Påskefrokost i skoven

 

Traditionen tro holder Herthadalen åben i højtiden til vores påskemenu.

Åbent: Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag og 2. Påskedag, alle dage fra
kl. 12.00-16.00

NB! Husk at booke bord, da vi har begrænsede pladser

MENU

1.Servering

* Påskeæg fra Hegnsholt Hønseri *

2. Servering

* Charcuteribræt af glade dyr fra Sagnlandet lejre *

* Oprørt hav m/ rogn / musling & “perle” *

* Nye skud fra Søtoftes jordbrug *

 * Lune stegte sild / rødbede / sennepsmayo / dild og kapers *

Hertil hjemmebagt “snobrød” samt rugbrød m/ pisket smør

3. Servering 

* Påskelam m/ kål / ramsløg  / forårsløg / nye skud & “sows” *

Serveres med danske rødder & syrlig grøn salat fra Søtofte landbrug

4. Servering

* Rabarber & hvid chokolade m/ mandelkage & sorbet *

Pris pr. couv.  kr. 325,-

(Børn u/12 år 200,- børn u/ 2 år u/b)

 

På gensyn i Herthadalen