Fra den 2. Feb – 9 marts holder Herthadalen åbent hver fredag aften fra kl. 18.00 – til Vinter&Simre Mad

Om vinteren skal vi side foran pejsen og hygge os med de lidt finere og hengemte råvarer som denne ellers kolde sæson byder på.

Så husk at booke bord da der er begrænsede pladser.

1. Servering

* Sagnlands skinke / vaffel / karljohan *

2014 Olsens æblecider, Champ 5, Lejre kr 85,-

2. Servering

* Røget fjæsing / æggeblomme fra Hegnsholt / rugbrød *

Herslev Bryghus ” Landøl ”- økologisk, Roskilde

3. Servering

* Fasan / frisk ost fra Mannerup Møllegaard / glaskål / persilleolie *

2016 Pascal Jolivet “Attitude”, Sauvignon Blanc, Frankrig

4. Servering

* Bagt lange / blåmusling / ramsløgskud *

2015 Weissburgunder Trocken, Freiherr von Göler, Tyskland

5. Servering

* Lam / selleri / stenbiderrogn *

2015 Lunta Malbec, Mendel, Argentina

 

MENU 400,-

Kørevinmenu 250,- / Vinmenu 400,- / Taxavinmenu 550,-

Tilvalg af dessert kr. 85,-

* Æble / creme fraiche / macaroons / brændte mandler *

2014 Ch. du Mont, Sainte Croix du Mont, Frankrig kr. 55,-

 Vi glæder os til at se jer i Nationalparken – Herthadalen

På gensyn i Herthadalen