LEDIGE STILLINGER/

Flere skovrødder til holdet/

Hvad er mad uden historiefortælling? Hvad er historier uden service, smil og kærlig genkendelse af gæster? Hvad er en god gæsteoplevelse uden motiverede, tilfredse, opmærksomme og smilende personale? Og hvad er personalet uden god oplæring, muligheder for at vokse, godt sammenhold og anerkendende ledelse og personalegoder?

Herthadalen er en visionær restaurant med primært fokus på selskaber hele året rundt, og med udgangspunkt i alt hvad der er lokalt og godt. Restauranten ligger som en del af Ledreborg Gods midt ude i skoven med ramsløgsmarker så langt øjet rækker, og i cykelafstand fra Lejre St. med tog direkte til Kbh.

Vi startede i 2013, og har brugt de sidste 10 år på at udvikle os i retning af lokale råvarer, bæredygtighed & økologi. Vi bruger råvarer fra producenter i lokalområdet, vores egen store urtehave, skoven og ikke mindst grønt fra vores egen grøntsagsmark vi etablerede i foråret 2019. Vi har stadig mange ambitioner, og derfor har vi brug for endnu flere gode hænder til holdet.

LEDIGE STILLINGER/

Flere skovrødder til holdet/

Hvad er mad uden historiefortælling? Hvad er historier uden service, smil og kærlig genkendelse af gæster? Hvad er en god gæsteoplevelse uden motiverede, tilfredse, opmærksomme og smilende personale? Og hvad er personalet uden god oplæring, muligheder for at vokse, godt sammenhold og anerkendende ledelse og personalegoder?

Herthadalen er en visionær restaurant med primært fokus på selskaber hele året rundt, og med udgangspunkt i alt hvad der er lokalt og godt. Restauranten ligger som en del af Ledreborg Gods midt ude i skoven med ramsløgsmarker så langt øjet rækker, og i cykelafstand fra Lejre St. med tog direkte til Kbh.

Vi startede i 2013, og har brugt de sidste 10 år på at udvikle os i retning af lokale råvarer, bæredygtighed & økologi. Vi bruger råvarer fra producenter i lokalområdet, vores egen store urtehave, skoven og ikke mindst grønt fra vores egen grøntsagsmark vi etablerede i foråret 2019. Vi har stadig mange ambitioner, og derfor har vi brug for endnu flere gode hænder til holdet.

ARBEJDSPLADS I SKOVEN

På Herthadalen tilbyder vi en kreativ arbejdsplads midt i Nationalpark Skjoldungelandet med masser af plads til at få fingrene i jorden, højt til loftet og stor indflydelse på driften. Både ledelsen og flere af vores øvrige medarbejdere har været med i flere år nu. Det gør vi har et rigtig sundt og sjovt arbejdsmiljø for alle, hvilket gæsterne også bemærker.

Som medarbejder er man garanteret en arbejdsstation midt ude i skoven (kun 30 min fra Kbh.) med udkig til sø & egen store urtehave – 5 min. kørsel til vores egen store økologiske grøntsagsmark (og nå ja – highfives og en kold soda til fyraften, hvis man ønsker det). Vi gør meget ud af det sociale aspekt og starter derfor teamet op lidt før sæsonen for alvor går i gang, så alle i restauranten kan komme ind i tingene.

Vil du ud til en uddybende snak på et af de nedenstående jobstillinger dig? Så giver vi gerne en kop kaffe.Send en kort mail til HR-Ansvarlig Stefan Hedegaard på hr@herthadalen.dk med dit CV og så snakkes vi ved.

Kok

Som kok på Herthadalen vil du blive en del af det faste hold i køkkenet, som inkluderer en produktions køkkenchef, en administrativ køkkenchef, en souschef og 2 dygtige unge kokke, samt elev(er) og faste køkkenmedhjælpere.

Her er det vigtigt at du kan lide at have højt tempo på arbejdsdagen og fungerer godt socialt. Løbende vil der være mulighed for at mærke og dufte til spæde råvarer, som netop er trukket op af jorden fra vores egen grøntsagsmark.

Konkret søger vi 2-3 kokke som er mødestabile, har gå-på mod, og som kan involvere sig i alle opgaverne i køkkenet. Vi vil forvente at du tilgår dine arbejdsopgaver med højt engagement, og et stort smil samt kunne lede og fordele opgaver. Derudover er det afgørende at du har en forkærlighed for gode råvarer, da vi ligger midt i skoven og benytter os af sæsonens grønt og vildt.

HVEM ER DU?

  • Har erfaring med både a la carte og selskaber.
  • Er klar på weekend arbejde, da vi primært lever af selskaber.
  • Ønsker at fremme lokale og sæsonbaserede råvarer og heraf implementere det i alt fra dagsmøder til bryllupper og store virksomhedsevents.
  • Bidrager med gå-på-mod, positiv attitude og forstår vigtigheden af fællesskabet mellem alle afdelinger og mennesker i restauranten.
  • Har bil – Elektronisk Løbehjul eller syvmilestøvler (Da vi ligger lidt ude i skoven i Lejre, kræver det at man selv kan komme frem og tilbage – evt. via Lejre St. som ligger 3,5km. væk)

PRAKTISK INFO

  • Lønsats sættes efter kvalifikation.
  • 37-45 timers arbejdsuge.
  • Fri hver tredje weekend som minimum.
  • Sundt og positivt arbejdsmiljø med god kommunikation gennem alle afdelinger.
  • Start optimalt fra d. 15. marts 2025.

Restaurantchef

Som restaurantchef i front på Herthadalen vil du indgå i et stærkt samarbejde med den administrative restaurantchef bag tjenergangen. Du bliver en del af det faste hold, som inkluderer et stort hold af overtjenere, tjenere og runnere – Alle med forskellig erfaring og anciennitet. Du bliver ansvarlig for at sætte og lede teamet, og gennem en anerkendende ledelsesstil skal du dagligt sikre, at de agerer professionelt, udvikler hinanden og alle trives i et godt arbejdsmiljø. I rollen som restaurantchef (i front) vil dine primære opgaver omfatte:

  • Sikring af den daglige administration i tjenergangen.
  • Varebestilling.
  • Vagtplanlægning.
  • Koordinering med køkken.
  • Gæstehåndtering – Fremvisninger & menu møder med selskaber.

HVEM ER DU?

  • Har stor erfaring med både a la carte, selskabsforretning & logistik.
  • Er klar på weekend arbejde, da vi primært lever af selskaber.
  • Har et stort servicehjerte og elsker at gå forrest på gulvet.
  • Har stor erfaring med at lede og glæde unge mennesker i deres måske første job.
  • Er kulturbærer med godt humør og sætter en ære i at være en god rollemodel og går gerne den ekstra mil for at teamet samlet kommer i mål.
  • Bidrager med gå-på-mod, positiv attitude og forstår vigtigheden af fællesskabet mellem alle afdelinger og mennesker i restauranten.
  • Har bil – Elektronisk Løbehjul eller syvmilestøvler (Da vi ligger lidt ude i skoven i Lejre, kræver det at man selv kan komme frem og tilbage – evt. via Lejre St. som ligger 3,5km. væk).

PRAKTISK INFO

  • Lønsats sættes efter kvalifikation.
  • 37-45 timers arbejdsuge.
  • Fleksibelt og selvstændigt frirum til at styre sine timer.
  • Fri hver tredje weekend som minimum.
  • Sundt og positivt arbejdsmiljø med god kommunikation gennem alle afdelinger.
  • Start optimalt fra d. 15. marts 2025.

Overtjener

Serviceminded og knald dygtig til kommunikation, hurtig og effektiv på gulvet, sætter standarden og tempoet for tjenerne og kan lære fra sig. – Det summerer meget godt sammen det som vi søger i vores nye overtjenere.

Den primære opgave vil bestå af at afvikle vores mange selskaber i løbet af året, samt løbende hjælpe til i vores ala carte restaurant. Arbejdstimerne vil primært foregå i weekenderne, men der vil også være mulighed for enkelte vagter i hverdagene.

Vi søger konkret 2 overtjenere til sæsonstarten, som i tæt samarbejde med restaurantchefen, skal gå i front for tjenerpersonalet. Stillingen kræver at man kan have overblik over flere selskaber, kommunikere med køkkenet og sørge for gæsteoplevelserne på én gang.

HVEM ER DU?

  • Har erfaring med både a la carte, selskabsforretning og ledelse.
  • Kommer med gå-på-mod, positiv attitude og forstår vigtigheden af fællesskabet mellem alle afdelinger og mennesker i restauranten.
  • Kan indgå i et ungt miljø.
  • Er fleksibel med arbejdstimer og kan tage weekend- og nattearbejde.
  • Er ikke bange for at klø på, rydde op, gå forrest i arbejdet, er god til at uddelegere og har et suverænt overblik over flere selskaber på en gang.
  • Bidrager med gå-på-mod, positiv attitude og forstår vigtigheden af fællesskabet mellem alle afdelinger og mennesker i restauranten.
  • Har bil – Elektronisk Løbehjul eller syvmilestøvler (Da vi ligger lidt ude i skoven i Lejre, kræver det at man selv kan komme frem og tilbage – evt. via Lejre St. som ligger 3,5km. væk).

PRAKTISK INFO

  • Lønsats sættes efter kvalifikation.
  • Fastansættelse med alle de timer man ønsker.
  • Fri hver tredje weekend som minimum.
  • Sundt og positivt arbejdsmiljø med god kommunikation gennem alle afdelinger.
  • Start optimalt fra d. 15. marts 2025.

Tjener

Hvert år har vi brug for nye dygtige tjenere, og derfor udvider vi naturligt holdet i skoven. I 2024 er vi på udkig efter flere smilende tjenere med en solid pulje af ambitioner, gå-på-mod og god humor.

De primære opgaver vil bestå i at afvikle vores mange selskaber i løbet af året, samt løbende hjælpe til i vores ala carte restaurant. Arbejdstimerne vil primært foregå i weekenderne, men der vil også være mulighed for enkelte vagter i hverdagene.

Vi søger både de arbejdsomme unge mennesker, de af jer på sabbatår med masser af tid mellem hænderne – og jer med tjener erfaring i forvejen med mulighed for at tage vagter når det passer ind. Så har du ingen erfaring – men derimod et stort smil, en positiv tilgang og arbejdsomme hænder? Så skal vi nok lære jer en masse om god service, sammenhold og hurtige fødder. Man lærer en masse gode ting af at være i front, og stå med ansvar for, at brudeparret, fødselaren eller konfirmanden har den lykkeligste dag. (Spørg bare de tidligere tjenere vi har haft herude…)

Herthadalen har i mange år haft succes med at skabe et fedt arbejdsmiljø for unge som ældre tjenerpersonale. En god blanding af god kultur, skønne omgivelser og en professionel tilgang til faget har været opskriften på, at meget af vores personale har mange års anciennitet – selv på trods af nye studier og jobs.

HVEM ER DU?

  • Kommer med gå-på-mod, positiv attitude og forstår vigtigheden af fællesskab.
  • Er fleksibel med arbejdstimer og kan tage weekend-, aften- og nattearbejde.
  • Har bil – Elektronisk Løbehjul eller syvmilestøvler (Da vi ligger lidt ude i skoven i Lejre, kræver det at man selv kan komme frem og tilbage – evt. via Lejre St. som ligger 3,5km. væk).

PRAKTISK INFO

  • Lønsats sættes efter kvalifikation.
  • Timeansættelse med alle de timer man ønsker.
  • Sundt og positivt arbejdsmiljø med god kommunikation gennem alle afdelinger.
  • Start optimalt fra d. start april 2024.