Fra den 1 marts – 15 marts holder Herthadalen åbent hver fredag aften fra kl. 18.00 – til Vinter&Simre Mad

Om vinteren skal vi side foran pejsen og hygge os med de lidt finere og hengemte råvarer som denne ellers kolde sæson byder på.

Så husk at booke bord da der er begrænsede pladser.

1. Servering

* Østers m/ havskum & lokal gin*

2018 Soalherio Allo Alvarinho & lourerio, Minho, Portugal 90,-

2. Servering

* Snegle vendt i citron / ramsløgskud *

2017 Selection Delas Viognier, Rhone, Frankrig 95,-

3. Servering

* Gravad Helleflynder i timian / krabbe-mayo / brændt æble /

fermenteret agurkesorbet *

2017 Selection Delas Viognier, Rhone, Frankrig 95,-

4. Servering

* Lokal hare som frikassé m/ selleri / vinterrødder *

2013 Finca Antigua Crianza Unico, La Mancha, Spanien 95,-

5. Servering

* Lammefilet / kålrabi m/ andefedt / græskar & lammeglace *

2015 Cite de Carcasonne, Gerard Bertrand, Languedoc-Rousillion, Frankrig 110,-

Dessert Tilvalg 85,-

 * Sukkersyltet pærer m/kvæde sorbet / multebær garnache / bagt hvid chokolade fra Friis-Holm *

2014 Chateau du Mont, Sainte Croix du Mont – kr. 55,-

 

MENU 400,-

Kørevinmenu 250,- / Vinmenu 400,- / Taxavinmenu 550,-

 Vi glæder os til at se jer i Nationalparken – Herthadalen

På gensyn i Herthadalen