Firmajulefrokost

December måned er tiden, hvor man samler venner og familie, og hvor arbejdspladsen skal runde året af med en hyggelig fest. Denne julefrokost med kollegaer eller fest med familie kan I holde hos os i Herthadalen eller på Ledreborg Slot. Vi lægger meget vægt på, at det ikke blot bliver en stor julefest, men at I også får en hyggelig og social dag eller aften.

Herthadalen ligger nær Roskilde i Danmarks nye Nationalpark, Skjoldungelandet, hvilket betyder, at vi er placeret midt i naturen. Hvis vejret tillader det, kan I derfor også benytte jer af de flotte omgivelser.

Julefrokost-menu

Det er optimalt at holde jeres julefrokost hos Herthadalen, fordi vores omgivelser giver ekstra stemning. Om vinteren kan I tilmed være heldige, at sneen har lagt sig. Det gør Herthadalen til det helt oplagte sted at holde din julefrokost. De rolige omgivelser bidrager til, at man kan fokusere på hinanden, den gode stemning samt den hyggelige juletid.

Derudover tilbyder vi også god mad og drikke, som hører sig til en firmajulefrokost. Vi sammensætter en julefrokost-menu med brug af årstidens råvarer. Her kan du se vores menuforslag.

Firmajulefrokost nær Roskilde

Hos Herthadalen kan I holde jeres firmajulefrokost eller familie-julefrokost i forskellige lokaler. Alle vores lokaler er hyggeligt indrettet, og det bidrager til en god stemning samt atmosfære.

I kan for eksempel holde jeres firmajulefrokost i pejsestuen, pavillonen eller birkestuen, hvor vi serverer julemenuen. Ved minimum 100 personer kan jeres arrangement afholdes på Ledreborg Slot.

Vi tager imod selskaber fra 20-500 personer, og vi hjælper med alt fra menuplanlægning og bustransport til underholdning og overnatning. Bustransport kan arrangeres fra 80. kr. pr. person tur/retur.

Et uforpligtende tilbud på jeres julefrokost

Udover naturen, stemningsfulde lokaler og god mad og drikke, så gør vi vores bedste for at yde god service og sprede god stemning. Vi vil derfor gøre alt til at jeres firmajulefrokost bliver så hyggelig som muligt.

Lyder Herthadalen som det optimale sted at holde årets julefrokost, så kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud eller fremvisning til dit næste arrangement?

 

Med venlig hilsen

Mikkel Jerger, restauratør v/ Herthadalen & Ledreborg Slot

NB! Har du/I overvejet at afholde jeres egen Nytårskur?

Læs mere

På gensyn i Herthadalen