *
***
SKT HANS MENU/
3xSnacks & 3xRetter – Kr. 450,-
Dessert – Kr. 95,-
SKT HANS /
– Til Frokost & Aften d. 23. Juni –
SNACKS (3 stk.)/
* Marineret agurk med sommer relish og urter *
* Chipa med pisket friskost *
* Skov-taco med kanin og blomme salsa *
FORRET/
* Toasted surdej m/ carpaccio af tomater fra Herthamarken & tomat marmelade, grillet makrel & tomatpulver *
Hertil serveres hjemmebagt brød på mel fra Østagergaard & syrnet smør
MELLEMRET/
* Smør stegte hvide og grønne asparges, hollandaise, dehydreret æggeblomme og parmesanchips *
(Psst.. Ved valg af denne grønne ret bidrager I med 5 kr. pr. pers. til opkøb af Skovfredning v/Naturfonden)
HOVEDRET/
* Braiseret shortrib m/grøn porrepure af brændte porrer, øl syltede roscoffløg & salt-granola *
Hertil serveres saltbagte kartofler m/ urtecreme & sommersalat m/ ristede kerner, sylt & dehydreret grøntsager fra Herthamarken & hindbær vinaigrette
DESSERT/
* Pocherede Jordbær, jordbær consommé, shortcake, rosmarin infuseret clotted cream *
eller * Figentærte m/ sprød bund & honning fra Johannes m/ mild lavendel te & mjød *
BØRNEMENU/
* Fiskefilet m/ pommes frites, remoulade og grøntsagsstave ”madkasse” *
eller * Kyllingenuggets m/ pommes frites, remoulade og grøntsagsstave ”madkasse” *
***
SKT HANS MENU/
3xSnacks & 3xRetter – Kr. 450,-
Dessert – Kr. 95,-