Påskefrokost i skoven

 

Traditionen tro holder Herthadalen åben i højtiden til vores påskemenu.

Åbent: Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag og 2. Påskedag – alle dagene fra kl. 12.00-16.00

NB! Husk at booke bord, da vi har begrænsede pladser

MENU

1.Servering – smagsprøve

* Kyllingevinger m/røg & ramsløg *

2. Servering – “Family Style”

* Spækbræt m/ pølser, skinke, sylt & urter *

* Sildetartar m/ rødløg, kapers & bronzefennikel-olie *

* Cremet asparges m/urter og stenbiderrogn *

 * Fjordrejer på brioche m/vagtelæg & mayo *

Hertil rustikt snobrød / hjemmelavet rugbrød & pisket smør

3. Servering 

* Påskelam i 2 tilberedninger / kål / puré / rosmarin & nye hvidløg *

Serveres med knuste danske rødder & grøn salat efter årstiden

4. Servering

* Rabarber i flere varianter m/knas & blød is *

Pris pr. couv.  kr. 325,-

(Børn u/12 år 200,- børn u/ 2 år u/b)

NB: Kontakt os venligst på forhånd i tilfælde af eventuelle allergener. På forhånd tak!

 

På gensyn i Herthadalen