Sommer, Sol & Grill…

Vi holder åbent hver fredag aften fra 5 juli – 6 sept.

Vi forsøger at afholde vores fredage aftenener ude på terrassen så meget som muligt, dette afhænger selvfølgelig af vejret og af restaurantens kapacitet.

Husk også vi har åbent alle hverdage fra d. 17 juni til den 9 august til frokost mellem 12.00 – 16.00 (køkkenet lukker kl. 15.00)

Snacks

* Syltet squash i saltet mandler & rodfrugtschips *

Champ 3 Olsens mousserende æblevin “Herthadalen”, Lejre

Forret i 3 serveringer

* Sparribs m/ nordisk barbeque / salat fra egen mark / spiselige blomster *

* Grillet majs kolbe / puffed kartoffel / Sar *

* Røget kammusling på pind / urter  *

2017 Macon-Bussiéres, Les Clos, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig

Hovedret i 2 serveringer

* Grillet Svinenakke / persilleolie / pure / løg fra egen mark *

* Langtidsstegt kalv / grillet mini spidskål / urter fra egen mark

* Asparges”salat” / gulerødder / havtorn / solsikkekerner / stegt & røget kartofler *

2013 Finca Antique, “Unico” Crianza, la Mancha, Spanien

 Dessert 

* Grønne & røde jordbær / skovmærke / puf sukker / double creme *

2016 Ch. du Mont, Sainte Croix du Mont

 

Menu kr. 400,-

Køre vinmenu 250,- / Vinmenu 400,- /  Taxa vinmenu 550,-

NB! Husk at bestille bord da der er begrænset pladser

På gensyn i Herthadalen