Fra den 1 marts – 15 marts holder Herthadalen åbent hver fredag aften fra kl. 18.00 – til Vinter&Simre Mad

Om vinteren skal vi side foran pejsen og hygge os med de lidt finere og hengemte råvarer som denne ellers kolde sæson byder på.

Så husk at booke bord da der er begrænsede pladser.

1. Servering

* Østers m/ havskum & lokal gin*

2. Servering

* Snegle vendt i citron / ramsløgskud *

3. Servering

* Lokal hare som frikassé m/ selleri / vinterrødder *

4. Servering

* Lammefilet / kålrabi m/ andefedt / græskar & lammeglace *

5. Servering

* Kvædedessert m/ sukkersyltet pære *

 

MENU 400,-

Kørevinmenu 250,- / Vinmenu 400,- / Taxavinmenu 550,-

 Vi glæder os til at se jer i Nationalparken – Herthadalen

På gensyn i Herthadalen