Fra den 2. Feb – 9 marts holder Herthadalen åbent hver fredag aften fra kl. 18.00 – til Vinter&Simre Mad

Om vinteren skal vi side foran pejsen og hygge os med de lidt finere og hengemte råvarer som denne ellers kolde sæson byder på.

Så husk at booke bord da der er begrænsede pladser.

1. Servering

* Sagnlands skinke / vaffel / karljohan *

2. Servering

* Røget fjæsing / æggeblomme fra Hegnsholt / rugbrød *

3. Servering

* Fasan / frisk ost fra Mannerup Møllegaard / glaskål / persilleolie *

4. Servering

* Bagt lange / blåmusling / ramsløgskud *

5. Servering

* Lam / selleri / stenbiderrogn *

 

MENU 400,-

Vinmenu 400,- / Kørevinmenu 250,- / Taxavinmenu 550,-

Tilvalg af dessert kr. 75,-

* Æble / creme fraiche / macaroons / brændte mandler *

2014 Chateau du mont, Sauternes, Frankrig – tilvalg af dessertvin 55,-

 Vi glæder os til at se jer i Nationalparken – Herthadalen

På gensyn i Herthadalen