Påskefrokost i skoven

 

Traditionen tro holder Herthadalen åben i højtiden til vores påskemenu.

Åbent: Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag og 2. Påskedag – alle dagene fra kl. 12.00-16.00

NB! Husk at booke bord, da vi har begrænsede pladser

MENU

1.Servering – smagsprøve

* Kyllingevinger m/røg & ramsløg *

Tilkøb: Olsens Æblecider, ”Herthadalen”, Lejre gl. 90,-

 

2. Servering – “Family Style”

* Spækbræt m/ pølser, skinke, sylt & urter *

* “Sol over Lejre”: Sildetartar m/ æggeblomme / rødløg / kapers & bronzefennikel-olie *

* Cremet asparges m/urter og stenbiderrogn *

 * Fjordrejer på brioche m/vagtelæg & mayo *

Hertil rustikt snobrød / hjemmelavet rugbrød & pisket smør

Økologisk Påskebryg, Herslev Bryghus

3. Servering 

* Påskelam i 2 tilberedninger / kål / puré / rosmarin & nye hvidløg *

Serveres med knuste danske rødder & grøn forårssalat

2018 L’Epicerie a la Francaise, Domaine Saint Jean de la Cavalerie, Languedoc

4. Servering

* Variation af rabarber; bagte / sorbet & hvid chokolade / skovsyre *

2014 Ch. du Mont, Sauternes, Frankrig 

Pris pr. couv.  kr. 325,-

Vinmenu pr. couv. kr. 185,-

(Børn u/12 år 200,- børn u/ 2 år u/b)

NB: Kontakt os venligst på forhånd i tilfælde af eventuelle allergener. På forhånd tak!

 

På gensyn i Herthadalen