BRYLLUPSMENU 2019
Velkomst
Ved ankomst serveres økologisk cava samt safter / moster & sprøde snacks på terrassen med udsigt over Knapsø.
1.Servering – Smagsprøver
* 4 serveringer af smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken *
-Kroketter af bygotto fra Mejnerts Mølle m/ Ramsløgsmayo
-Glad gris fra Sagnlandet lejre m/ urter fra baghaven
-Oprørt hav m/ musling & “perle”
-Nye skud fra Søtoftes jordbrug
Forretter/mellemretter bliver serveret m/ rustikt “snobrød” og pisket smør
2017 Montalto, catturato, Italien – Økologisk
2.Servering – Ungdyr
* Øko. Dansk okse / hjertesalat / nybælgede ærter / variation af løg / røget bacon / karotter / mynthe & topskud *
Serveres med danske rødder & syrlig grøn salat fra Søtofte jordbrug
2017 Appassimento, Primitivo, Italien
eller økologiske Herslev øl, brygget med toner af karamel & citrus lavet på bygmalt Alc. 8%
3.servering – Skovbær
* Variation af bær / hyldeblomst / hvid chokolade / hjemmelavet blød is & knas *
2015 Banyoul, Grenache Gris / Noir, Croix Milhas, Frankrig
* Opdækning med hvide duge, lys og årstidens naturblomster efter eget valg *
EFTER MADEN
* Økologisk kaffe / the efter ønske *
* Øl / vand / safter / moster / vinmenu samt spiritus&bar under hele arrangementet *
NATMAD
* Øko. grillpølser m/ ramsløg / groft brød / sprød garniture & en cocio”bajer” *
PRIS
Pavillonen v/ min. 40 personer kr. 1350,-
Hovedhuset v/ min 70 personer kr. 1350,-
Ledreborg Slot v/ min 80 personer 1600,-
NB
Arrangementet er i 9 timers varighed fra kl. 18.00 – 03.00 og I bedes være opmærksomme på at vi beregner os kr. 100,- pr. person herefter pr. time, dette er selvfølgelig inkl. alle drikkevarer.
TILVALG
“Reception/vielse” inkl. tapas og drikkevarer 250,-
Bryllupskage 85,-
Mellemret eller ost fra 75,-
Hovedret serveret 2 gange 75,-
“Goodi night-bag” 75,-
Bustransport kan arrangeres fra 100,- pr. pers.
NB! Hvis det kunne tænkes at I havde lyst til at afholde jeres bryllup en fredag/søndag, eller uden for højsæsonen (April-Sept) er prisen kr. 1150 pr. person, dog ikke på Ledreborg Slot
Med venlig hilsen
Mikkel Jerger / Restauratør
På gensyn i Herthadalen