Sommer, Sol & Grill…

Vi holder åbent hver fredag aften fra 22 juni – 31 August

(Visse dage vil foregår i vores smukke Pavillon / orangeri, da vi har selskab i Hovedhuset)

Husk også vi har åbent alle hverdage fra d. 18 juni til den 31 august til frokost mellem 12.00 – 16.00 (køkkenet lukker kl. 15.00)

1. Servering

* “Urtepotte” m/ nye skud fra Søtofte Jordbrug *

TILLÆG: 2014 Olsens æblecider, Champ 5, Lejre kr 85,-

2. Servering

* Nye danske tomater i variation m/ frisk ost, oregano & chips *

2017 Domaine La Rocalière,Rose,Tavel, Frankrig

3. Servering

* Grillet jomfruhummer / nybælgede ærter / urter fra haven *

2016 Pinot Grigio, La Tunella, Friuli, Italien

 4. Servering

* Tatar af “urokse” fra Sagnlandet / saltbagt rødbede / pebermayo / purløgsblomster *

2015 Dashwood, Pinot Noir, Marlborough, New Zealand

 5. Servering

* Grillet sommerbuk i 2 tilberedninger / nye løg / vildt glace

2015 Nardelli, Appassimento, Italien

Tilvalg af dessert 85,-

* Friske røde- / Syltede grønne- / Sorbet- af nye danske jordbær m/ fløde & skovmærke  *

2015 Ch. du Mont, Sainte Croix du Mont – kr. 55,-

Menu kr. 400,-

Køre vinmenu 250,- / Vinmenu 400,- /  Taxa vinmenu 550,-

NB! Husk at bestille bord da der er begrænset pladser

På gensyn i Herthadalen