“SMAG & STØT” KASSEN

LOKAL SMAGSKASSE FRA LEJRE

Det kan smages, når råvarer bliver dyrket af ildsjæle. Passionerede folk, som brænder så meget for at gøre det, de gør, at de nørder det til fulde, fordi de ikke kan lade være. Til dagligt samarbejder vi med en række af lokale passionerede ildsjæle, og alle har de til fælles, at have en kompromisløs tilgang til kvalitet – og ikke mindst en stor respekt for råvarerne og dyrene, de arbejder med.

På baggrund af et initiativ omkring at hjælpe vores lokale producenter – og samtidig skabe nære stunder med fokus på mennesker & måltider i en tid som er trang, har vi valgt at gå sammen med en række lokale producenter og skabe én fælles smagskasse. Til hyggelige stunder. Bring den med hjem og nyd til aften sammen med de nærmeste – Eller arranger en anderledes & lækker frokost i firmaet for kollegaerne

“SMAG & STØT” KASSEN

LOKAL SMAGSKASSE FRA LEJRE

Det kan smages, når råvarer bliver dyrket af ildsjæle. Passionerede folk, som brænder så meget for at gøre det, de gør, at de nørder det til fulde, fordi de ikke kan lade være. Til dagligt samarbejder vi med en række af lokale passionerede ildsjæle, og alle har de til fælles, at have en kompromisløs tilgang til kvalitet – og ikke mindst en stor respekt for råvarerne og dyrene, de arbejder med.

På baggrund af et initiativ omkring at hjælpe vores lokale producenter – og samtidig skabe nære stunder med fokus på mennesker & måltider i en tid som er trang, har vi valgt at gå sammen med en række lokale producenter og skabe én fælles smagskasse. Til hyggelige stunder. Bring den med hjem og nyd til aften sammen med de nærmeste – Eller arranger en anderledes & lækker frokost i firmaet for kollegaerne

TAKE-HOME PÅSKEMENU /

PÅSKEFROKOST FRA SKOVEN
1 – 2 – 3 – 4 – 5. April 2021
Alle dage til frokost (Take-Home)

8 serveringer (inkl. brød) lavet på råvarer fra lokale producenter i Lejre/Roskilde omegn. Alle retter er færdiglavet og kun hovedretten kræver 10 minutters opvarmning.

// Hvide sild m/ puffede boghvedekerner / mayo & dild //

// Stenbider / rygeost / blinis / rødløg & purløg //

// Gravad urokse fra Sagnlandet Lejre / morkel vinaigrettes / syltede bøgehatte og tyttebær fra Herthamarken m/ blomsterkarse & ristet rugknas //

// Rejer / emulsion samt hengemte søde tomater fra marken / ristet rug m/ ”tomatpulver” & karse
Grønt fra egen mark med sylt & syrlig vinaigrette //

// Økologisk ”påske” kylling m/ kartofler, stegte rødder & ”sows” af ramsløg fra Ledreborg //
(NB! Skal opvarmes i ca. 10 min.)

// Lokale oste med knas & sødt //

// Rabarberkompot med Crème Chantilly //

// Mørkt- hvidt- & knækbrød //

Påskemenu kr. 350 pr. person pr. couvert


BEGRÆNSET ANTAL – “FØRST TIL MØLLE”
Online bestilling senest dagen før afhentning kl. 18.00 –
Opstår sulten på dagen – Så ring og hør om vi har nogen tilbage!


PRAKTISK:
// Menuen bliver pakket til 2 personer i bionedbrydeligt emballage //

AFHENTNING:
Afhentning i Lejre på restauranten (Alle dage kl. 10-13)