ETABLERING AF HERTHAMARKEN/

DEN INNOVATIVE BONDEMAND

Det kan i den grad smages, når råvarer bliver dyrket af ildsjæle. Passionerede folk, som brænder SÅ meget for at gøre det, de gør, at de nørder det til fulde, fordi de bare ikke kan lade være! Vores egen Fredrik Sahlin er én af dem.

I starten af 2019 mødte vi Fredrik Sahlin, og det skete ved lidt af et tilfælde, da vi sad og planlagde årets gang. Fredrik havde netop stillet et af sine egne projekter i bero. Et projekt med fokus på produktion af grønt til lokale hænder, og var klar til et nyt projekt i forlængelse af et  tidligere. Vi ansatte Fredrik som restaurantens egen gartner, og sammen fandt vi 2 hektar jord i Abbetved, der manglede ny forpagter. Det var i starten af marts måned.

I de knap 12 måneder har han og hans passionerede mark-team formået at imponere os med nye arter af grøntsager, som vi slet ikke var bekendt med eksisterede, taget råvarerne til nye højder med nye smage og vigtigst af alt; skabt en synergi og en legeplads for køkkenet, som vi længe har drømt om.

Vi vil enormt gerne skabe et aftryk med det, vi gør – og derfor er det en længevarende drøm, der går i opfyldelseved at kunne tage et stort skridt imod det at blive selvforsynende med vores egen 100% økologiske grøntsagsmark 10 minutter fra restauranten. Synergien har pludselig længe været i gang, og vi har leget med vores egne råvarer gennem alle årets sæsoner – og meget snart skal vi i gang med et nyt projekt. Vi glæder os til at fortælle jer mere!

På gensyn i skoven –
Mikkel Jerger

ETABLERING AF HERTHAMARKEN/

DEN INNOVATIVE BONDEMAND

Det kan i den grad smages, når råvarer bliver dyrket af ildsjæle. Passionerede folk, som brænder SÅ meget for at gøre det, de gør, at de nørder det til fulde, fordi de bare ikke kan lade være! Vores egen Fredrik Sahlin er én af dem.

I starten af 2019 mødte vi Fredrik Sahlin, og det skete ved lidt af et tilfælde, da vi sad og planlagde årets gang. Fredrik havde netop stillet et af sine egne projekter i bero. Et projekt med fokus på produktion af grønt til lokale hænder, og var klar til et nyt projekt i forlængelse af et  tidligere. Vi ansatte Fredrik som restaurantens egen gartner, og sammen fandt vi 2 hektar jord i Abbetved, der manglede ny forpagter. Det var i starten af marts måned.

I de knap 12 måneder har han og hans passionerede mark-team formået at imponere os med nye arter af grøntsager, som vi slet ikke var bekendt med eksisterede, taget råvarerne til nye højder med nye smage og vigtigst af alt; skabt en synergi og en legeplads for køkkenet, som vi længe har drømt om.

Vi vil enormt gerne skabe et aftryk med det, vi gør – og derfor er det en længevarende drøm, der går i opfyldelseved at kunne tage et stort skridt imod det at blive selvforsynende med vores egen 100% økologiske grøntsagsmark 10 minutter fra restauranten. Synergien har pludselig længe været i gang, og vi har leget med vores egne råvarer gennem alle årets sæsoner – og meget snart skal vi i gang med et nyt projekt. Vi glæder os til at fortælle jer mere!

På gensyn i skoven –
Mikkel Jerger

  • Selskabslokale Orangeri København