Påskefrokost i skoven

 

Traditionen tro holder Herthadalen åben i højtiden til vores påskemenu.

Åbent: Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag og 2. Påskedag, alle dage fra
kl. 12.00-16.00

NB! Husk at booke bord, da vi har begrænsede pladser

MENU

1.Servering

* Påskeæg fra Hegnsholt / karse / rugbrød / urtesalt *

2. Servering 

* Rørt stenbiderrogn / skalotteløg / citron / purløg *

* Stegt rødspættefilet / hjemmerørt pickles / citron *

* Charcuteribræt af dyr fra Sagnlandet lejre *

 * lune stegte sild / rødbede / sennepsmayo / dild og kapers *

Hertil hjemmebagt groft rugbrød og landbrød m/ pisket smør

3. Servering 

* Påskelam fra Sagnlandet Lejre m/ kål / ramsløg  / forårsløg / nye skud *

Hertil serveres kartofler/rødder, syrlig grøn salat samt “sows”

4. Servering

* Grønne rabarber / hvid chokolade / knas / skovsyre *

Pris pr. couv.  325,-

(Børn u/12 år 200,- børn u/ 2 år u/b)

 

På gensyn i Herthadalen