Sommer, Sol & Grill…

Vi holder åbent hver fredag aften fra 22 juni – 31 August

(Visse dage vil foregår i vores smukke Pavillon / Orangeri, da vi har selskab i Hovedhuset)

Vi forsøger at afholde vores fredage aftenener ude på terrassen så meget som muligt, dette afhænger selvfølgelig af vejret og af restaurantens kapacitet.

Husk også vi har åbent alle hverdage fra d. 18 juni til den 10 august til frokost mellem 12.00 – 16.00 (køkkenet lukker kl. 15.00)

1. Servering

* “Urtepotte” m/ nye skud fra Søtofte Jordbrug *

TILLÆG: 2014 Olsens æblecider, Champ 5, Lejre kr 85,-

2. Servering

* Nye danske tomater i variation m/ frisk ost, oregano & chips *

2017 Domaine La Rocalière,Rose,Tavel, Frankrig

3. Servering

* Grillet jomfruhummer / nybælgede ærter / urter fra haven *

2016 Pinot Grigio, La Tunella, Friuli, Italien

 4. Servering

* Tatar af “urokse” fra Sagnlandet / saltbagt rødbede / pebermayo / purløgsblomster *

2015 Dashwood, Pinot Noir, Marlborough, New Zealand

 5. Servering

* Grillet sommerbuk i 2 tilberedninger / nye løg / vildt glace

2015 Nardelli, Appassimento, Italien

Tilvalg af dessert 85,-

* Friske røde- / Syltede grønne- / Sorbet- af nye danske jordbær m/ fløde & skovmærke  *

2015 Ch. du Mont, Sainte Croix du Mont – kr. 55,-

Menu kr. 400,-

Køre vinmenu 250,- / Vinmenu 400,- /  Taxa vinmenu 550,-

NB! Husk at bestille bord da der er begrænset pladser

På gensyn i Herthadalen